Transfer Önerileri (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Galatasarayın Aradığı Futbolcular Fransada-Transfer Önerileri

Arkadaslar bence yapılması gereken sey Fransa Liginden futbolcu almaktır...

Yani Fransa Liginden gelenlerin geneli bize ayak uyduruyor çünkü...

Örneğin bizde kısmen tutan yabancı futbolcular : Song , Ribery, Keita, Nonda, Baros,Pino...

Hepsi faydalı oldu ve pek fazla uyum sorunu yaşamadı...Sanırım sebebi Fransa ligindeki sertlikten sonra TSL nin hafif gelmesi...Yani bence Fransa liginden oyuncu alınması lazım..

Bu yüzden Fransa Liginden veya buna benzer liglerden beyendiğiniz futbolcular varsa önerilerinizi alalım...Buyrunn...:)

Buradan devam.

Cevap: Transfer Önerileri

Cem, Flaminiyi sol beke koydun mu, koymadin mi, hayir, sen koydun mu, koymadin mi bunu söyle, söyleiceksen.

Neyin çabasındasın...? Orta saha olduğunu senden daha iyi biliyorum emin ol...Ki ben transfer yapılması gereken oyuncuların hepsini aynı anda kadroya koyma çabasında olduğumdan dolayı sol beke flaminiyi gönderdim...

Ayrıca kadrodada 7 yabancı var...Yani amaç ideal 11 i göstermek değil yeni oluşacak kadronun iskeletini ve nasıl oynayabileceğini göstermek için hazırlanmış basit bi 11... O yüzden çok konusma...Ya adam gibi neden böyle yaptın diye sor..Yada hiç konuşma..

portodaki hulku almalıyız.süper forvet.:D

Valbuena-K.Gameiro-D.Payet-Yann M'Vila-Yohan Cabaye bu adamlar Fransa'nın geleceği 5'ini alsak 30 puan geriden bile şampiyon oluruz.

Cevap: Galatasarayın Aradığı Futbolcular Fransada-Transfer Önerileri

Bence çok iyi stoperler var Fransada...Mesela bizim Gaziantepli Dany,Toulouse da dogru düzgün maça çıkmadığı halde geçen fener maçında farkını hemen gösterdi...-Ki bu dany yani...ondan çok daha iyileri var Fransa da...

Valbuena-K.Gameiro-D.Payet-Yann M'Vila-Yohan Cabaye bu adamlar Fransa'nın geleceği 5'ini alsak 30 puan geriden bile şampiyon oluruz.

Bu adamların hepsinin altına imzamı atarım :D Ama belkide onların arasındaki en düsük ücretli oyuncu Valbuena dır :D Yani o derece zor bu oyuncular...

En az 7-8 M.Euro vermemiz lazım herhangi birini almak için...

Pape Diakhaté - Player profile - transfermarkt.co.uk

6.gif

Stéphane M'Bia - Player profile - transfermarkt.co.uk

4.gif

Adil Rami - Player profile - transfermarkt.co.uk

6.gif

Kader Mangane - Player profile - transfermarkt.co.uk

6.gif

Neyin çabasındasın...? Orta saha olduğunu senden daha iyi biliyorum emin ol...Ki ben transfer yapılması gereken oyuncuların hepsini aynı anda kadroya koyma çabasında olduğumdan dolayı sol beke flaminiyi gönderdim...

Ayrıca kadrodada 7 yabancı var...Yani amaç ideal 11 i göstermek değil yeni oluşacak kadronun iskeletini ve nasıl oynayabileceğini göstermek için hazırlanmış basit bi 11... O yüzden çok konusma...Ya adam gibi neden böyle yaptın diye sor..Yada hiç konuşma..

Cem, bir dövmedigin kaldi, gel cikalim dövüselim disarda ama dövemezsen pis gülerim.

Pape Diakhate ve Kader Mangane alınabilirler...Ama Adil Rami ve M'vila biraz zor...

Gaziantepspor'dan Orhan Gülle izlenmeli diye düşünüyorum. Yaşına göre kendinide geliştirebilir tabiki. Mümkünse böyle genç oyuncuları deneyelim artık. Musa'da artık denenmeli. Takımda şans bulamasalar bile bu tür oyuncuları alıp kiralamalıyız. Adamlar daha 18 yaşında ve bana kalırsa ışık var gibi. Tabi kendilerini geliştirebilirlerse.

Adnan Polat : "Scout ekibi kurduk. Şu anda Güney Amerika ve Kuzey Amerika'da futbolcu izleyen 15 kişilik bir ekip kuruldu. Cüneyt Tanman da bunun koordinasyonunu sağlıyor. Beğendiklerini tutacak, beğenmedikleri yollayacak. Taffarel Brezilya pazarını bizim için izleyecek"

Anlaşılan yeni Carrusca'lar bizleri bekliyor...İnsallah dogru oyuncuları bulup izlerler..

2 sene önce resmen kulübe yalvarırcasına Selim TEBER için e-mail bombardımanına tuttum. Tabiki sonuç ortada, ben yine söylüyorum Selim TEBER mutlaka alınmalı. Türk olarak ve hatta şuanda türkiyedeki en iyi önlibero ve orta saha oyuncusu olması ile mutlaka alınmalı. Dikkatle izleyin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt