Transfer Önerileri (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Önerileri

Büyük yetenek. Lahm'da olur, Cafu'da.

Çetin Güngör müthiş bir sağ bek olacak..

Bence biraz fazla abartılıyor Çetin.A takımda maçlarını da izlemedik ki adam gibi bir fikir üretelim.Sadece sezon başındaki kampta hazırlık maçlarında izlediğimiz kadarıyla ben Çetin'in biraz abartıldığını düşünüyorum.Ha hazırlık maçlarında sanırım sol bek oynamıştı, belki yerinde oynamadığı için kendini gösterememiş olabilir ama yine de çok çok iyi bir oyuncu olacağını düşünmüyorum.

Arkadaşlar, Leverkusen maçında sanırım, taraftarın birisi Eren Derdiyok'tan imza isterken ''Eren seneye Galatasaray'a gel.'' diyor, Eren de gülerek ''İnşallah ,inşallah.'' diyor.Gezerken rastladım, paylaşmak istedim.

YouTube - Eren Derdiyok seneye Galatasaray'a gel?

İzleyin.

Ben, Eren Türkiye düşmanı diye duymuştum ama.

Hatta dahada ileri gidip bölücü terör örgütünü desteklediğine dair iddialar vardı.

Tabi ne kadar doğrudur, bilemem.

4 transfer yapacağız dediler; Berkin'i say 3, Misimovic'i de affettiler mi geriye kaldı 2. :D Bu Adnan'sları tanıyorsak böyle birşey olacak. :asd:

Kim gelecekse gelsin, benim için bu ara transferde basarı kriterleri,

-Yabancı oyuncular ocak'ın ilk haftasında bitirilmeli,

-Yerli transferi eldeki A.Turan, Sarp, Barış ve Aykut'u takasta kullanarak yapılmalı

Bu 2 kriteri de saglarlarsa basarılı sayacagım.

''Yakın zamanda 9 kaleci, 29 defans, 38 orta saha ve 17 forvet alınmış. Gökhan Zan cam adam. Beşiktaş'ta yıllık 900 bin, bizde 1,7 milyon avro alıyor. İki yılda 3,4 milyon avro diyordum. Oynadığı maç sayısına bakınız. Kayseri ile gırtlak gırtlağa geldiğimiz Ali Turan kadro dışı kaldı. Beşiktaş'ın alemden bıraktığı futbolcu Serdar Özkan'ı transfer ediyorsunuz. Menajerlik davasından 4 maç ceza alamazsınız. Burası Çıksalın takımı değil. Bu formada şehit kanı var, getirdiğiniz adam 4 maç ceza alıyor. Kim yapıyor bunları, doktora tezi yapan arkadaş yapıyor. Memnun musunuz puan cetvelinden? Averajla 9. sıradayız. Sonuncu sıralarda yer alan iki takımı yenip Allah'tan bir basamak yukarı çıkmışız. Bu takımı değiştirmez, başarısız sonuçlar alırsanız, Seyrantepe ütopyası kötü bir tabloya döner.''

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt