Transfer Önerileri (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Önerileri

Orduspor'dan Müslüm'ü izlemiştim 3-4 maç. 22 yaşında. Okan Buruk'u andırıyor ama çok daha dengeli. Sağ açık ve iç oynayabiliyor. Barış'tan, Aydın'dan çok daha iyi olduğuna eminim. Seneye mutlaka Süper Lig'de olacak ya Ordu ile ya da Ordu'suz. Ama olacağına inanıyorum.

Hele şükür bir tane buldum benim gibi düşünen. Hep yazıyorum transfer önerilerine Müslüm'ü. Birde Samsun'lu Abdülaziz var. Oda Hasan Şaş'a benziyor. Genç ve kuvvetli. Bu adamlar fazla piyasa yapmadan alınmalı.Birde tutarlarsa 5 yıl sorun yaşamayız.

Arsenal'den Denilson la görüsülse keske :D Hem bu sezon sansda bulamıyor fazla..

nicolita gibi reyis bi topçu nasıl düşünülmez hayret doğrusu

74186.jpg

Sapara

sapara_lsk09.jpg

Futbol kariyeri

Futbola MFK Kosice Takımının altyapısında 2000-2001 yılında başlamış ve 2002 - 2003 yılında A takıma çıkmıştır.

2003-2006 yılları arasında MFK Ruzomberok takımında forma giyen oyuncu 2006-2009 yıllarında Norveç'in Rosenborg BK takımda oynamıştır.

2009-2010 yılının devre arasında 2,3 milyon euro ile Ankaragücüne transfer olmuştur.

Bazı maçlarda gollerde atan oyuncu Ankaragücünün kurtarıcısı olmuştur.

Milli Takım Kariyeri

Slovakya Milli takımı ile 24 maçta 2 gol atmıştır. 2010 yılındaki hazırlık maçına da çağrılmıştır.

Ankaragücü'nden bu adamı çok beğeniyorum, bizim orta sahamıza dinamizim katabileceğini düşünüyorum.İnşallah birilerinin aklına gelir ve kadroya katarlar.Hele ABD li Michael Bradley ile süper bir ikili olurdu.

Sevilla'lı Martin Caceres tam bize göre. Hızlı, hamleli, güçlü. Ve genç.

Cheik Tioté , gervinho ve achille emana bu üclü bizim sorunlarimizi cözer

Demba Ba

Demba Ba (d. 25 Mayıs 1985, Sevr) Bundesliga takımlarından TSG 1899 Hoffenheim'da forma giyen Fransa doğumlu Senegalli futbolcu.

Ba, futbola amatör olarak 2001 yılında SM Montrouge takımının altyapısında başladı. 2005-06 sezonunda Fransa Üçüncü Ligi ekiplerinden FC Rouen'le anlaşarak bu takımda profesyonel oldu. 2006-07 sezonu öncesinde üç yıllığına Excelsior Mouscron'la sözleşme imzaladı. Ancak yaşadığı sakatlıklar nedeniyle beklentileri karşılayamayınca 29 Ağustos 2007'de 2. Fußball-Bundesliga takımlarından TSG 1899 Hoffenheim'a transfer oldu.

Hoffenheim'da ilk maçına 3 Eylül 2007 tarihinde SC Freiburg maçında çıkarken, ilk golünü 16 Eylül 2007'de VfL Osnabrück ile oynanan ve 3-1 kazanılan maçta attı. Ba, ikinci ligde Chinedu Obasi ile birlikte attığı 12 golle Hoffenheim'ın Bundesliga'ya çıkmasında önemli rol oynadı. Bundesliga'daki ilk sezonunda Vedad Ibišević ile başarılı bir ortaklık oluşturan Ba, bu futbolcunun sakatlanıp sezonu kapatmasıyla takımının hücum hattını sırtladı. 21 Şubat 2009 tarihli 3-3 biten maçta VfB Stuttgart'a karşı üç gol atarak hatrick yaptı

Fransa vatandaşlığı da olan Ba, 2007 yılından beri Senegal Millî Takımı'nın formasını giymektedi.

Daha öncede önermiştim.Bu konuda Taner ile Mete arkadaşlarımızın fikirlerini merak ediyorum.Gerçi bilinen bir futbolcu ama iyi bir değerlendirmeyi hak ediyor bence.

Demba Ba

Demba Ba (d. 25 Mayıs 1985, Sevr) Bundesliga takımlarından TSG 1899 Hoffenheim'da forma giyen Fransa doğumlu Senegalli futbolcu.

Ba, futbola amatör olarak 2001 yılında SM Montrouge takımının altyapısında başladı. 2005-06 sezonunda Fransa Üçüncü Ligi ekiplerinden FC Rouen'le anlaşarak bu takımda profesyonel oldu. 2006-07 sezonu öncesinde üç yıllığına Excelsior Mouscron'la sözleşme imzaladı. Ancak yaşadığı sakatlıklar nedeniyle beklentileri karşılayamayınca 29 Ağustos 2007'de 2. Fußball-Bundesliga takımlarından TSG 1899 Hoffenheim'a transfer oldu.

Hoffenheim'da ilk maçına 3 Eylül 2007 tarihinde SC Freiburg maçında çıkarken, ilk golünü 16 Eylül 2007'de VfL Osnabrück ile oynanan ve 3-1 kazanılan maçta attı. Ba, ikinci ligde Chinedu Obasi ile birlikte attığı 12 golle Hoffenheim'ın Bundesliga'ya çıkmasında önemli rol oynadı. Bundesliga'daki ilk sezonunda Vedad Ibišević ile başarılı bir ortaklık oluşturan Ba, bu futbolcunun sakatlanıp sezonu kapatmasıyla takımının hücum hattını sırtladı. 21 Şubat 2009 tarihli 3-3 biten maçta VfB Stuttgart'a karşı üç gol atarak hatrick yaptı

Fransa vatandaşlığı da olan Ba, 2007 yılından beri Senegal Millî Takımı'nın formasını giymektedi.

Daha öncede önermiştim.Bu konuda Taner ile Mete arkadaşlarımızın fikirlerini merak ediyorum.Gerçi bilinen bir futbolcu ama iyi bir değerlendirmeyi hak ediyor bence.

süper bir forvet ama hoffenheim satmaz gelecegin eto su

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt