Transfer Önerileri (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Önerileri

ne demek istedin kardeşh :):)

Eleman'ın istatistikleri muazzam, İngiltere'den böyle bir genci de senden başkası öneremez dedim.Luciano Becchio'yu da yanılmıyorsam sen önermiştin, o da dehşet ötesi bir eleman.Yalnız cümlede biraz anlam kayması var gibi, yanlış anladıysan özür dilerim.

biglia ve munir olasılıkları en yüksek ihtimal olan oyuncular olsa gerek? munir istanbulda diyorlar doğru mudur?

El Hamdoui ne dedi arkadaşlar? Geliyormuymuş?

Her yeri kapatmışlar. Bari buraya yazalım.

Bu takımdan hiçbirşey olmaz. Taraftar ile yönetimin arası kopuk. Kimsenin takıma inancı kalmamış. Yönetim gerekli transferleri yapamamış.

Başta Adnan Polat en büyük suçlu. Stadın açılışı tam bir rezaletti. Birde 2 milyon para harcamışlar. Vah vah.

Artık Adnan Sezgine de hiçbir laf etmeyeceğim. Garibim Adnan Polatın yüzünden dünyanın küfürünü yedi.

Transfermi? oda ne. Bunlardan transfer falan beklemiyorum bu saatden sonra yapmasınlarda. 1 transferlede bu takım düzelmez zaten...

Her yeri kapatmışlar. Bari buraya yazalım.

Bu takımdan hiçbirşey olmaz. Taraftar ile yönetimin arası kopuk. Kimsenin takıma inancı kalmamış. Yönetim gerekli transferleri yapamamış.

Başta Adnan Polat en büyük suçlu. Stadın açılışı tam bir rezaletti. Birde 2 milyon para harcamışlar. Vah vah.

Artık Adnan Sezgine de hiçbir laf etmeyeceğim. Garibim Adnan Polatın yüzünden dünyanın küfürünü yedi.

Transfermi? oda ne. Bunlardan transfer falan beklemiyorum bu saatden sonra yapmasınlarda. 1 transferlede bu takım düzelmez zaten...

haginin keyfi yerinde basında toplantısında hep güldü

El Hamdaoui ne iş ya? Kim dedi geliyor diye?

açılış töreni devam ediyor mu...

Nerde dedi,nasıl dedi, videosu var mı vs.? :D

vallaha bu takımdan gidecekler ayhan,sarp,barış,hakan ve aydın olduğuna göre ,e miside gidecek. bize 6-7 oyuncu lazım. bu kadroyla hayatta olmaz. özellikle ortasahaya biglia alınsın.uff!!!!aslında bize 4 ortasaha lazım. 2 yabancı 2 türkünden ya neyse ...

gitmezler hocam gitseler çoktan giderlerdi! sezon sonuna kadar bizdeler!!

cem sultan kadro dışı fenere gitçek..

Kadro dışı falan değil.

Ajax maçı yedek kadrosu:Yedekler

Aykut Erçetin, Insua, AydınYılmaz, Barış Özbek, Emirhan Ergün, Mustafa Sarp, Ahmet Kesim, Bilal Özhan, Semih Oğuz, Cem Sultan, Yusuf Onur Arkın, Emre Gemici, Anıl Dilaver, Cumhur Yılmaztürk, Berk Neziroğulları

Hakan Balta ile karşılıklı görüşerek eline bonservisiyle beraber 30 karton marlboro sigarasını verip bu gece göndermeleri gerekmiyor mu

Kadro dışı falan değil.

Ajax maçı yedek kadrosu:Yedekler

Aykut Erçetin, Insua, AydınYılmaz, Barış Özbek, Emirhan Ergün, Mustafa Sarp, Ahmet Kesim, Bilal Özhan, Semih Oğuz, Cem Sultan, Yusuf Onur Arkın, Emre Gemici, Anıl Dilaver, Cumhur Yılmaztürk, Berk Neziroğulları

hocam kampa alınmamıştı o yüzden kadro dışı biliyorum ben onu. sözleşmede imzalamamış biliyorum..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt