Transfer Önerileri (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Önerileri

kaleye Guilherme 24 yasinda, L.moskova takiminda oynuyo

sol acik Charles N’Zogbia wigan da oynuyo

kosan 10 numara icin schalke de oynayan Rakitic sozlemesi bitiyor

guilherme ile chelsea ilgileniyor bize gelmez, hem kaleci ile yabancı kontenjanını doldurmak yersiz sinan bolat en iyi seçim olur veya arkadaşın dediği gibi kingston vatandaş olması bakımından çok iyi olurdu. rakitici de bize koklatmazlar alınırsa çok iyi hem de çok iyi olur ama işte nerdeeeeeee

Kâllström'ü gündeme alırlar mı acaba?

İlk hedef Emenike olmalı bence. Sercan için de Servet'i takas edebiliriz, bence kanatlarda kullanmak amaçlı alalım Sercan'ı. Stopere Bougherra ve ortasahaya da çok iyi bir yabancı almak gerek.

Roque-Santa-Cruz_1654000.jpg

bunu bilir bunu soylerim kac zamandir nedense benden baska kimse bahsetmiyor bu adamdan city de sanirim 1 mac oyunadi bu sezon.. gercekten super bir adam barosun boslugnu doldurabilecek tek adam.

Birinci sınıf forvetin babası Catania'^da oynuyor beni alın diye bağırıyor.Maxi Lopez.

[video=youtube;qLr5qLfDA08]https://www.youtube.com/watch?v=qLr5qLfDA08[/video]

Ath. Madrid madem Simao'yu fln veriyor, bizde ASY'nin harfiyatından gelecek parayla Forlan'ı bi zorlayalım, belki para yeter.

Forlan değilde Sevilla kötü durumda.Romaric, Kanoute falan zorlanmalı.Hatta ve hatta Fabiano.Vizyon varsa tabi.

Bu scougGs'de dönen gizemli 2 futbolcu kimler acaba?

Birinci sınıf forvetin babası Catania'^da oynuyor beni alın diye bağırıyor.Maxi Lopez.

[video=youtube;qLr5qLfDA08]https://www.youtube.com/watch?v=qLr5qLfDA08[/video]

Birinci sınıf olsa taa Barça'dan Sicilyalara gelirmi bu adam.

Wiganda Mauro Boselli var onu alalım.

Fabiano'ya vizyon filanda yetmez abi.Milan'a bile gitmedi adam.

Sevilla'da Perotti var çok hoşuma gidiyor o adam.Keşke alabilsek.

Her oyuncu Barca'da tutunacak değil ki.Bu adam Catania'da yardırıyor geldiğinden beri ve bu takıma cuk oturur. Keşke düşünülse.

Bilmiyorum yaw.Belki aynı Baros'un bizde olduğu gibi oda kendini Catania'da bulmuştur.Ama ben pek beğenmiyorum açıkçası.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt