Transfer Önerileri (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Önerileri

Volkan Şen'in adı bizle çok sık geçmeye başladı Sezer ile beraber.İyi olacağı düşüncesindeyim.

-----------------ufuk------------------

Sabri------Neill---------Servet----İnsua

-----------------Cana-----------------

------Yekta----/Sezer/----Culio--------

Volkan----------------------------Arda

----------------Stancu----------------

2. yarı için böyle ideal bir kadro oluşturulabilir.

Romanya Ligi'nden transfere gerek yok daha.

Sezer Öztürk(Eskişehir)

Mehmet Ekici(Nürnberg) (sezon sonu haberi insallah doğrudur)

Sercan Yıldırım(Bursaspor)

3 tane adam bize levelleri 10'ar 10'ar atlatır.Bu dönem bir tek SEZER alınsın,sezon sonu bu isimler ve DİREK OYNAYABİLECEK bir stoper ile kanat işlem tamamdır.Geri kalan rotasyon elemanları ise aşağıda ki listede ki gibi olursa bence fena olmaz.

Ama önce gitmesi gerekenler gitmeli.

Kaleciler

Ufuk Ceylan

Zapata(?)

Emirhan Ergün

Defans

Neill

Çağlar Birinci

Yeni Transfer(Stoper)

Sabri Sarıoğlu

AYKUT DEMİR (Gençlerbirliği)

Servet Çetin

Orta Saha

Lorik Cana

Yekta Kurtuluş

Sezer Öztürk

Mehmet Ekici

Arda Turan(Sol Açık)

Emre Çolak

SONER AYDOĞDU(GENÇLERBİRLİĞİ)

Juan Culio(Sol iç)

Juan Pablo Pino(SS,Sağ Açık)

Kazım Kazım(SS)

Forvet

Milan Baros

Bogdan Stancu(?)

Anıl Dilaver

SERCAN YILDIRIM (Bursaspor)

-----------------------------------------Zapata(Kelek çıkarsa, Ufuk)---------------------------------------------------------------

--Sabri----------------------Neill----------------------------------------Yeni Stoper-----------------Çağlar(Aykut,kalırsa Insua)

----------------------------------------------Lorik Cana------------------------------------------------------------------------------

----------------------------Yekta Kurtuluş/Mehmet Ekici--------------------Culio/Sezer/Mehmet---------------------------------

-Yeni Transfer(Pino,Kazım)-----------------------------------------------------------------------------Arda------------------------

-----------------------------------------------Baros(Sercan,tutarsa Stancu)---------------------------------------------------------

eğer bu taktik ile oynarsak kadro bu olmalı.Ama 4-3-1-1-1 tarzı birşey yaparsak o zaman

Kazım,Pino(SS) olarak oynar,sol iç Culio,sağ iç Yekta(Sezer),Cana,önlerinde ise Arda veya Mehmet Ekici oynar,forvet ise Baros veya Stancu veya alınabilirse Sercan olur.

daha önce de yazmıştım manisa'dan yiğit gökoğlan, volkan şen'e göre daha iyi olur düşüncesindeyim, bu çocuk bence daha disiplinli volkan'a göre ve yetenek olarak da ondan aşağı kalır yanı yok, manisa'da daha yeni yeni oynama fırsatı buluyor.

Renktaşlar daha önce konuşuldumu bilmiyorum ama Manisalı Yiğit Gökoğlan'ı izleyen ve takip edeniniz var mı? Dün neler yaptı öyle bu adam

Leon Osman sanki dün çıkmış bir adam gibi konuşuyorsunuz, yıllardan beri EPL'de izleyen izlemiştir. KIbrıs asıllı ama vatandaşlığı var mı, T.C vatandaşı saylablilir mi bilmek gerek. Çunku oyle bir ihtimal olsa F.Bahçe çoktan alırdı diye dusunuyorum. Adamlar zamanında Hasagiç'i bile alacaktı, yedek olarak. Ama vatandaşlığının olmadıgını ogrenince vazgeçtiler.

Leon Osman sanki dün çıkmış bir adam gibi konuşuyorsunuz, yıllardan beri EPL'de izleyen izlemiştir. KIbrıs asıllı ama vatandaşlığı var mı, T.C vatandaşı saylablilir mi bilmek gerek. Çunku oyle bir ihtimal olsa F.Bahçe çoktan alırdı diye dusunuyorum. Adamlar zamanında Hasagiç'i bile alacaktı, yedek olarak. Ama vatandaşlığının olmadıgını ogrenince vazgeçtiler.

Everton'ın sembol isimlerinden biri haline geldi Leon Osman. Orayı bırakıp da gelmez Türkiye'ye.

Vatandaşlığı var....

Renktaşlar daha önce konuşuldumu bilmiyorum ama Manisalı Yiğit Gökoğlan'ı izleyen ve takip edeniniz var mı? Dün neler yaptı öyle bu adam

koray bey yigit gercekden iyi oyuncu olma yolunda ,cok atletik bir cocuk ama bizim yönetim nedense dogru transferden hiç anlamadıkları için öbür yigitle adımız anılıyor her daim...

daha once konusuldu yada onerildimi bilmiyorum ama karabukten Hakan Ozmert diyorum, lig baslayali ve daha onceden beri gozume carpan bir futbolcu. Kendini bu sezona cok iyi hazirlamis, gecen seneye bakaraktan baya fark var.

Forvete yakin bence en iyi Turk 10 numara.

1-2 sene öncesine steaua bükreşte Mirel radoi diye bir eleman vardı. orta saha ve defansta oynuyor diye aklımda kalmış. Yanlış hatırlamıyorsam bir ara jose morinho ciddi ciddi inter'e getirmek istiyordu.Gerçekten çok kaliteli bir adamdı,son durumu nedir bilen varmı?

1-2 sene öncesine steaua bükreşte Mirel radoi diye bir eleman vardı. orta saha ve defansta oynuyor diye aklımda kalmış. Yanlış hatırlamıyorsam bir ara jose morinho ciddi ciddi inter'e getirmek istiyordu.Gerçekten çok kaliteli bir adamdı,son durumu nedir bilen varmı?

Mourinho istedi, Arabistan'a gitti. Durumu budur.

Demek ki o kadar da istememis.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt