Transfer Önerileri (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Önerileri

mustafa yalcın namı deger ftw1905

Artık ismi heryerde çıktığına göre açıklayabilirim. Bahsettiğim forvet Mounir El Hamdaoui

1-De Boer ile arası iyi değil. Aralık başında Milan maçında hoca oynatmadı, sonra Munir hastalığını bahane ederek idmanlara katılmadı.klüp rahatsız oldu, Munir'in ailesi bile açıklama yaptı doktor raporu var filan Munuir hasta niye üstüne gidiliyor diye..

2-Müslüman olması.

3-Manageri Türk.

Ajax başkanı açıklama yaptı, hiçbir oyuncusunu kulüplere önermediklerini ve Münir dahil kimseyi yollamayacaklarını söyledi.Yatar bu iş inanmayın.

Ajax başkanı açıklama yaptı, hiçbir oyuncusunu kulüplere önermediklerini ve Münir dahil kimseyi yollamayacaklarını söyledi.Yatar bu iş inanmayın.

Bahsettiğiniz açıklamanın tamamı şu şekilde sanırım;

ajax basın sözcüsü rtl z'ye şöyle konuştu: "oyuncularımızı hiçbir zaman diğer kulüplere önermeyiz. galatasaray'la olası bir transfer için görüşüp görüşmediğimizi söyleyemem çünkü böyle şeyleri ulu orta konuşmayız. tekrar etmek istiyorum, mounir'i galatasaray'a önermedik"

mounir el hamdaoui - galatasaray sözlük

Bence açık kapı bırakılmış gibi, " galatasaray'la olası bir transfer için görüşüp görüşmediğimizi söyleyemem(..) " sözüyle ben bunu anladım. Tabi metin ne kadar doğru çevrilmiştir bilemem.

Bahsettiğiniz açıklamanın tamamı şu şekilde sanırım;

ajax basın sözcüsü rtl z'ye şöyle konuştu: "oyuncularımızı hiçbir zaman diğer kulüplere önermeyiz. galatasaray'la olası bir transfer için görüşüp görüşmediğimizi söyleyemem çünkü böyle şeyleri ulu orta konuşmayız. tekrar etmek istiyorum, mounir'i galatasaray'a önermedik"

mounir el hamdaoui - galatasaray sözlük

Bence açık kapı bırakılmış gibi, " galatasaray'la olası bir transfer için görüşüp görüşmediğimizi söyleyemem(..) " sözüyle ben bunu anladım. Tabi metin ne kadar doğru çevrilmiştir bilemem.

Ajax'tan El Hamdaoui yalanlaması! - Goal.com

Ziani'yi neden düsünmüyolar. Wolfsburg'da tutturamadı. Hagi gibi orta alanın hücum olarak her yerinde oynuyo. Makul hede cok makul bir fiyata alınabilir.

K.Ziani Birza'yla birlikte Fransa ligine özgü buldugum, başka yerde aynı performansı sergileyeceklerine inanmadıgım, orta kalite ama biraz overrated buldugum iki oyuncu. Son 2-3 yıldır Ziani değer gördü ama bunun altını dolduramadı, çok yonlu bir oyuncu ama izledigim maçlarda hep birşeyler eksikti, all-arounder oyuncu alacksam Ziani olmazdı bu isim. Kahlenberg'le birlikte sezon sonu çok cüzi rakama alınır. Misal defolarına rağmen Obraniak'ı daha inandırcı bulurum Ziani'ye göre. Müslüman Kuzey Afrikalılar'ın genelde orta saha göbek oyuncuları teknik ve yaratıcı olur ama sureklilik ve genelde fiziksel sorunları da olur. Ziani'nin sorunu biraz mental gibi.

Aradıgımız 10.5 :) numarayı(ofansif, fizik gucu ve devamlılıgı yuksek all-arounder) bulamıyorsak sağlam bir sol açık alıp Arda'yı serbest oynatabiliriz. Sol açık adayım Veli Kavlak. Yasin'e gore çok daha hazır ve verimli buldugumu soyleyebilirim, sınıf atlatmaz ama yerli kalitesini kesinlikle yukseltir zaten sene sonu Kewell da ayrılır. Eger Veli'yi şimdi almazsak sene sonu Beşiktaş'a gidecek...

Önerecebileceginiz gercek anlamda dc/dmc'ler var mı? Cana gibi değil yani, Popescu(aslında orta saha oyuncusudur, Barca'daki Popescu gercek Popescu değildir, PSV'deki Popescu gercek Popescu'ydu**) Radoi gibi?

** M.Sammer'de stoper-libero ya da dmc falan değildi, aslen amc/fc'ydi. Bkz. 1988-1990 Dogu Alman Milli takımı

Bence bizim ihtiyaçlarımızdan biri de cana yerine gerçek bir dc/dmc.

yeni malatya dan cem--cihan--recep tüm anadolu takımlarında rahat oynarlar bizde kalecilerini alalım

Önerecebileceginiz gercek anlamda dc/dmc'ler var mı? Cana gibi değil yani, Popescu(aslında orta saha oyuncusudur, Barca'daki Popescu gercek Popescu değildir, PSV'deki Popescu gercek Popescu'ydu**) Radoi gibi?

** M.Sammer'de stoper-libero ya da dmc falan değildi, aslen amc/fc'ydi. Bkz. 1988-1990 Dogu Alman Milli takımı

Bence bizim ihtiyaçlarımızdan biri de cana yerine gerçek bir dc/dmc.

Bahsettigin oyuncular liberodur. Liberolar süpürücü özellikleri ve defansif bir oyuncuya göre üstün teknikleri sayesinde bir cok mevkiide oynayabilirler. Orta sahada oynuyosa o oyuncu ön-liberodur.

Inter'den Chivu mesela, sartlar olusturulsa oda Popescu gibi kosa kosa gelir.

Malatya'nın kalecisi bizim Aykut ve Ufuk'dan 3-4 gömlek üstün bir kaleciymiş. Alınabilir. :)

Gönlümden geçen 2 isim, Gökhan İnler ve Eren Derdiyok ama yönetimin bu isimlerle ilgileneceğini sanmıyorum..

Joshua simpson.Seneye Kewell kalmayacak gibi görünüyor ve Arda nın durumu belirsiz.Simpson hem ligi tanıyor hem de maliyeti uygundur.İsabetli bi tercih olur bana göre kesinlikle daha iyi bi takımda oynamayı hak ediyor.

Joshua simpson.Seneye Kewell kalmayacak gibi görünüyor ve Arda nın durumu belirsiz.Simpson hem ligi tanıyor hem de maliyeti uygundur.İsabetli bi tercih olur bana göre kesinlikle daha iyi bi takımda oynamayı hak ediyor.

Maliyeti emin ol Konoplyanka'dan fazlaya cıkar. Sence hangisi?

O adamı hiç izlemedim Mete:o.İzlemediğim adam için bişey diyemem.Ben zaten çok beğeniyordum Simpson'u.Dünkü beşiktaş maçında da bir kez daha hayran bıraktı.Ben artık %100 eminim ki bu adam yanında iyi oyuncular olunca mükemmele yakın bi performans sergiler.Konoplyanka yı bilmiyorum dediğim üzere.

Maliyeti emin ol Konoplyanka'dan fazlaya cıkar. Sence hangisi?

Hoca bunu neye dayanarak söylüyorsun ki? Simpson'ın sözleşmesi haziranda bitiyor, ön protokol imzalanır gelecek sezondan itibaren bedava bile alınır.Sence hangisi?

Sözlesmesinden haberim yok. Fakat bize hemen simdi oyuncu lazım. Simpson ve Konoplyanka cok farklı oyuncular. Bana soracak olursan ikisinide takımda görmeyi isterim. Ama birini sec diyorsan eger, daha pahalı olsa bile Konoplyanka'da zerre tereddütüm olmaz. Zira biri hem takıma hemde gelecege yatırım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt