Transfer Önerileri (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Önerileri

Bence misimovicde paketlendi. adamdan ne haber var nede bişey bu haftada kadroda yok galiba. bari adamı son 3 maçda oynat o kadar para veriyon eyy akılsızlar.Dicek birşey yok kendi hatalarını örtmek için onu yolla bunu yolla rijkaardı yolla bakalım sırada kim var:(

Shaktar'dan Eduardo gelecek bence. Icime dogdu bir anda.:o

Nuri medya tarafından abartılıyor ki bence ciddi ve cezbedici bir teklif yapılırsa geleceğini düşünüyorum.İnlerlede haldun üstünel geçen yıl anlaşmışdı Polat onay vermedi yanlış anımsamıyorsam ki istifasının en önemli sebeplerinden di

bu takımın level atlaması isteniyorsa yapacak tek bir hamle var.SELÇUK İNAN!

2 tane sağlam orta saha lazım, gerçi bir tane en iyilerinde gelse de olur cana-transfer (çift yönlü), oyun kurucu misiden iyisi 15 milyon, bu yönetim toplam yazın transfere 16 harcadı bi o kadarda sattı, kesin bir defans ve yedekliğin batmayacağı ama barosu da aratmayacak bir adam=emenike,altidore, 3 tane yapın adam gibi yapın, bentley olayını bilmiyorum ama, ömer,ledesma yada emana,emenike yada altidore olursa tadından yenmez üzerine varsa paran bentleye 15 vereceğine o paraya +servet-serdar-zan-sarp-ayhan-aykut-batdal-aydın-balta-barış 10 lusunu koy gidip volkan-ozan-sercan üçlüsüne 15+10 oyuncu de, gerçi bura muhtemelen oyuncular kalsın 15 yeter diyebilir,ulan 10 tane adam var bu formayı nasıl giydiklerini anlamadığım, herbiri 500 bin alsa külfetleri 5 milyon.

Nuri medya tarafından abartılıyor ki bence ciddi ve cezbedici bir teklif yapılırsa geleceğini düşünüyorum.İnlerlede haldun üstünel geçen yıl anlaşmışdı Polat onay vermedi yanlış anımsamıyorsam ki istifasının en önemli sebeplerinden di

Öyle bi şey olduğunu sanmıyorum.

tahmini alcağımız adamlar devre arasında:

stancu-alexe-cadu-doni

kewell gider.bunlar yapılır.:(

spartak moskovanın forveti var welliton diye,ne zaman görsem maç sonuçlarını herifin muhakkak golü var,şu anda açık ara farkla rusya ligi gol kralı,yanılmıyorsam geçen sene gol kralı tamamladı rusya ligini.bence kesinlikle dikkate değer bir oyuncu,daha birçok videosu var ama şuna bi bakın derim

https://www.youtube.com/watch?v=yrJN5BcRAOE

Stoper ve Sol açık orta saha ileriye dönük bir oyuncu bir defansif ve bir sağ kanat iyi 2 tane forvet istiyorum

cid42286_1011-SAMPSV4681_468x311.jpg

toivonen bu,bunu yedirmezler abicim bize :D:D

Vikingler--Balkanlar-Ve soguk ülkere bakmak cok mantıklı olur.

Kopenhagdan ndoye forvete veya kievden milevski

Rubin kazandan rizikov--nobuah

Metalistten gueye--Edmar

Steua bükreşten nicolita

clujdan traore

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt