Transfer Önerileri (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Önerileri

Ufuk Ceylan

Sabri Sarıoğlu-Jonathan Mensah- Lee Addy- Çağlar Birinci

Lorik Cana

Mehdi Carcela- Rasmus Elm

Yekta Kurtulus-Bogdan Stancu -Arda Turan

---------ufuk-----------

sabri--neil--servet--insua

-------------cana--------

----bradley---------------

---------------culio------

kazım-----------------arda

---------stancu-----------

Milanda Merkel diye bir genç var.Tam aradığımız oyuncubence...

Bradley aslen ön liberodur dmc'dir ve ben Cana yerine istiyorum önüne de fizik gucu yuksek bir mc(amc) alınırsa iyi olur Sevilla son transferlerden sonra belki ROMARİC'i satabilir.

Misimovic ve Cana gidebilir, Romaric ve Bradley gelebilir.

Kwadwo Asamoah diyorum.Daha 21 yaşında çok büyük bir potansiyele sahip.Fizik kapasitesi oyun temposu oyun zekası tekniği çok iyi ve daha da iyi olacak.Sık sık hücuma katılır, şutları çok iyidir.Birkaç yıl sonra Avrupa'nın elit takımlarından bir tanesine gider.

Yaza yaza getireceğim.

Selçuk İnan(Trabzonspor)

Milan Badelj(Dinamo Zagreb)

bu 2 adamı alırsak orta saha acayip alternatifli olur.

Lorik Cana(DC,DMC)

Selçuk İnan(DMC,MC)

Yekta Kurtuluş(MR,MRC,MC)

Juan Culio(MLC,ML)

Milan Badelj(MC,AMC)

Tabi bunlar dışında 1 stoper ve bir adet yerli santrafor'a daha ihtiyacımız var ama bana göre ''YERİNDE'' yapılacak 4 transfer bile bize çağ atlatır.

sımdı mactan geldım ve sınırlıyım bıraz ama bu sinirim adnan sezgın geldıgınden berı devam edıyor ve edecekte arkadaslarımda kadrolarında hep ufuk u koymuslar sinirden gülüyorum şimdi kaç kere göreceksiniz ufuktan kaleci olamayacagını 500 bin dolar için tranfer sezonunun bitimini bekleyen ey adnan sezgin merakedıyorum arjantıne almanyaya hollandaya gıttıgınde kac para harcadın kımın parasını harcadın bugun bradley ıde kacıdık yaz basından berı belkıde ilk kez bu forumda benım onerdıgım adamdı bradley onuda kac para ıcın kacırdın ey hagi sana saygmız sonsuz ama artık tek forvetle oda forvet değil (kazım) ile baslamaktan vazgeç bir puan ıcın oynamaz GALATASARAY oynamamalı ..hakan baltanın uefa ön elemesinde prekazinin yorumladığı maçta bir top kaptırıp izleyişivardı onu bulup buraya koymak izlerdim ogünden sonra hep hakan sattı takımını yaktı eletti uefadan bugunde aynı izleyişi gördüm onda yazıklar olsun ...sanada yazıklar olsun adnan polat bu adnan sezginin sözde istifalarını kabul etmediğn için yarın bir transfer yapılır bizim taraftarımızı gene uyutmak isterler uyumayalım arkadaşlar artık bu böyle gitmez ..

sımdı mactan geldım ve sınırlıyım bıraz ama bu sinirim adnan sezgın geldıgınden berı devam edıyor ve edecekte arkadaslarımda kadrolarında hep ufuk u koymuslar sinirden gülüyorum şimdi kaç kere göreceksiniz ufuktan kaleci olamayacagını 500 bin dolar için tranfer sezonunun bitimini bekleyen ey adnan sezgin merakedıyorum arjantıne almanyaya hollandaya gıttıgınde kac para harcadın kımın parasını harcadın bugun bradley ıde kacıdık yaz basından berı belkıde ilk kez bu forumda benım onerdıgım adamdı bradley onuda kac para ıcın kacırdın ey hagi sana saygmız sonsuz ama artık tek forvetle oda forvet değil (kazım) ile baslamaktan vazgeç bir puan ıcın oynamaz GALATASARAY oynamamalı ..hakan baltanın uefa ön elemesinde prekazinin yorumladığı maçta bir top kaptırıp izleyişivardı onu bulup buraya koymak izlerdim ogünden sonra hep hakan sattı takımını yaktı eletti uefadan bugunde aynı izleyişi gördüm onda yazıklar olsun ...sanada yazıklar olsun adnan polat bu adnan sezginin sözde istifalarını kabul etmediğn için yarın bir transfer yapılır bizim taraftarımızı gene uyutmak isterler uyumayalım arkadaşlar artık bu böyle gitmez ..

Sezon basi misimovic diyenler ciksin simdi.Emana gibi oyuncu lazim dikine giden bi takim lazim boyle her pozisyonda geriye oynayan takim gormedim.Bursaya karsi kasimpasa bile atack yapiyor.Yaziklar olsun yonetime imza kampanyasini destekliyorum

Takım kalitesi çok düşük yönetim uyanıkça beklentileri düşürerek takımı küçülttü..Ve bu düşük beklentilerle Culio gibi M. sarp ın biraz teknikli hali takımımızın Maradonası oldu..Arda Kewell Baros takımın 3 gömlek üstündeki oyuncularımız sakat ve bu üç oyuncu olm adan Kasımpaşa ayarında bi takımız..Hagi ye hiç değinmiyorum bile BU kadar korkak bi hoca bizim takımın hocası olamaz..Sivas ta güç bela gol bulan takımımızda bir dakika geçmeden panikle M. sarp ı oyuna alıp skoru korumaya çalışan Bursaya 0.5 forvet ve 8 savunmacıyla oynayan bi hoca sadece kendi akıbetinden korkuyo ve sadece kendi akıbetini düşünüyodur..Takımı düşünse zaten korkmadan saldırır bu iddiasız galatasarayla...Kaç haftadır tek güzel atak tek güzel gol pozisyonu yokken tek izlenilmeye değer oyuncu yokken hala ne amaçlanıyo anlamış değilim..Hiçbir galatasaraylı bunu haketmiyor kişilksiz korkak bi takımı..Yönetim yine uyanıkça bizden daha fazla mağdur olmuşcasına Hagiyi getirdik ne dediyse aldık ne istiyosanız yapalım davranışında olacaklar sanki transfer fiyaskolarının Hoca çöplüğü olan takımımdaki durumun suçlusuda biz taraftarlarmışız gibi...Yeter artık kanmayalım...Yeter artık yönetim denilen şeyi her türlü rezilliğe rağmen koltukta oturmak sanan yöneticiler defolun...Siz ve Sizin taraftarı uyutmak için getirdiğiniz uyduruk hocalar oyuncuları da alarak gidin....

Ufuk, Aykut, Gökhan, Hakan, Barış ve Mustafa'nın bu takımda yeri yok.

gerets zamanını hatırlıyorumda o adama yazık ettiler adam hücum oyatıyodu adama transfer yapmadı bu yönetim ya..

Veli Kavlak (sozleşmesi bitiyor,şimdi 500bin euroya alınabilir),

Taner Yalçın (tahmini 2-2.5m euro)

Malik Fathi (sene sonu boşa dusuyor, H.Balta'dan iyidir)

Manisasporda ufuk diye bi adam var bizim maçta hakan şükürü ümiti filan acayip durdurmuştu ama kazmanın önde gideni bence bu eleman alınmasın sakın

Bknz:Geçmişe yazılan mektuplar

tam bizim takıma göre birisi, bonservisi yok!, geleceğin en büyük yıldızı!,çok genç, bundan daha büyük potansiyel sahip birini bulamayız. Kun agüeronun oğlu, maradona'nın torunu Benjamin. Bence bir dondurmayla kandırabiliriz Benjamini.17 yaşına geldiği zaman büyük paralara satabiliriz

Barış+Aydın+500 bin avro=Ali Güzeldal . Hayal mı kurdum acaba ?

hakeme de değinmiyorum maca bursa forması ile cıkmıstı ..ama bu kadroyla zaten macı almazdık ..

sabri bitik kaç senedir serbest vuruşlrın başına geciyor ya bunu kımse görmüyomu allahım cıldıracam adam orta acamıyo bırde serbest vuruslarda topun basına gecıyo ... solda hakan balta ruhsuz atak 0 orta 0 asist 0 sut 0 bırde adam kacırır gol yedırır ..ınsua yı begenmıyelere hakan balta daha kotu.

aykut

ufuk

servet

h.balta

sabri

arda

m.sarp

ayhan

barış

g.zan

kewell

aydın

transfer edilsin başka takımlar tarafından, yerlerine doğru düzgün adamlar alalım, yoksa bu takım kesinlikle düzelmez...

adanasporun kalecisi sezon sonu sözlesmesi bitiyo begenmeyenler cıkabılır ufukhan galıba adı ben daha once onermıstım aykut ile ufuk u toplasan bır ufukhan etmez izleyın ıstersenız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt