Transfer Önerileri (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Önerileri

_Taye Taiwo(Marsilya) : Sol bek oynuyor.Sezon sonu BELEŞ.

_Selçuk İnan(Trabzonspor) :Hala sözleşme yenilemedi.Sezon sonu şu an için BELEŞ.

_Stephan Ruffier(Monaco) :Kalecilerin kralıdır.Mükemmel refleks,oyun okuma işte Ruffier.

_Cristian Chivu(İnter) : Hem sol bek hem stoper.Çok iyi bir oyuncudur ve böyle bir adama çok ihtiyacımız var.

_Domenico Criscito(Genoa) :Yeni nesil İtalyan stoperin tanımı.

_Lacina Traore(Cluj) : Çok iyi bir pivot santrafor.Yaşı da 20.Avrupa devleri almadan biz alsak çok mu şey istemiş oluruz.

_Şahin Aygüneş(Kasımpaşa) :20 yaşında.Nerde nasıl oynayacağını bilen bir forvet.Ucuza alınabilir.

_Milan Badelj(Dinamo Zagreb) :21 yaşında çok iyi bir oyuncu tam bir çift yönlü orta saha.Avrupa piyasasına girdi girecek elimizi çabuk tutmalıyız.

_Turgut Şahin(Ankaragücü) :Tam bir yetenek küpü.Alırsak çok iş yapabilecek potasniyelde,maliyeti çok değildir bence.Mevki:Sağ açık veya forvet.

_Sezer Öztürk(Eskişehir) :Fundamental çok iyi.

_Sercan Yıldırım(Bursaspor) :Yırtıcı forvet tipi Baros yokken 11 oynar varken kanatlarda kullanılabilir.

Kadrom

---------------------------------------Stephan Ruffier-----------------------------------------------

-Sabri----------------Criscito---------------------------Chivu---------------Taiwo------------------

------------------------------------Selçuk İnan-------------------------------------------------------

------------------Sezer Öztürk--------------------------Milan Badelj--------------------------------

--Sercan Yıldırım------------------------------------------------------------------Arda Turan-------

-------------------------------------Baros(Traore)----------------------------------------------------

Yedekler

1)Ufuk Ceylan(Daha yaşı genç Aykut gitmeli)

2)Turgut Şahin

3)Şahin Aygüneş

4)Juan Pablo Pino

5)Traore

6)Lucas Neill

7)Emre Çolak

cussss,, herhalde Qatar dan biri Galatasarayi satin almadi benim bildigim, o saydigin oyuncularin hepsini almaya kalksan en az 50 milyon euro bonservislerine vermen lazim

cussss,, herhalde Qatar dan biri Galatasarayi satin almadi benim bildigim, o saydigin oyuncularin hepsini almaya kalksan en az 50 milyon euro bonservislerine vermen lazim

Qatar Foundation akar.Bağlayalım bir sponsorluk bak Barca'ya vermişler senelik 30. :).Bunların yarısı bu sene alınsa zaten açık ara şampiyon oluruz seneye.(bu sene maalesef öyle bir ihtimal kalmadı).Çok dengeli takım bu takım.

Qatar Foundation akar.Bağlayalım bir sponsorluk bak Barca'ya vermişler senelik 30. :).Bunların yarısı bu sene alınsa zaten açık ara şampiyon oluruz seneye.(bu sene maalesef öyle bir ihtimal kalmadı).Çok dengeli takım bu takım.

evette, malesef bi ruyadan farki yok.. gercekler bam baska

hem Barcelona iyi ornek degil, o bizden 100 gomlek ustun

Sinan bolat bildiğim kadarıyla ilk yarıyı kapatmıştı sadece sezonun başlarında sakatlanmıştı ?

04 Kas 2010 18:31:00

Geçen sezon son saniyede attığı golle takımının Şampiyonları Ligi'nde gruptan çıkmasını sağlayan, ondan önceki sezon kurtardığı penaltıyla takımına şampiyonluk play-off'unu getiren Standard Liege kalecisi Sinan Bolat dizinden sakatlandı.

Geçtiğimiz pazar oynanan Club Brugge maçında sakatlanan Sinan, ilk devreyi tamamlayamadan oyundan çıkmak zorunda kalmıştı. 22 yaşındaki kalecinin durumu sonunda belli oldu. Sağ dizindeki bağları zedelenen Sinan, bu cuma dizinden bir ameliyat geçirecek ve en az 3 ay sahalardan uzak kalacak.

İngiltere'den talipleri olan genç kaleci, Türkiye Milli Takımı'nı seçtiğini açıklamış fakat yakın dönemde "Oğuz Çetin varsa ben yokum" siteminde bulunmuştu.

Alıcan forvete Lisandro Lopez'i, Ortaya Makoun'u, sağ açığa Alexis Sanchez'i, defansa Upson'ı, beke Taiwo'yu geçicen TV'nin karşısına, bakıcan dalgana, bakıcan dalgana.

-------------------Emirhan--------------------

Sabri-----Serdar---------------Upson----Taiwo

-------------------Cana----------------------

--------Makoun------------Selçuk-------------

Sanchez----------------------------------Arda

------------------Lisandro--------------------

Lisandro;20

Sanchez;15

Makoun;6

Taiwo; 4(Sezon sonu bitiyor devre arası almalı)

Upson;8

Alıcan forvete Lisandro Lopez'i, Ortaya Makoun'u, sağ açığa Alexis Sanchez'i, defansa Upson'ı, beke Taiwo'yu geçicen TV'nin karşısına, bakıcan dalgana, bakıcan dalgana.

Lisandro;20

Sanchez;15

Makoun;6

Upson;8

guldum bittim, Lisandro 20???? adamlar gecen sene 25 milyon a aldi, simdi eder 35.. sen biliyormusun? Hem Abramovic degilki bizim baskan...

guldum bittim, Lisandro 20???? adamlar gecen sene 25 milyon a aldi, simdi eder 35.. sen biliyormusun? Hem Abramovic degilki bizim baskan...

Gülüp bitmeye ne gerek var, olayın ne?Olmayacağını ben bilmiyor muyum sanki, istediklerimi yazdım.

Lisandro;20

Sanchez;15

Makoun;6

Upson;8

8 milyona Upson'i alirsak ancak dalgaya bakariz hoca.

433f.gif
[/URL][/IMG] Mutlaka Muntari ve Bradley olmalı mutlaka...

433f.gif
[/URL][/IMG] Mutlaka Muntari ve Bradley olmalı mutlaka...

Adaş yanlış anlama ama, Muntari kadar vasat bir eleman hayatımda görmedim.İnterde hala nasıl barındırıyorlar anlamış değilim.Hiçbirşey katmaz Muntari, belki Bradley birşeyler yapabilir, ama defansta Hakan gibi bir kapnı ile ne yapacağı meçhul Çağlar ile yürüyecek iş değil.

Gözden çıkarldı İnterde Muntari.... ve Bradley...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt