Transfer Önerileri (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Önerileri

Kiralık oyuncu istenmiyor biliyorum ama Ireland gene mutsuzmuş ve kiralık klüp arıyormuş :D ulan bu adamı alsak keşke bir şekilde aşırı sempatim var herife.

Serhat Culio'ya ısınmaya basladı. Kabul et rahatla, iyi topcu :asd: Neill'a alternatif Ahmet Kesimi hazırlıyolar.

Ahmet Kesim > Ali Turan

Serhat Culio'ya ısınmaya basladı. Kabul et rahatla, iyi topcu :asd: Neill'a alternatif Ahmet Kesimi hazırlıyolar.

Ahmet Kesim > Ali Turan

Kötü demedim zaten Culio için. Vasat bir adam. Belki vasatın biraz üzerindedir.

Ahmet Kesim'i tanımam etmem. Cana'yı stoperde oynattıklarına göre, kimsenin hazırlandığı falan yok.

Servet, Cana, Gokhan, Balta

Neill gelene kadar idare eder. Ali Turan hepsinden gomleklerce kotu.

Valla begensenizde begenmesenizde Hagi gerek transfer politikası ile, gereksede durusu, karakteri ve ilkeleri ile Rijkaard'dan sonra Mourinho etkisi yaptı.

Valla begensenizde begenmesenizde Hagi gerek transfer politikası ile, gereksede durusu, karakteri ve ilkeleri ile Rijkaard'dan sonra Mourinho etkisi yaptı.

Ben şöyle diyorum.Rijkaard'ın dediklerini yapamayanlar, Hagi'yi görünce yusuf yusuf etti panik havası ile.

Emir gibi "Lincoln'ün ayagının altını yalarım" gibilerinden birsey demedim ki :haha:

Kulaklarını cınlatalım onunda.

Beyler misiyi unutmamak lazim bence cokk kaliteli bi futbolcu aslinda kazanilmali kesinlikle. Böyle bi orta saha güzel olmazmidi mesela:

yekta:::::::::culio

:::misimovic:::

Cana da defansta neillin yaninda kullanilabilir diye düsünüyorum, son maclarda zaten cok iyi oynadi defansta.

Misimovic geri gelebilir takıma. Satmak istiyolarsa tekrar piyasa yaptırmak zorundalar. Misi'de kıcını disine takar haliylen. Tabi bu adamı oynatmaları ödemelere aykırı olmazsa.

Bizi ne Culio ne Yekta ne de Stancu istenen başarıya götürür.Steaua'da 130 bin dolara oynayan adama 1,25 milyon vermek nasıl bi gerizekalılıktır ya?Parasızlıktan kulübün giyecek donu yok şu elemana ödenen yıllık ücrete bakın hele.

Her neyse, ben kendi önerilerime geçeyim de rahatlayayım.

Veli Kavlak

Sezer Öztürk

Modibo Maiga

Muhammet Demir

Taner, sene başında ben de önermiştim Maiga'yı ama bu saattem sonra Maiga'nın önerilecek tarafı kalmadı, almaya kalksan artık 5m euro, geçmiş olsun.

Maiga'yı , Stancu'yu, İbricic'i, Stoch 5m'a aldıktan sonra o transferin keşif, risk alıp ileride kazanma fonksiyonu kalmamış oluyor. Genç yetenek, no name adam niye alınır? Para kazanmak için, maliyet/performans oranı uygun oldugu için ve genel olarak futbol piyasasına göre undervalue kaldıgını dusundugun için alırsın, herkese göre bilinmemiş kapalı kutu ya da kötüdür ama sen farklı dusunuyorsundur, ve görüşüne inanıyorsundur, bu riski alıp kendi dogrunu realize edersin ve bu sayede artıya gecersin. Ama kalkıp bu adamlara 5-6m euro bayılınca işin hiçbir espirsi kalmıyor.

Gençlerbirliği'nden Aykut Demir....Hem sol stoper hem sağ stoper hem sağ bek hem sol bek oynayabilen Hollanda'dan gelen gurbetçi...22 yaşında....Tam Galatasarayımıza göre....

Taner, sene başında ben de önermiştim Maiga'yı ama bu saattem sonra Maiga'nın önerilecek tarafı kalmadı, almaya kalksan artık 5m euro, geçmiş olsun.

Maiga'yı , Stancu'yu, İbricic'i, Stoch 5m'a aldıktan sonra o transferin keşif, risk alıp ileride kazanma fonksiyonu kalmamış oluyor. Genç yetenek, no name adam niye alınır? Para kazanmak için, maliyet/performans oranı uygun oldugu için ve genel olarak futbol piyasasına göre undervalue kaldıgını dusundugun için alırsın, herkese göre bilinmemiş kapalı kutu ya da kötüdür ama sen farklı dusunuyorsundur, ve görüşüne inanıyorsundur, bu riski alıp kendi dogrunu realize edersin ve bu sayede artıya gecersin. Ama kalkıp bu adamlara 5-6m euro bayılınca işin hiçbir espirsi kalmıyor.

Ben Modibo Maiga'yı Le Mans'ta Gervinho ile yardırırken önerip duruyordum, üç milyon gibi bir rakama Sochaux'a geçti, şimdi takımın en etkili 2 oyuncusundan birisi.2 sezon öncesinden önerdiğim birisiydi, iyi de bir oyuncuydu.Bogdan Stancu'nun yerine bu alınsaydı eminim çok daha fazla katkı sağlayacaktı.

Alex Song - Arsenal

Sezon başında Rijkaardın isteğiyle 5m euroya el sıkışılmıştı ve sonra vazgeçildi tıpkı stoch gibi . Alınırsa orta alanda ingilizlerin tabiriyle '' box to box '' oyunu 2 yönüyle oyanayabilip oyun kurabilen isbetli şutlar çekebilen ve çok süratli bir oyuncu ama sanırsam oyuncuya Barcelonada talipmiş.

Alex Song - Arsenal

Sezon başında Rijkaardın isteğiyle 5m euroya el sıkışılmıştı ve sonra vazgeçildi tıpkı stoch gibi . Alınırsa orta alanda ingilizlerin tabiriyle '' box to box '' oyunu 2 yönüyle oyanayabilip oyun kurabilen isbetli şutlar çekebilen ve çok süratli bir oyuncu ama sanırsam oyuncuya Barcelonada talipmiş.

Ve sen Barcelona'nın talip olduğu bir elemanı önerme ihtiyacı duyuyorsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt