Transfer Önerileri (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Önerileri

2 sene önce resmen kulübe yalvarırcasına Selim TEBER için e-mail bombardımanına tuttum. Tabiki sonuç ortada, ben yine söylüyorum Selim TEBER mutlaka alınmalı. Türk olarak ve hatta şuanda türkiyedeki en iyi önlibero ve orta saha oyuncusu

yalniz yasi ilerlemis, 30 yasinda yanilmiyorsam, yoksa yaniliyor muyum?

7 Mart 1981 doğumlu evet.

4 sene daha süper işler yapabilcek bir oyuncu. GALATASARAY maçında hatırlayın terse attığı pasları, fiziğini kullanabilmesi , duran top ustalığı v.s v.s bence ilaç bir futbolcu

7 Mart 1981 doğumlu evet.

4 sene daha süper işler yapabilcek bir oyuncu. GALATASARAY maçında hatırlayın terse attığı pasları, fiziğini kullanabilmesi , duran top ustalığı v.s v.s bence ilaç bir futbolcu

Bazen şut çeker gibi pas atıyor fakat iyi oyuncu.

Boş bir zamanımda videolu bir yazı hazırlayayım sizlere ozaman daha iyi bir fikir sahibi olabilirsiniz

--------------Ufuk---------------

Sabri----Neill-------Upson----Uwa

-------------Cana---------------

--Nuri Şahin----------Sessegnon--

--Remy------------------Arda----

-------------Sercan--------------

Birçoğu çok zor transferler.

Sessegnon; oyunu her iki yönüyle oynayan müthiş bir oyuncu.Müthiş bir fiik gücü, hızı,tekniği var.Boyunun kısa olması dez avantaj görünebilir.

Matthew Upson; WHU'nun kaptanı, EPL'de standardının altına hiç düşmez.Yıllanmış şarap gibidir, sözleşmesi bu sezon bitiyor, 31 yaşında ve 2. Neill esintisi yaşatacak cinsten.Hatta çok daha fazlasını yapabilir.

Nuri Şahin;en yetenekli Türk orta saha oyuncumuz.Pasları çok yerinde, oyunu çok çabuk okuyabiliyor.Bu sene Dortmund'un yükselişinde müthiş katkısı var.

Remy; Lyon menşeili yanılmıyorsam.Önce Nice takımında oynarken şu sıralar Marseille forması altında harika şeyler yapıyor.Sağ açıkta da çok rahat oynuyor forvette de.Sürat,hız teknik, fizik vs hemen hemen her konuda tam bir oyuncu.

Uwa; benim keşfim diyebilirim.Kademe anlayışı mükemmel, arkasına adam kaçırmaz kolay kolay.Hücuma desteği oldukça fazladır.Rennes'te oynuyordu sanırsam transfer oldu ama adını hatırlamıyorum galiba Portekiz'e gitti.Yeni bir Aly Cissokho olabilir.Nijerya milli takımında oynuyor mu bilmiyorum ama Taiwo'nun koltuğunun ciddi derecede sallantıda olduğunu söyleyebilirim.

Sabri---Servet-----Ömer E.---Caner

-------------Selçuk Ş.------------

--Mustafa S.----------Ayhan------

---Serdar Ö.---------------Arda---

---------------Pino----------------

Takımda ki sınırlı sayıda kaliteli olan adamları; Kewell-Neill-Baros devre arasında acil yollamamız lazım. Sonra Fenerbahçe'den Selçuk nokta bir transfer olur, sanırım bedava alırız, bütçe önemli. Ömer E. emekli olacak ama 3 yıl oynamasına ikna edip 1+2 opsiyonlu sözleşme imzalatıp seneye kovduk mu, opsiyonda ki 2 senenin alacağı kadar kâr da yaparız hem.

Sonra Serdar Özkan gibi mükemmel bir yeteneği hemen ilk 11' alıp sağ kanadımızı garantiye alıyoruz. Sabri ve Arda ise sene sonu gitti mi takımda da gerçekten harika futbolcular olacak. Sabri ve Arda ikinci yarı biraz sırıtacak kaliteleriyle ama sorun değil, Servet-Serdar Özkan gibi isimler ön planda olacaklar.

Yedeklerimize kesinlikle gelmesi gereken Yusuf Şimşek. Yine emekli olmaya hazırlanırken Ömer E. taktiği ile takıma kazandırılmalı. Forvete ise kalite olarak Baros'un yanına yaklaşamayacağı ama takımından kovulma aşamasına gelmiş, Nobre'yi aldık mı, sene sonu ligde kalırız.

Hem düşün Galatasaray taraftarı, önünde 2012 var bu güzel bütçeyle harika bir sezon bizi bekliyor.

adnan+polat.jpg

Sabri---Servet-----Ömer E.---Caner

-------------Selçuk Ş.------------

--Mustafa S.----------Ayhan------

---Serdar Ö.---------------Arda---

---------------Pino----------------

Takımda ki sınırlı sayıda kaliteli olan adamları; Kewell-Neill-Baros devre arasında acil yollamamız lazım. Sonra Fenerbahçe'den Selçuk nokta bir transfer olur, sanırım bedava alırız, bütçe önemli. Ömer E. emekli olacak ama 3 yıl oynamasına ikna edip 1+2 opsiyonlu sözleşme imzalatıp seneye kovduk mu, opsiyonda ki 2 senenin alacağı kadar kâr da yaparız hem.

Sonra Serdar Özkan gibi mükemmel bir yeteneği hemen ilk 11' alıp sağ kanadımızı garantiye alıyoruz. Sabri ve Arda ise sene sonu gitti mi takımda da gerçekten harika futbolcular olacak. Sabri ve Arda ikinci yarı biraz sırıtacak kaliteleriyle ama sorun değil, Servet-Serdar Özkan gibi isimler ön planda olacaklar.

Yedeklerimize kesinlikle gelmesi gereken Yusuf Şimşek. Yine emekli olmaya hazırlanırken Ömer E. taktiği ile takıma kazandırılmalı. Forvete ise kalite olarak Baros'un yanına yaklaşamayacağı ama takımından kovulma aşamasına gelmiş, Nobre'yi aldık mı, sene sonu ligde kalırız.

Hem düşün Galatasaray taraftarı, önünde 2012 var bu güzel bütçeyle harika bir sezon bizi bekliyor.

adnan+polat.jpg

Bu mesajı ciddiye alır bunlar.Devre arasında Adnan Sezgin 1-2 nı alırsa şaşırmam.:D

2 sene önce resmen kulübe yalvarırcasına Selim TEBER için e-mail bombardımanına tuttum. Tabiki sonuç ortada, ben yine söylüyorum Selim TEBER mutlaka alınmalı. Türk olarak ve hatta şuanda türkiyedeki en iyi önlibero ve orta saha oyuncusu olması ile mutlaka alınmalı. Dikkatle izleyin

artık alınması çok zor

Öylede...Brezilyalı olması sorun...Biliyosun son bikaç yılda brezilyalıların bizim ülkemize geliş amacını...

orta sahaya Ivan Rakitic ilac olur, sozlesmesi 06/2011 de bitiyor sanirim felix magath la anlasamiyolar ayrilmak istiyor

hamit altintop onunda sozlesmesi bitiyor

Andreas ottl defansif orta saha

Makoto hasebe Wolfsburg defansif orta saha

Lars bender Leverkusen defansif orta saha

Reinart Leverkusen defansif orta saha

Marcel schmelzer Dortmund sol bek-sol açık

Robert lewandowski forvet

Bargfrede Bremen orta saha

Bradley mönchengladbach

Reus mönchengladbach

Gekas Frankfurt forvet

Ionita köln forvet

Holtby mainz orta saha

Schineber forvet

Cisse Freiburg forvet

Valbuena-K.Gameiro-D.Payet-Yann M'Vila-Yohan Cabaye bu adamlar Fransa'nın geleceği 5'ini alsak 30 puan geriden bile şampiyon oluruz.

5ınee tahmını 70 80 mılyon euro odersın.ya bunları buraya yazarken cıddı mısınız dıye dusunuyorum bazen.birini bile alamassın,artı türkiyeye gelmezler

Cevap: Galatasarayın Aradığı Futbolcular Fransada-Transfer Önerileri

Pjaniç 20 yaşında 15 milyon avro bonservisi duruyor.Çok çok zor bir transfer.

pjanici alman için tahmını 20-30 mılyon dolaylarında bır para bayılman gerek.ismi gecmesi bile suan komik.sene 2000 olsaydı alabılırdın belkı,adam gelmek ısterdı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt