Transfer Önerileri (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Önerileri

Balazs Dzsudzsak,Silvestre Varela:Hücumu şaha kaldırır bu iki adam bence.Sene sonunda başkanın eli mahkum iyi transferler yapmaya.Bari saçma sapan isimlere vermeseler paraları.

Arda'nın yerine biri alınacaksa bu kesinlikle Dzsudzsak olmalı. Keşke alabilsek..

D.Kiev'in orta sahadaki beyni Eremenko adamın şimdiden 6-7 asisti var.Beşiktaş'a karşı oynadığı 2 maçtada çok iyiydi.Üstelik daha 23 yaşında.

D.Kiev'in orta sahadaki beyni Eremenko adamın şimdiden 6-7 asisti var.Beşiktaş'a karşı oynadığı 2 maçtada çok iyiydi.Üstelik daha 23 yaşında.

Açıkcası Vukojević'i ben daha çok beğendim. :)

Vukojevic tipik bir görez adamı çok fazla yetenekli değil.Hatta bizim Cana daha iyi bence.Eremenko hem görev adamı hemde yetenekli.

Tam aksine yetenekli ve aynı zamanda oyun zekası çok iyi. Beşiktaş atağa her çıkmaya hazırlandığı anda çok iyi pozisyonlar alıp orta alanı çok iyi daralttı. Yani çok iyi bir pozisyon alma kabiliyeti var. Guti'ye neredeyse top aldırmadı. Hep araya girdi. Ama Cana ile karşılaştırırsak tabiki aralarında pek bir fark yok.

Dogu blogundan transfer yapmalıyız belli baslı takımlardan bu kiev olabilir metalist olur shahktar lezch poznan kopenhag rubin kazan bu tür takımlarda harika oyuncular var

Tam aksine yetenekli ve aynı zamanda oyun zekası çok iyi. Beşiktaş atağa her çıkmaya hazırlandığı anda çok iyi pozisyonlar alıp orta alanı çok iyi daralttı. Yani çok iyi bir pozisyon alma kabiliyeti var. Guti'ye neredeyse top aldırmadı. Hep araya girdi. Ama Cana ile karşılaştırırsak tabiki aralarında pek bir fark yok.

Eremenko ile Vukujevic'i yetenek olarak kıyaslanamaz.Vukujevic 10 üzerinden 5 alır.

Dzudszak-----------Santi Cazorla

-------------Vidal-----------

Bu uclu+ orta sahaya 2 turk = Mehmet ekici, Hamit , Selcuk inan uclusunden 2 tane

Defansa da Neilli gonderip yerine - vertonghen,douglas

Kadroda derinlik saglamak icin sol kanat, defans,alinmali

Kaleyede Gomes

Yanliz su X i cozemedim oda bizim Turk futbolun rezilligi bi adam gibi sol bek yok.

-------------------Baros-(stancu)

------Dzudszak-------------Cazorla-----

-----------------Mehmet.E---------------

--------------Selcuk----Vidal------------

---X--------Vertoghen-Servet----Sabri--------

----------------------Gomes--------------------

Eremenko ile Vukujevic'i yetenek olarak kıyaslanamaz.Vukujevic 10 üzerinden 5 alır.

Eremenko için biraz erken kanıya varmadınız mı? :)

Vukojevic Hırvatistan milli takımında da çok iyi işler çıkarttı. Ama Eremenko'nun henüz 2. maçı ve sadece bu maçta iyi bir performans sergiledi. Daha fazla izlemek gerekir. Devamlılık önemli, yoksa Udinese bu oyuncudan neden vazgeçti sanıyorsunuz?

Dzudszak-----------Santi Cazorla

-------------Vidal-----------

Bu uclu+ orta sahaya 2 turk = Mehmet ekici, Hamit , Selcuk inan uclusunden 2 tane

Defansa da Neilli gonderip yerine - vertonghen,douglas

Kadroda derinlik saglamak icin sol kanat, defans,alinmali

Kaleyede Gomes

Yanliz su X i cozemedim oda bizim Turk futbolun rezilligi bi adam gibi sol bek yok.

-------------------Baros-(stancu)

------Dzudszak-------------Cazorla-----

-----------------Mehmet.E---------------

--------------Selcuk----Vidal------------

---X--------Vertoghen-Servet----Sabri--------

----------------------Gomes--------------------

128832089765421250.jpg

Eremenko için biraz erken kanıya varmadınız mı? :)

Vukojevic Hırvatistan milli takımında da çok iyi işler çıkarttı. Ama Eremenko'nun henüz 2. maçı ve sadece bu maçta iyi bir performans sergiledi. Daha fazla izlemek gerekir. Devamlılık önemli, yoksa Udinese bu oyuncudan neden vazgeçti sanıyorsunuz?

Sırf 2 maçta bu kanıya varmadım.Bu yıl gerçekten çok iyi yanılmıyorsam UEFA Avrupa Ligi'nin asist kralı şu anda.Udinese her oyuncusunu satar Eremenko'yu da göndermedi sattı.

Sırf 2 maçta bu kanıya varmadım.Bu yıl gerçekten çok iyi yanılmıyorsam UEFA Avrupa Ligi'nin asist kralı şu anda.Udinese her oyuncusunu satar Eremenko'yu da göndermedi sattı.

Her oyuncusu satıyorsa Gökhan İnler, M. Isla ve A. Sanchez neden hala takımda?

Demekki bir ışık varsa takımda kalıyormuş. Bugün oynanan maç hariç toplamda Avrupa Ligi'nde 5 asisti var. Ayrıca ben kötü futbolcu demiyorum, Vukojevic bizim takım yapısına daha uygun olduğunu söylüyorum.

Her oyuncusu satıyorsa Gökhan İnler, M. Isla ve A. Sanchez neden hala takımda?

Demekki bir ışık varsa takımda kalıyormuş. Bugün oynanan maç hariç toplamda Avrupa Ligi'nde 5 asisti var. Ayrıca ben kötü futbolcu demiyorum, Vukojevic bizim takım yapısına daha uygun olduğunu söylüyorum.

Hiçbiri istedikleri parayı vermiyorda ondan.Yoksa dünden razılar satmaya Udinese'nin politikası bu aza al çoğa sat.Bana görede Eremenko daha faydalı olur gibime geliyor.

Benim en çok merak ettiğim Garmash'dı. Bu adamı öve öve bitiremiyorlar. Ama fazla izleyemedik..

Kayserispor: Serdar Kesimal, Hasan Ali, Selim Teber.

Gaziantepspor: Emre Güngör, Serdar Kurtuluş, Murat Ceylan, Orhan Gülle, Olcan Adin, Cenk Tosun.

İstanbul Büyükşehir Belediye: Gökhan Süzen, Ali Güzeldal, İskender Alın.

Ankaragücü: Murat Duruer, Özgür Çek, Turgut Doğan Şahin.

Gençlerbirliği: Aykut Demir.

Eskişehirspor: Sezer Öztürk, Koray Arslan.

Sivasspor: Kadir Bekmezci, Cihan Yılmaz.

Manisaspor: Yigit İncedemir, Mehmet Güven, Yigit Gökoğlan.

Kasımpaşa: Barış Başdaş, Halil Çolak, Şahin Aygüneş.

Özellikle boldlu olanları kaçırmamak lazım.

Gaziantepspor: Emre Güngör, Serdar Kurtuluş, Murat Ceylan, Orhan Gülle, Olcan Adin, Cenk Tosun.

özellikle boldlu olanları demişsinde manisaspordaki dikkatimi çekti mehmet gven tanıdık geldi sanki:) galatasaraydan git diye neler yaptıgımız adamdı bu forma sana yakışmıyor diye bagirdigimiz adamdı bilmem tanıdınmı ayrıca listede eski galatasaraylı emre güngör var ve almamız imkansız hale gelen cenk tosun var

Serdar Kesipal ve Ali Guzeldal ikilisi olur.

pirlo nun sözlesmesi sezon sonunda bitiyor.

istedigi ucreti ver,bonservis ucreti ödemeden gelsin.

Serdar ve Hasan Ali için çok para ister benim hemşeriler,çok da garanti adamlar olarak görmüyorum ayrıca bu ikisini...Selim zaten boş biri,30 yaşında,bütün duran topların başındaki adam,bu konuda Sabri kalitesinde!:sopa:...Anteptekilere katılır,Dany-Karce yi eklerim,Emre Güngörün hele de Ali Turana güvenilip gönderilmesi skandal zaten,tek çabuk stoperimizdi.Mevki itibariyle Serdar Kurtuluş hem sağbek hem önlibero için çok iyi alternatif olur...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt