Transfer Önerileri (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Önerileri

Bir EPL uzmanı olarakdan senden bu yorumu beklemediğimi söyleyebilirim.Upson iyidir.Yanılmyorsam iki sezon öncesine kadar Arsenal'in kapısından dönmüştü.

EPL uzmani olmadigimi uzulerek bildirmek zorundayim, uzun zamandir Premier Lig maci izlemedim ama sunu biliyorum ki Upson 8 milyon verilecek bir adam degil.

EPL uzmani olmadigimi uzulerek bildirmek zorundayim, uzun zamandir Premier Lig maci izlemedim ama sunu biliyorum ki Upson 8 milyon verilecek bir adam degil.

Fiyatı uçuk kalmış olabilir Hayri ama ne bilyim bu adam iyi bence.Galatasaray'da 2. Neill etkisi yaratabilecek türden sanki.

Hakan ve çağları devre arası gereksiz transfer yapılmaması için yazdım... Çağlar ile olmazsa Hakan geçer oraya yada İnsua stoperede Gökhan yada Ali turan.... sonuçta sadece 2 transfer takımı toparlar...zaten amaç şampiyon olacak kadroyu kurmak değil 1 aylık devre arası transfer sezonunda..

Ah ulan keşkileyin Fransa'da yaşıyor olsaydım.Bordeaux'da takip ettiğim bir oyuncu var sürekli takip edemiyorum, Cheikf Tidiane Diabate.Ta geçen sezondan önermiştim, bu sezon yedek kalıyor ama sonu Gabriel Obertan gibi olacak bence.Çok beğeniyorum bu elemanı, kısa sürelerde bile çok iyi işler yapabiliyor.En son Rennes maçında sanırım son dakikalarda oyuna aldı Tigana, forvet hattına müthiş dinamizm getirdi.Bu adamı keşke izleyebilsek.

Ah ulan keşkileyin Fransa'da yaşıyor olsaydım.Bordeaux'da takip ettiğim bir oyuncu var sürekli takip edemiyorum, Cheikf Tidiane Diabate.Ta geçen sezondan önermiştim, bu sezon yedek kalıyor ama sonu Gabriel Obertan gibi olacak bence.Çok beğeniyorum bu elemanı, kısa sürelerde bile çok iyi işler yapabiliyor.En son Rennes maçında sanırım son dakikalarda oyuna aldı Tigana, forvet hattına müthiş dinamizm getirdi.Bu adamı keşke izleyebilsek.

Sanırım Selçuk Ceylan adlı arkadaşımız Fransa'da ikamet ediyor, hiç yoktan bir iki maçını izlese ne iyi olurdu.

Vidal varken Muntari gereksiz beylerr.

Muntari yıldız olur ülkemizde vidal den çok daha teknik ama asıl önemlisi vidal i almak meselesi...Yani rüya yani C. ronaldo varken vidal gereksiz gibi bi olay bu...Muntari benitezin istemediği adam tek avantajımız bu yoksa Zaten muntari 13.200.000 £ e İntere gitmiş bi oyuncu....bence ideal hazır istenmiyoken..

Muntari yıldız olur ülkemizde vidal den çok daha teknik ama asıl önemlisi vidal i almak meselesi...Yani rüya yani C. ronaldo varken vidal gereksiz gibi bi olay bu...Muntari benitezin istemediği adam tek avantajımız bu yoksa Zaten muntari 13.200.000 £ e İntere gitmiş bi oyuncu....bence ideal hazır istenmiyoken..

Hmm.Anladım.

Ben de anladim, arkadas guzel anlatmis.

Nasıl ama ??? tüm müdahaleleri temiz...

otherbaby.gif

---------------Cana-----------------

---------Emana---Muntari-----------

Kemik gibi orta saha olur.

Hagi madem bu kadar Romen meraklısı getirsin o zaman Chivu'yu

Ankaragucu'nde butun oyuncular serbest kalmis.

Genelde o takimdan onerilen 2 isim var: Ozgur Cek-Turgut Dogan Sahin

# Ankaragücü

Ntv Spor Son Dakika alt yazi geciyo.

Ahmet Gökcek:

"Pazartesi itibaren oyuncularimizin 95% serbest kalacak"

Belki birileri düşebilir Florya'ya arkadaşlar. Ziraa , Uğur Uçar geri gelebilir. Ama en çok istediğim 2 oyuncu var... Theo Weeks ve Robert Vittek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt