Transfer Önerileri (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Önerileri

Romeiro (kaleci)

fiyati 3-5milyon cunku AZ batiyor, tum takim satilik zaten.

Romero baskıyı kaldırabilir mi? Bu önemli. Taffarel ve Mondragon sonrası yabancı kalecilerden beklentilerimiz malum.

3-4 milyona bitirilebilecekse, Emenike.

Yekta Kurtuluş bir şekilde kadroya katılmalı.

Neill'ın yanına yabancı şart.

Michael Bradley gelsin, Cana ile forma savaşı versin.

1- FORVET (Baros'un yedeği yok, kaldı ki Baros'a da artık sakatlığından dolayı güven olmuyor)

2- O.SAHA (Misimovic'ten yararlanmayı düşünmüyorsak 2.elzem transferdir gözümde)

3- DEFANS/KALECİ (Servet ve Ufuk'un performanslarına göre)

Olur da bunların üstüne de para kalırsa elimizde umarım kar ettik (!)diye sevinmezler de bir de defansif orta saha alırlar. :o

ben bari bu dönem arda-baros gibi para eden oyuncuları satmadan adam alalım derim, 1 adam alsalar kardır en azından güçsüzleşmemiş oluruz , gül gibi kadroyu erittiler, bunlar satmadan adam almazlar elano 3 e gitti, 3 e stancuyu alsınlar bitsin , torje-doni-cadu falan gelirse bilinki arda gitmiştir, kar ederler kendilerince.

Bradley veya tarzında bir orta saha oyuncusu. Emenike veya tarzında bir santrafor. Serdar K. alınabilirse iyi olur yoksa, Ufuk'la sezonu kapatabiliriz pek sorun değil. İyi bir sağ açık da gerekiyor.

-Ufuk-

Sabri-Neill-Gökhan-Çağlar

Cana-Bradley

Pino-Misimovic-Arda

Emenike​

Şunu yapmak zor değil bence. Çokda iş yapar 2.yarı.

Bradley veya tarzında bir orta saha oyuncusu. Emenike veya tarzında bir santrafor. Serdar K. alınabilirse iyi olur yoksa, Ufuk'la sezonu kapatabiliriz pek sorun değil. İyi bir sağ açık da gerekiyor.

-Ufuk-

Sabri-Neill-Gökhan-Çağlar

Cana-Bradley

Pino-Misimovic-Arda

Emenike​

Şunu yapmak zor değil bence. Çokda iş yapar 2.yarı.
güzel olmuş, ama misiden hayır gelmez bu saatten sonra.

Bu kulübümüzde kurulan 20 kişilik scoutteam varya!!!!! İşte onlara 25-26 isim iletildi. Sonuçlarını ben merak etmiyorum sizde rahat olun ;)

Lewis Holtby onerisi gercekten cok yerinde bir oneri. Guzel bir teklifle gidilebilir oyuncunun kendisine, bonservis icin de cok ciddi bir rakam isteyeceklerini sanmiyorum kontrat suresi ve oyuncunun yasi itibariyle.

Bir sekilde iletmek lazim bu bilgiyi scout grubuna.

12917182261399.jpg

:D:D

Ortasahaya Michael Bradley mükemmel olurdu.Ruhsuz da bir adam değil adam sahada babasını tanımıyor.Lafın gelişi değil harbiden tanımıyor :

bob-bradley-michael-bradley-vs-sloveniajpg-78d79ecb77415f41_large.jpg

Mert reis Bradley'i geçen seneden beri istiyorum.

Galatasaray.org'a da mesaj attım.

İnşallah görmüşlerdir.

Gözüm gönlüm hep Stephen Ireland ' ı ister

Aslında Haldun abi olmuş olsaydı anlaştığı isimlerden biriydi. Hatta buna güvenen yönetim sezon başında teklifte bulunmuştu Ireland' da biraz süre istemişti ama tabiki olmadı.

Şimdi bir düşünün Haldun abi kalsaydı anlaştığı 4 yada 5 isim kimler olacaktı ;) Bu sene kimleri izlicektik

Ayegbeni-YakubuMTN.jpg
44565_news.jpg

Bu iki nijeryalıdan biri gelse keşke...Yakubu yada odemwingie.İyi futbolcular fakat bizim sisteme(!) uyum sağlayabilirlermi bilinmez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt