Transfer Önerileri (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Ankaragücü !

Oyuncuların hemen-hemen hepsi Serbest kalıyor. Pazartesi'den itibaren. Yani , Ankaragücü seneye TRT1'de ;)

Cevap: # Ankaragücü !

2009 Ağustos itibariyle bugüne kadar yaptıkları her hamle, iptal oldu bugün itibariyle. Ama ligden düşme veya kapatılma gibi birşey söz konusu değil. Sadece belli bir bölüm futbolcu serbest kalacak. Ama onun da yöntemini bulur, iyi oyuncuları kaptırmazlar.

Cevap: Ankaragücü'nde Şok Gelişme!

Evet böylece Sestak'ı almamız için Adnan Sezgin engelide artık kalmadı

Turgut Doğan Şahin adlı oyuncu çok övülüyor.Ankaragüçlüler tarafından bakalım onu kim alacak.

adam kapmak lazım .. kimler iyi sizce ben takip etmiyorum hiç

Cevap: # Ankaragücü

uğur-turgut ve sestakı kapmak lazım.sestakın bonservisi bochumda ama 1.5-2ye bitirilebilir.

Özgür Çek alınmalı kesinlikle. Umut Sözen de alınabilir son zamanlarda hiç durumunu bilmiyorum ama. Turgut'u hiç izlemedim

Turgut Doğan Şahin adlı oyuncu çok övülüyor.Ankaragüçlüler tarafından bakalım onu kim alacak.

Balonun kralı.Fener maçında izledim maçın en kötü adamı.Kağnıdan farkı yok.Bu kadar ağır bir adamı kim alırsa alsın biz almayalım yeterince ağırlık var zaten bizde

Özgür Çek alınmalı kesinlikle. Umut Sözen de alınabilir son zamanlarda hiç durumunu bilmiyorum ama. Turgut'u hiç izlemedim

Fanatik Fenerli bir adamı en iyi döneminde biz nasıl alıcaz abii ? Zaten bizimkiler bu adamı göremezler.

Alisamiyen'de 4.golü atan oyuncu Turguttu.Özgür Çek büyük takımlarda oynamak istediğini söylemişti sezon başı.

Cevap: Transfer Önerileri

Aydın Toscalı, Güven Varol, Metin Akan, Turgut... Bu isimlere'de yönelmek gerekir. ?

Bruno Ecuele Manga

Kulüp: Lorient

Ülke: Gabon

Boy:1.86

Kilo:76

Pozisyon:Stoper

Kullandığı ayak: Sağ

Bu sezon oynadığı maç sayısı:14

Fanatik Fenerli bir adamı en iyi döneminde biz nasıl alıcaz abii ? Zaten bizimkiler bu adamı göremezler.

Fener alt yapısından çıktı tamamda fanatik Fenerli olduğunu nereden biliyorsun ? Fener'de şu aralar oynayan Gökay da Galatasaraylı mesela. Karakterli olsun bu tip şeylere takılmamak gerek.

Yok pahasına Ankaraspor'a verildi bu adam geri dönmek isterse kendi mallığıdır ayrıca.

Alisamiyen'de 4.golü atan oyuncu Turguttu.Özgür Çek büyük takımlarda oynamak istediğini söylemişti sezon başı.

Vallahi o gole bakıp bir şey diyemem. Dediğim gibi hiç bilgim yok o adam hakkında. O golü de zaten o defansa sen de atarsın dostum ;)

Özgür Çek'i kesinlikle almalılar. Aydın bile düşünülebilir. Uğur geri gelmesin bence Serkan daha iyi, son maçta da Dia dumur etti. Sestak bonservisliyse alınmalı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt