Transfer Önerileri (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Önerileri

forvete benfica dan paraguayllı cardoza yı alsalar bari

Maxi Lopez

images

İmkansız,Cagliari satmayacağını çok kereler söyledi.

Bence Sochaux'tan Modibo Maiga muhakkak kadroya katılmalı, hem her iki kanatta da çok rahat oynuyor, hem forvette.Oynayabiliyor değil adam direkt oynuyor yani.Maliyeti çok az olur, çünkü Sochaux'da işler pek iyi değil.

Emanuelson;

Sözleşmesi bitiyor, devre arasında almak istersek Afellay transferinde olduğu gibi cüzi bir rakam gelebilir misal 3 milyon gibi.Zira haziran ayında rakiplerimiz çok ciddi olabilir.Eleman sol kanadı otoban ediyor adeta, bekte de açıkta da hiç sırıtmıyor.Dün gece ortalama bir oyun oynasa da kendisini çok sık takip ettim muazzam bir oyuncu.Kaçırılmasına çok üzülürüm.

De Zeeuw;

Dün gece de izledik zaten, bir kere daha mest oldum izlerken.Hızlı, topu ileriye çok iyi taşıyor hem defansta hem ofansta müthiş birisi.Ofans ve defans arasında çok iyi bir körü olur.Ek olarak geçen sezon 31 maçta 20 golün altına imza atmış, müthiş bir istatistik.

Chu Young Park,

Monaco düşme potasında durumları hiç iyi değil.Buna rağmen müthiş bir oyuncu potansiyeline sahipler.Altyapı olsun A takım olsun çok müthiş oyuncuları var.Bu GüneyKore'li Monaco'nun herşeyi konumunda yakın zamanda Chelsea'nin uzun süre gözlemcileri tarafından izlenmiş bir isim.Hem forvet hem 10 numara'da çok rahat oynayabileceği kanısındayım.Monaco da düşme potasında yer alıyorken transferi mümkün olabilir.

Sadece şu üç isim bizi bu buhrandan çıkarabilir.

----------------Ufuk---------------------

Sabri----Neill----------Servet----Emma

-----------Zeeuw---Cana---------------

----Kazım-------Park-----------Arda---

---------------Baros/Pino---------------

...........Ufuk...............

Sabri..............Neill.............Cana......... ....Çağlar(İnsua)

......................Biglia......Culio..........................

Kazım(Pino)....................................... .............. Arda

....................Baros.................Traore.. ........................

İmkansız,Cagliari satmayacağını çok kereler söyledi.

Bence Sochaux'tan Modibo Maiga muhakkak kadroya katılmalı, hem her iki kanatta da çok rahat oynuyor, hem forvette.Oynayabiliyor değil adam direkt oynuyor yani.Maliyeti çok az olur, çünkü Sochaux'da işler pek iyi değil.

Lopez in imkansız olması kötü olmuş . İş yapardı bizde .

Lopez in imkansız olması kötü olmuş . İş yapardı bizde .

Yahu bu adam Barca'dan sonra yanılmıyorsam Brezilya'ya gitmişti,orada da iyi bir performans sergiliyordu.Cagliari almadan neden düşünülmedi ki, şimdi Cagliari'den b.k alırsın onu.Anlamıyorum vallahi.

Emanuelson;

Sözleşmesi bitiyor, devre arasında almak istersek Afellay transferinde olduğu gibi cüzi bir rakam gelebilir misal 3 milyon gibi.Zira haziran ayında rakiplerimiz çok ciddi olabilir.Eleman sol kanadı otoban ediyor adeta, bekte de açıkta da hiç sırıtmıyor.Dün gece ortalama bir oyun oynasa da kendisini çok sık takip ettim muazzam bir oyuncu.Kaçırılmasına çok üzülürüm.

De Zeeuw;

Dün gece de izledik zaten, bir kere daha mest oldum izlerken.Hızlı, topu ileriye çok iyi taşıyor hem defansta hem ofansta müthiş birisi.Ofans ve defans arasında çok iyi bir körü olur.Ek olarak geçen sezon 31 maçta 20 golün altına imza atmış, müthiş bir istatistik.

Chu Young Park,

Monaco düşme potasında durumları hiç iyi değil.Buna rağmen müthiş bir oyuncu potansiyeline sahipler.Altyapı olsun A takım olsun çok müthiş oyuncuları var.Bu GüneyKore'li Monaco'nun herşeyi konumunda yakın zamanda Chelsea'nin uzun süre gözlemcileri tarafından izlenmiş bir isim.Hem forvet hem 10 numara'da çok rahat oynayabileceği kanısındayım.Monaco da düşme potasında yer alıyorken transferi mümkün olabilir.

Sadece şu üç isim bizi bu buhrandan çıkarabilir.

----------------Ufuk---------------------

Sabri----Neill----------Servet----Emma

-----------Zeeuw---Cana---------------

----Kazım-------Park-----------Arda---

---------------Baros/Pino---------------

Park ile Emanuelson çok güzel öneriler. Hele de Park, gelirse müthiş olur.

Yahu bu adam Barca'dan sonra yanılmıyorsam Brezilya'ya gitmişti,orada da iyi bir performans sergiliyordu.Cagliari almadan neden düşünülmedi ki, şimdi Cagliari'den b.k alırsın onu.Anlamıyorum vallahi.

Çok güçlü fiziği var ve iyi tekniği var vallahi anlamak çok zor . Yaşı da geç değil .

Yasin Öztekin,Gençlerbirliği'e Dortmund'dan yeni transfer oldu,takip etmek lazım.

Marcelo Silva Almeria'da oynuyor.Dünde biraz izledim.Daha 21 yaşında ve yaşına göre fizik kapasitesi ok iyi.Önemli bir savunma oyuncusu olacaktır Uruguay'lı çocuk.

Şu gençlerin aldıgı Yasin çok ıyı cocuk bu cocugu ızlesınler

Park ile Emanuelson çok güzel öneriler. Hele de Park, gelirse müthiş olur.

İkisi beraber 10 milyona getirilebilir.Zira Emmanuelson'un kontratı bu sezon bitiyor devre arasında 2,3 milyon gibi göstermelik bir bedelle kadroya katılabilir.6-7 milyon gibi bir rakam da Park gelebilir,Monaco çok kötü durumda.

55686_Galatasaray_SK.jpg

Anneler ağlamasın.Bir yabancıyı değiştiremedim ama bu tip bir kadro mümkün olsaydı çokçok can yakardı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt