Transfer Önerileri (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Önerileri

Halı sahada bazen hatalı goller yerim ve üzülürüm.Ama artık üzülmeyeceğim.Professional kaleciler bile beşikten gol yiyor.Sektiriyor.40 metreden gol yiyor.

Barış Başdaş ve Serdar Aziz mutlaka alınmalı.:yenieek:

Transfer dönemi olsaydı Adnan Sezgin kaçırmazdı...

Şaka şaka...

Emana Emana Emana...

efc__1248361286_gallardo300.jpg

gallardo diyorum :D :D :D

Kimseyi almasin bu yönetim, yeni gelecek ve galarasarayin hedef ve vizyonuna uygun yönetime kaynak kalmali transfer için

Hayalimdeki GS kadrosu:)

-----------------Gomez---------------

--Sabri--Bouggera--Servet--Tremolinas--

-------------Selçuk İnan--------------

------Hamit--------Arteta------------

--Keita--------Drogba---------Arda---

Ahhh ahhh dertlendim şimdi:):)

Hayalimdeki GS kadrosu:)

-----------------Gomez---------------

--Sabri--Bouggera--Servet--Tremolinas--

-------------Selçuk İnan--------------

------Hamit--------Arteta------------

--Keita--------Drogba---------Arda---

Ahhh ahhh dertlendim şimdi:):)

servet olmasaydı daha iyi olurdu:))

Kaleci Önerileriniz

Bu başlığı takımda yıllardır yaşanan sıkıntı için ayrıca açma gereki duydum ;

Cimbomun Kaleci Sıkıntısı

Mondragon’u yaşlandığı gerekçesiyle gönderen Galatasaray, 4 senede 6 kaleci denemesine karşın yerini dolduramadı.

Galatasaray’da kaleci sorunu kangrene dönüştü. 2006-07 sezonunun ardındangençleştirme operasyonuna giden ve o seneye kadar takımını birçok maçta sırtlayan Mondragon’u gönderen sarı-kırmızılı ekip, Kolombiyalı eldivenin boşluğunu bir türlü dolduramadı. Köln’de taraftarların sevgilisi haline gelen Mondragon ile birlikte Fevzi’yi de yollayan, 2007-08 sezonuna Orkun ve Aykut

ile çıkan Cimbom’da gelen gideni aratır oldu.

FRANCO VE UFUK’UN KADERİ AYNI

2008-09′da 31 maçta, 35 gol yiyen Sanctis ile bir sezon sonra kalesinde 26 maçta, 28 gol gören Franco tam bir hayal kırıklığı yaşattı. Franco özellikle Selçuk’tan 35 metreden yediği golle hafızalarda yer edinirken, bu sezon kaleyi koruyan Ufuk da onu aratmadı ve Vederson’un 40 metreden şutunu ağlarında gördü. Galatasaray’da şimdi umutlar yeni alınan Zapata’da

Benim En çok beğenerek izlediğim tb başarısında en önemli rollerinede sahip olan Onur Kıvraktır.Ve yabancı oyuncu hakkını kalede kullanılmamasından yanayım...

15.01.2008 31.05.2011 sözleşme bitiş süresi burada, şu an iyi bir yabancı kaleci almak en az 5M€ ki bence bu rakamdan daha az bir rakamada bu iş bitebilir.

Sizin Önerileriniz Neler ? kanayan yaraya çare bulalım

Edit:Birleştirildi.

Cevap: Kaleci ÖNERİLERİNİZ

Transfer Önerileri başlığında önerebilirsin. Böyle ekstra bir başlığa ihtiyaç yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt