Transfer Önerileri (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Önerileri

Gaetan BONG-Valencienne-Sol açık

:)Yanlışın var Şahin.Gaetan Bong, solak bir ön liberodur, gerektiği vakit sol bekte oynar.Açıkta oynamışlığı yoktur.Belki solbek oynadığı bir karşılaşmada hücuma destek verirken izlemişsindir.Yoksa Bong Önliberodur, sol bekte de oynayabilir, ama açıkta oynamaz.

:)Yanlışın var Şahin.Gaetan Bong, solak bir ön liberodur, gerektiği vakit sol bekte oynar.Açıkta oynamışlığı yoktur.Belki solbek oynadığı bir karşılaşmada hücuma destek verirken izlemişsindir.Yoksa Bong Önliberodur, sol bekte de oynayabilir, ama açıkta oynamaz.

iki maç filan iddaa oynadım...

ikisinde de açık oynadı...

iyi de oynuyo.. çok hızlı.

Olm adam son 3 sezonda 83 maç oynamış.

Pot mu kırdın ne lan?:):):)Bu arada PSG'nin maçı var ama Clement Yedek sanırsam.Daha evvel önerdiğim Roux takımının beraberlik golünü -çok güzel bir goldü- attı.Transferi yakındır.

Beyler EPL de olan bi oyuncunun 1 senede oynayacağı ortalama maç sayısı 40 falan,kranjcar geçen sene EPL de 24 maç oynamış,bunların 18 ilk 11 de,bu maçların 10 tanesinde sonradan oyundan çıkarılmış,genelde yedeklerin kullanıldığı FA cup ta oynatılmış.

Ondan önceki sezonda koca sene boyunca oynadığı maç sayısı 21,onlarında çoğunda sonradan oyundan alınmış, fa cup,league cup,community shield sırf bunlarda oynasan oynadığın maç sayısı 20 ye yakın olur zaten,ben sakat diyorsam sakattır beyler:cool:,istikrarlı performans veremiyor hiç bi zaman.

Lewis Holtby kesinlikle kaçırmamalıyız.

Mevki:Ofansif orta saha-Sağ kanat-Sol kanat

Doğum Tarihi: Eylül 18, 1990

Ülke: Germany

Boy: 1.74m

Kilo: 66 kg

Kulüp:Mainz 04

Maç:14

Gol:4

Asist:6

YouTube - Lewis Holtby , Zuckerpässe Vol.1

YouTube - Lewis Holtby , Zuckerpässe + Tore Vol. 2

Müthiş zeki bir oyuncu.Forvetleri çok iyi besliyor.Oyun stilini ben İniesta'ya benzetiyorum.Top kontrolü, saha görüşü, adam eksiltme yeteneği,şut tekniği çok iyi.Komple bir hücum oyuncusu aynı zamanda oyun kurucu diyebiliriz.

Tebrik ediyorum seni çünkü çok iyi bir isim çıkarmışsın öneri olarak

Mantıklı transfer öneri olacabilcek bir isim fakat Almanyanın yükselen genç-yetenek anlamında en önemli isimlerinden ve gelişime uygun bir futbolcu olması sebebiyle ülkesinin büyük kulüblerinin bırakmayacağı bir isim

Bu isim unutulmasın Lewis Holtby

Müthiş zeki bir oyuncu.Forvetleri çok iyi besliyor.Oyun stilini ben İniesta'ya benzetiyorum.Top kontrolü, saha görüşü, adam eksiltme yeteneği,şut tekniği çok iyi.Komple bir hücum oyuncusu aynı zamanda oyun kurucu diyebiliriz.

Adriano :)

Fazla sans bulamiyor As Roma'da.

Bu adamın sözleşmesi Haziranda bitiyor. Almanyadaki büyüklerden biri bugün yarın bu adamı 3-4 milyon euro gibi bir rakama kapar.

Bizim yönetimin bu oyuncudan haberdar bile olduğunu düşünmüyorum.İstenirse eğer 5 milyon euro'ya rahatlıkla alınır.

Bu potansiyeli olan genç oyuncuların Alman ligini bırakıp Türkiye'ye gelme ihtimali nedir sizce? Bana çok zor geliyor böyle Almanya, İngiltere ve İspanya'dan yeteneği olan genç oyuncuları almak. Türk olmayanları gerçi Türk olanlar da zor gelir.

Bakiyorumda Sezer Ozturk iki mactir Eskisherirde yedek.Sorunu mu var bilmiyorum ama alirsak iyi olur hem forvet arkasi hem sol acik oynar.Yani iyi bir alternatifimiz olur.

Adriano, Baptista, Ronaldinho, Owen Hargreaves bunlar tam bizlik oyuncular

Gözden düşmüş, tatil yapmak isteyen yada müzmin sakatlar.

Yönetim duy sesimizi, bu oyuncuları istiyoruz !

Lewis Holtby onerisi gercekten cok yerinde bir oneri. Guzel bir teklifle gidilebilir oyuncunun kendisine, bonservis icin de cok ciddi bir rakam isteyeceklerini sanmiyorum kontrat suresi ve oyuncunun yasi itibariyle.

Bir sekilde iletmek lazim bu bilgiyi scout grubuna.

Saniyorum FM 2008 ya da 2009'da, hangisi dogru hatirlamiyorum, Torje'yi ManU'ya almistim C. Ronaldo'yu aynen gercek hayatta oldugu gibi R. Madrid'e satip. Dehset bir yetenekti oyunda gercekten. Cok suratli, teknik, ve istekli bir oyuncuydu. FM diyorsa dogrudur? : )

Bgün hürriyette de haber olan torjeye romanyada yaşayan ve febeli olan arkadaşım bile süper diyor, tabii herzamanki geyikle alamazsınız falan dedi gerçi dinomonun td side galatasaray torjeyi alamaz o parayı veremez demişti, iyi topçuymuş.

Lewis Holtby`nin kiralık sözleşmesi bu yıl bitiyor

Schalke ile 2013`e kadar sözleşmesi var

Bir ofansif, birde defansif ortasaha + iyi bir forvet'le ilk dört'e gireriz gibi.

Adriano, Baptista, Ronaldinho, Owen Hargreaves bunlar tam bizlik oyuncular

Gözden düşmüş, tatil yapmak isteyen yada müzmin sakatlar.

Yönetim duy sesimizi, bu oyuncuları istiyoruz !

caner ronaldinho milanda düzenli oynuyor diye biliyorum.

ama diğerleri konusunda haklısın.:D

Bakiyorumda Sezer Ozturk iki mactir Eskisherirde yedek.Sorunu mu var bilmiyorum ama alirsak iyi olur hem forvet arkasi hem sol acik oynar.Yani iyi bir alternatifimiz olur.

kırmızı cezalısı da ondan.

GS TV NET in bugunkü haberidir

hayirli-olsun0015462575.jpg

Hayırlı Olsun!

Geçen sezondan bu yana ciddi bir gol sorunu yaşayan Galatasaray’ın en büyük ihtiyacının bir golcü olduğu belliydi.Ve Galatasaray bu sorunu,rumen hoca Georghe Hagi'nin istediği isim "Bogdan Stancu" ile çözüyor.2013 yılında kulübü ile sözleşmesi bitecek olan "Romanya'nun yeni Mutu'su olarak tanınan yıldız" ile anlaşmaya varılmıştır.Bogdan Stancu'nun kulübü ile bonservis ücreti konusunda görüşmeler son aşamaya gelmiştir.Rumen yıldız Galatasaray'ımıza hayırlı olsun.

Bogdan Stancu Kimdir?

28.06.1987′de Romanya’nın Piteşti şehrinde dünyaya gelmiştir.

2005 yılında Argeş Piteşti takımında futbola başladı.

2005 yılında Dacia Mioveni takımına kiralanmıştır ve burada 12 maçta 3 gol attı.

2006 yılında Unirea Urziceni takımına transfer oldu.

2006-2008 yıllarında Unirea Urziceni takımında 31 maçta 6 gol attı.

2008 yılında Steaua Bükreş takımına transfer oldu ve 93 maçta 40 gol attı.

ÖZEL HABER: İlker Gümüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt