Transfer Önerileri (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Önerileri

Ante Vukušić bu adam için birisi video hazırlayabilir mi acaba ? İbricic yerine bunu alalım Split'ten daha iyi...

yazında herkes transfer dönemi bitsede, kurtulsak bu işkenceden diyordu transfer nöbetinde:)

bence bizim icin transfer donemi 365 gun olmali,cunku herkes sakat, yada yanlis transfer oluyor.. bize yardimci olmus olurlar..

Dany den daha iyi stoperler var Fransa'da...Gaziantep aralarındaki en dandik adamı aldı.Ancak o bile bizim ligimizde iş yapıyor.Artık düşünün ligimizin halini...

bence bizim icin transfer donemi 365 gun olmali,cunku herkes sakat, yada yanlis transfer oluyor.. bize yardimci olmus olurlar..
Federasyondan bize özel izin çıksa, yılın her anı transfer yapabilirler diye, sezgincik ve diğer aslan parçacıkları gene en saçma zamanı bulur o gün yaparlar.

Yaza gittim bir an; sinirleniyordum transfer nöbetine girdikçe, çok dua eden vardı sezginin uçağı düşsün diye :) (biride bendim, ama kalbim temiz değilmiş anlaşılan napalım)

31 gun daha bize aci cektirir simdi Sezgin, bekler dururuz, herkes ocak ayin ilk haftasinda alir oyunculari, biz son gune kadar bekleriz. Ah Sezgin.....

yabanci transferler: Bernardo 4-5 milyon (Cruzeiro), Vagner Love 6-9 arasi, Emana 5 milyon, Bakary Sako 7 milyon...

Bernardo, Vagner Love, Emana devre arasi, Sako sezon sonu... toplam bonservisleri 23-25 milyon euro.

yerli transferler: Omer Toprak 3-4 milyon, Taner Yalcin 3-4 milyon, Deniz Naki 1.5-2 milyon, Tunay Torun, 1.5-2.5 milyon, Serdar Kesimal, 2-3 milyon, Hasan Ali Kaldrim 1.5-2.5 milyon. Toplam 12-14 milyon civari

hepsi birarada duz hesab 35 milyon euro harcamaliyiz, bu da yeni kadro icin cok degildir, yoksa Ayhan, Servet, H. Balta, M. Sarp lari izlemeye devam ederiz..

para da lazimsa biraz:

Elano 2.9 milyon

Misimovic 4-5 milyon satilir

Servet 3-4 milyon a satilir

Balta 1-2 milyon

digerleri (G. Zan, Aydin, Serdar Ozkan, Ayhan, M. Sarp, Aykut) zaten para etmez.. saymama gerek yoktur.. alirsin yine 10-11 milyon euro.

yani kasadan cikacak para 25 milyon euro. e buda buyuk kulub icin normaldir, yoksa hedefin kucukse Kasimpasa gibi bedava oyuncular aramalisin..

yabanci transferler: Bernardo 4-5 milyon (Cruzeiro), Vagner Love 6-9 arasi, Emana 5 milyon, Bakary Sako 7 milyon...

Bernardo, Vagner Love, Emana devre arasi, Sako sezon sonu... toplam bonservisleri 23-25 milyon euro.

yerli transferler: Omer Toprak 3-4 milyon, Taner Yalcin 3-4 milyon, Deniz Naki 1.5-2 milyon, Tunay Torun, 1.5-2.5 milyon, Serdar Kesimal, 2-3 milyon, Hasan Ali Kaldrim 1.5-2.5 milyon. Toplam 12-14 milyon civari

hepsi birarada duz hesab 35 milyon euro harcamaliyiz, bu da yeni kadro icin cok degildir, yoksa Ayhan, Servet, H. Balta, M. Sarp lari izlemeye devam ederiz..

para da lazimsa biraz:

Elano 2.9 milyon

Misimovic 4-5 milyon satilir

Servet 3-4 milyon a satilir

Balta 1-2 milyon

digerleri zaten para etmez.. saymama gerek yoktur.. alirsin yine 10-11 milyon euro.

yani kasadan cikacak para 25 milyon euro. e buda buyuk kulub icin normaldir, yoksa hedefin kucukse Kasimpasa gibi bedava oyuncular aramalisin..

oha, biz bu paranin yarisini bile harcayamayiz.

yani 25-30 milyon euro, yeni stadin bitisiyle harcayabiliriz ama ocakta degil, sene sonu ancak yada 2 yil sonra..

zaten hepsini demedim, bazilari devre arasi, ozellikle gurbetci futbolcular, yabancilarin cogu da sezon sonu..

Orta Sahaya :Emana ,Bradley,Yiğit,Yekta

Forvete : Stancu veya Emenike

Bir tane de aklı başında stoper işimizi görür misal Madjid Boughera

Bence devre arası transfer yapmak daha mantıklıdır arkadaslar...

Neden mi ? Çünkü kulübe gelen oyuncular yarım sezonda alısma sürecini atlatıp gelecek sezon için daha fit olabilir...Ayrıca doğru oyunculara gidilirse (sezon sonu sözlesmesi bitecek olan oyuncular) en kalitelisini dahi 4-5 milyon euro ya kapatabiliriz...Ancak nerde bizde o yönetim diceksiniz.Tamam sustum:)

kaleye Guilherme 24 yasinda, L.moskova takiminda oynuyo

sol acik Charles N’Zogbia wigan da oynuyo

kosan 10 numara icin schalke de oynayan Rakitic sozlemesi bitiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt