- 27 Aralık 2008
- 21.841
- 1.428
- 1.813
Cevap: Transfer Önerileri
ÖzgÜr Çek
ÖzgÜr Çek
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cana'nın önüne Makoun Emana ikilisi nasıl olur? Takım savunmamız güçlenirde, pozisyon üretmekte zorluk yaşarmıyız acaba?
--------------Ufuk--------
Neill--Transfer--Gökhan--Çağlar
----------Bradley---------
Sabri---Emana---Romaric--Arda
----------Baros--------
kimse izledimi bilmiyorum ama ben dünkü fb maçında buca forveti manuchoy çok beğendim top tekniği hava toplarındaki kabiliyeti hoşuma gitti tabi tek maçla belli olmaz ama takip edeceğim bu çocugu
Bradley yerine Cana, Emana yerine de Bradley koy bu kadro güzel. Ayrıca Sabri'yi yazmama nedeni nedir anlamış değilim. Sabri sağ bek, Neill-Gökhan stoper tamamdır. Sabri'nin yerinde orda mecbur Pino oynar 2. devre.
Bence Neill sağbekte çok çok iyi oynuyor, illa tempoya bakmayın, kullandıgı her top olumlu oluyor. Ama stoper bulamazsak,
----------Ufuk-------
Sabri--Neill--Gökhan--Çağlar
----------Bradley-------
Pino--Emana--Romaric--Arda
----------Baros---------
Bu orta saha o kadar açık vermez.
Bana göre, Emana'nın yerinde Bradley, Bradley'in yerinde Cana olsun daha sağlam bir orta saha olur. Emana gereksiz.
Neymar Da Silva
Tam adı Neymar da Silva Santos Júnior
Doğum tarihi 5 Şubat 1992 (1992-02-05) (18 yaşında)
Doğum yeri Mogi das Cruzes, Brezilya
Boyu 1,73 m (5 ft 8 in)
Mevkii Forvet, Kanat
Brezilya liginde şuan 31 maçta 17 golü var.
Milan,Real Madrid,Barcelona,Chelsea,Manchestar gibi kulüpler peşinde keşke bize gelse. :lol:
Neymar Da Silva
Tam adı Neymar da Silva Santos Júnior
Doğum tarihi 5 Şubat 1992 (1992-02-05) (18 yaşında)
Doğum yeri Mogi das Cruzes, Brezilya
Boyu 1,73 m (5 ft 8 in)
Mevkii Forvet, Kanat
Brezilya liginde şuan 31 maçta 17 golü var.
Milan,Real Madrid,Barcelona,Chelsea,Manchestar gibi kulüpler peşinde keşke bize gelse. :lol: