- 26 Kasım 2012
- 185.626
- 258.378
- 5.998
Cevap: Transfer Önerileri
Mondragon'un iyi bir kaleci oldugunu iddia etmedim ki, ama De Sanctis'ten iyidir o kesin. O oyuncularin ne oldugunu saydim da soyle saydim, yedigi gollerin defansla falan alakasi yok adamin bildigin hatali goller yiyor. Bordeaux macinda hiyar gibi cikip topu dusurmesi, dedigim yatmalar falan, kotu kaleciydi. Bir Benfica maci iyiydi onda da David Suazo'nun bir topunu cikarmisti zaten.
Ac o zaman Mondragon'un PSV ve Bordeaux'tan yedigi golleri izle veya Taffarelin Juve'dendi galiba yedigi golleri. Guerrero topu müthis kesip falso verdirdi orda. Hade De Sanctisin onu yememesi gerekirdi diyelim. Koca bir sezon önünde aynı tandemle 2 maccık üst üste cıkamayan bir kaleciden bahsediyoruz. Sana o oyuncuların ne oldugunu say dedim sayamadın. Sende biliyosun o sartlarda hic bir kalecinin, dahası hic bir takımın basarılı olamayacagını. De Sanctis ona ragmen tur ümidini Ali Sami Yen'e tasısıdı. Hamburg deplasmanındaki one man team kurtarıslarını unutma. Benfica maclarını falan saymıyorum bile.
Mondragon'un iyi bir kaleci oldugunu iddia etmedim ki, ama De Sanctis'ten iyidir o kesin. O oyuncularin ne oldugunu saydim da soyle saydim, yedigi gollerin defansla falan alakasi yok adamin bildigin hatali goller yiyor. Bordeaux macinda hiyar gibi cikip topu dusurmesi, dedigim yatmalar falan, kotu kaleciydi. Bir Benfica maci iyiydi onda da David Suazo'nun bir topunu cikarmisti zaten.