Transfer Önerileri (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Önerileri

Alır, baska careleri yok. Kaleci krizlerinden bir sezon daha kaldıramaz camia.

hamit altıntop= sezon sonu serbest

taye tawio= sezon sonu serbest

selçuk inan= sezon sonu serbest

3'u gelsin. Taiwo ve Selcuk 25 yaslarinda imisler gelecek planlamasinda yer alabilirler. Hamit 28 yasinda imis en az 4 yil falan oynar ki kadroyu yenileme sirasinda hem Turk olmasi hem Almanya altyapisinda yetismesi sonucunda yerli yabanci køpru gørevi bile kurabilir ve genclere yardimci olabilir. Sonrasinda yerli bir defans genc olmali ve sonrasinda gene yabanci bir defans ve bir kaleci. Bonservisi olmayanlari alabilirler mi bizimkiler bilemem. Takimda en azindan elimizde bir iskelet kadro olusur. Sonra ara transfer ve gelecek sezon bitiminde 2 tane falan nokta atisi transfer yaparlarsa hem takim yenilenir hem elimizde ideal bir iskelet kadromuz olusur.

Bunlar olur mu olmaz. Ama olmali.

Taiwo 25 yasinda degil

16. april 1985 i Lagos, Nigeria yaziyor. Baska Taiwo varsa bilmiyorum Taye Taiwo bu var iste (:

Bırakın simdi beklerle ugrasmayı, o bir sekil halolur. Bu takıma artık bir omurga gerek, olmazsa olmazımız.

-----------Kaleci-----------

Cetin-Libero-Kesici-Caglar

---------Önlibero-----------

Servet, Aykut, Aydın, Sarp, Ufuk bunların hepsi postalanmalı.

Bırakın simdi beklerle ugrasmayı, o bir sekil halolur. Bu takıma artık bir omurga gerek, olmazsa olmazımız.

-----------Kaleci-----------

Cetin-Libero-Kesici-Caglar

---------Önlibero-----------

Servet, Aykut, Aydın, Sarp, Ufuk bunların hepsi postalanmalı.

1 kaleci

Defans belli, 1 sol bek 1 de hizli stoper

Orta sahaya da bir oyun kurucu

Takim HAZIR

Goalie

Sabrie - Stoper - Servet - Sol bek

Cana

Oyun kurucu - Culio

Kazim - Baros - Arda​

Kaleci dediğin adamın bonservisi en az 5 milyon € olmalı arkadaş..

Bedava 5 kaleci aldık 5'ini sezon sonu yolladık,harcadığımız para sadece kaleci için 7-8 milyon € 'yu buldu..

Ayıptır ya..Transfer yapmak bu kadar mı zor!

Servet'i yabana atmamali.

Neill yerine "stoper" yazmak bagrimi bukuyor bunu farkettim

Yazilan veya istenen çogu isim sakat veya bedava degilse bu basligin adi transfer hayalleri olmali.

Bende katılmak istemiyorum senin gibi renktaş, ama maalesef bence durum bu. Gerçi haginin devam etmesi durumunda culio-stancu ayarında 3-4 yabancı alınabilirse ne güzel olur, izlemedim ama torje-alexe-cadu gibi isimler geçiyordu ara transfer döneminde.

Bende katılmak istemiyorum senin gibi renktaş, ama maalesef bence durum bu. Gerçi haginin devam etmesi durumunda culio-stancu ayarında 3-4 yabancı alınabilirse ne güzel olur, izlemedim ama torje-alexe-cadu gibi isimler geçiyordu ara transfer döneminde.

Aldigimiz yabanci arkadaslar sakat oder beles degil ustad.

Lincoln, Meira, Baros, Elano, Keita, Cana, Misimovic, Insua, De Sanctis, Neill vs. (Kewell da sakat olmasa bedava degil 10 milyon euro olurdu)

Bu adamlar bedava ya da sakat degillerdi. Bedava ya da sakat adamlar genelde Turk topcular oluyor. O da saglam olanlarinin fiyatlarinin normalin 250 kati olmasindan dolayi.

Selçuk İnan,Mehmet Ekici,Hamit Altıntop ne yapıp edip bu adamlardan 2sini almamız lazım hepsinin sözleşmeleri elinde

Aldigimiz yabanci arkadaslar sakat oder beles degil ustad.

Lincoln, Meira, Baros, Elano, Keita, Cana, Misimovic, Insua, De Sanctis, Neill vs. (Kewell da sakat olmasa bedava degil 10 milyon euro olurdu)

Bu adamlar bedava ya da sakat degillerdi. Bedava ya da sakat adamlar genelde Turk topcular oluyor. O da saglam olanlarinin fiyatlarinin normalin 250 kati olmasindan dolayi.

Aslında doğrusun renktaş. Ama şu anki politika beleşe yerleş politikası bence, ara transfer culio-stancu-yekta üçlüsüne 10 milyonun üzerinde para verildi ancak bir adama o parayı vermezler, doğrusun ama sorun yerli transferlerde.

bu sene bayernden ayrılmak istedigini söyleyen hamit'i kesinliklle ikna etmeliyiz... Bence Yönetimi harekete geçirebilmek için şimdiden Hamit için külübe Mail atılmalı...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt