Transfer Önerileri (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Önerileri

Aynen ülkenin en teknik savunma ikilisini kurmuş olurduk. Ama nerede öyle vizyon.

[video=youtube;Tq1BU1V4Zwg]https://www.youtube.com/watch?v=Tq1BU1V4Zwg[/video]

Servet'e savunmada ve pas vermede ders verir. Ayrıca ara sıra futbol şöleni verir. :)

Twenteden Douglas ve Janssen. Ama belki cok para isterler Douglas icin.

Bougherra

Emenike

Volkan Şen

Selçuk İnan

Ersan Gülüm veya Ömer Toprak

Berbatov bu aralar çok gol atıyor,iyi oyuncuya benziyor,bir bakmalıyız.

bu arada sercan ı ben çok beyeniyorum ama bu çocuğun şutları düzelmezmi acaba yoksa hakikaten iyi kumaş var ama o son dakkalardaki vuruş neydi yaa:) sercan alınabilir boughera hakikaten iyi volkan güzel olur. emenike konusunda biraz kararsızım hala afrika pazarında elini sallasan emenike diyorum ve şuna anlam veremiyorum. 2.ligde hatırladım kadarı ile 2+1yabancı kuralı var. karabük scoutları bu 3mermisinden 1 isabet buruyorda... bizim 6+2+2 yabancı hakkımız var +4 bile demiyorum o kadro dışı +2den 1tane hakikaten ucuz direk afrika pazarından bir futbolcu alınamazmı???

Jonathan Reis ' i alalım Psv'den bizede reis olur.

Deniz Naki, Taner Yalcin, Omer Toprak, Tunay Torun, bunlari devre arasi hemen alsak.

bi de Emenike..

sezon sonu 3-4 tane da. tamamdir.. ozellikle gurbetci oyuncular lazim bize. boylece Ayhan, Mustafa, Serdar Ozkan, Servet, Gokhan Zan lardan kurtulmus oluruz...

bu arada sercan ı ben çok beyeniyorum ama bu çocuğun şutları düzelmezmi acaba yoksa hakikaten iyi kumaş var ama o son dakkalardaki vuruş neydi yaa:) sercan alınabilir boughera hakikaten iyi volkan güzel olur. emenike konusunda biraz kararsızım hala afrika pazarında elini sallasan emenike diyorum ve şuna anlam veremiyorum. 2.ligde hatırladım kadarı ile 2+1yabancı kuralı var. karabük scoutları bu 3mermisinden 1 isabet buruyorda... bizim 6+2+2 yabancı hakkımız var +4 bile demiyorum o kadro dışı +2den 1tane hakikaten ucuz direk afrika pazarından bir futbolcu alınamazmı???

sercan = hersey var, ama gol yok..

Bougherra defansımız için tam aradığımız adam. Çok iyi bir transfer olur.

Orta saha için ise Yohan Cabaye'de ısrar ediyorum. Keşke bir şekilde alınabilse. Ama çok zor görünüyor.

41914_Galatasaray_SK.jpg

Abartmanın anlamı yok, devre arasında Misimovic'in kazanılması, Insua'nın bir şekilde takıma monte edilmesi* ve Emenike transferi bizi ilk 4'e sokar.

*Hagi'nin Hakan Balta sevdası ağır basıyorsa Ergün'ü orta sahada oynattığı gibi Hakan Balta'yı da oynatabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt