Transfer Önerileri (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Önerileri

Stancu, Culio gibi süper adamlar aldık. Yekta gibi en iyi yerlilerden birisini aldık. Kazım transferi de tuttu. Kimi getirsek Ufuk ve Aykut'tan iyidir. Zapata da iyi transfer. Takım iyi yolda. Uzun süredir ilk defa doğru bir transfer politikası izliy... Hahahaha. Bu Galatasaray taraftarını Allah ıslah etsin.

Bizi sampiyon yapacak bir kaleci istiyorum. Tottenhamli Gomes PSVde iken 4 sene üst üste sampiyon oldular, en az 2 tane sampiyonluk Gomesin eseridir, bukadar net. Böyle kalecilere hayranim.

gomez i aynı volkan a benzetiyorum..olmadık hatalardan yerlerden gol yiyor ama çoğu maçıda tek başına çeviriyor.. gerçekten sayılı kalecilerden biri.

Üstte Serhat'a katılıyorum, yapılan transferlerin hiçbirisi iyi değil, sadece ev sahibi olunan maçlarda parlayacaklarsa olmaz bu iş.İçeride de dışarıda da skoru direkt değiştirebilecek adamlar şart.Parası neyse verip alıp geleceksin.

-----------------Onur-----------------

Sabri----Servet--------Chivu----XXXXX

----------------Cana------------------

--------Sessegnon---------------------

---------------------Misimovic---------

Gervinho---------------------------Arda

----------------Drogba-----------------

gibi bir kadro lazım ki istenenleri yapabilsin.

Carlton Cole öneriyorum , West Hamda Avraam Grant inatla oynatmıyo adamı ....

Çok iyi bi golcu ....

Okay Yokuşlu!

1994 doğumlu Altay A2 kadrosunda olmasına ve henüz 17 yaşına yeni girmesine rağmen takımının Bank Asya daki 15 maçında önemli süreler almış bir oyuncu.

Doğum tarihine bakıp A2 için önerdiğimi düşünmeyin doğrudan A takımımızda oynayabilecek yetenek ve potansiyelde yanına futbolu bilen dirençli 2-3 orta alan oyuncusu konulduğunda tadından yenmez bir orta alan kurgusu ve satmadığımız sürece 15 yıl oynayabilecek ve çok şey katabilecek bir süperstar kazanmış oluruz.

Okay Yokuşlu!

1994 doğumlu Altay A2 kadrosunda olmasına ve henüz 17 yaşına yeni girmesine rağmen takımının Bank Asya daki 15 maçında önemli süreler almış bir oyuncu.

Doğum tarihine bakıp A2 için önerdiğimi düşünmeyin doğrudan A takımımızda oynayabilecek yetenek ve potansiyelde yanına futbolu bilen dirençli 2-3 orta alan oyuncusu konulduğunda tadından yenmez bir orta alan kurgusu ve satmadığımız sürece 15 yıl oynayabilecek ve çok şey katabilecek bir süperstar kazanmış oluruz.

okay yokuşlu aynen..

birde unutmadan ekleyeyim genclerbirliginden alınması gereken en önemli oyuncu : soner aydogdu...

arda-yekta-emre colak disindaki tüm yerliler gönderilmeli.( gitmek isterse iyi bir fiyata arda satilabilir)

gelecek yerliler: volkan sen-serdar aziz-ömer toprak-tunay torun-veli kavlak-mehmet ekici

baros ve stancu disindaki tüm yabancilar gitmeli.

gelecek yabancilar:

ofansif orta saha= arshavin(arsenalde sorun yasiyor,ver yillik 2-3 milyon bak nasil geliyor)

kanatlara= gervinho

stopere= samba(blackburndan)

kaleye = ochoa,romero,kameni üclüsünden biri

defansif orta saha= gago yada flamini

box to box orta saha= emana

--------------ochoa-----------

sabri-----ömer---serdar----caglar

----------flamini----emana----

gervinho-----arshavin-------arda

---------------baros---------------

okay yokuşlu aynen..

birde unutmadan ekleyeyim genclerbirliginden alınması gereken en önemli oyuncu : soner aydogdu...

Gençlerbirliği'nden Soner ile birlikte alınması gereken bir önemli oyuncu da Artun AKÇAKIN, 1993 doğumlu gençler in A2 takımında oynuyor bu yaşına rağmen görülmesi gereken bir fiziğe sahip, ki bu özelliğini sahada fazlası ile kullanabilen bir oyuncu, milli maçlardan gördüğüm kadarıyla gol sezgisi yaşından bekleneilmeyecek edrecede yüksek, fiziksel yapısı sol ayapına hakimiyeti ile Adriano ya çok benzeyen bir oyuncu bu sene sonunda trasnfer edilir A2 liginde maçlara, A takımında antremanlara çıkartılırsa Cenk Tosun u kaybetmenin acısını fazla hissettirmeyecek bir oyuncu.

Alt gruplarda ve U 17 de olmak üzere milli maçlarda sanırım 21 gol atmış durumda.

Gençlerbirliği'nden Soner ile birlikte alınması gereken bir önemli oyuncu da Artun AKÇAKIN, 1993 doğumlu gençler in A2 takımında oynuyor bu yaşına rağmen görülmesi gereken bir fiziğe sahip, ki bu özelliğini sahada fazlası ile kullanabilen bir oyuncu, milli maçlardan gördüğüm kadarıyla gol sezgisi yaşından bekleneilmeyecek edrecede yüksek, fiziksel yapısı sol ayapına hakimiyeti ile Adriano ya çok benzeyen bir oyuncu bu sene sonunda trasnfer edilir A2 liginde maçlara, A takımında antremanlara çıkartılırsa Cenk Tosun u kaybetmenin acısını fazla hissettirmeyecek bir oyuncu.

Alt gruplarda ve U 17 de olmak üzere milli maçlarda sanırım 21 gol atmış durumda.

üstad biz hayal kuruyoruz les adnans böyle isimleri bilmezler,sarp türevleri gelir yine...

üstad biz hayal kuruyoruz les adnans böyle isimleri bilmezler,sarp türevleri gelir yine...

Geçimini hayatını futboldan kazanan -hem de dünya standartlarında üzerinde bir para kazanarak- bir adamın bu saydığım isimleri bilmemesini anlayamıyorum!

Ama bilmiyor olabilirler gerçekten, bilseler bile iyi futbolcudan anlamadıklarına eminim, ben Adana'lıyım geçen yıl mümkün olduğu ölçüde yaklaşık olarak 10 tane maçını izledim Adana'nın Ersan Gülüm bağırıyordu ben futbolcuyum diye, sanırım bizimkiler de Adana'nın Ali Sami Yen de oynadığı bir maçta seyrettiler, hadi onu da geçtim bu takım playof oynadı orada seyretmişlerdir, bonservisini almak riskli olabilir ama kiralarsın bir yıllığına sözleşmeye de makul bir fiyata opsiyon koyarsın baktın tuttu verirsin parayı makul bir fiyata oyuncu kazanmış olursun hem de bir elin parmakları kadar olmayan kalitede bir türk oyuncuyu, ama inanılmaz bir şekilde parmaklarını oynatmadılar sezon başında şimdi Adana 5 milyon istese haksız mı?

Geçimini hayatını futboldan kazanan -hem de dünya standartlarında üzerinde bir para kazanarak- bir adamın bu saydığım isimleri bilmemesini anlayamıyorum!

Ama bilmiyor olabilirler gerçekten, bilseler bile iyi futbolcudan anlamadıklarına eminim, ben Adana'lıyım geçen yıl mümkün olduğu ölçüde yaklaşık olarak 10 tane maçını izledim Adana'nın Ersan Gülüm bağırıyordu ben futbolcuyum diye, sanırım bizimkiler de Adana'nın Ali Sami Yen de oynadığı bir maçta seyrettiler, hadi onu da geçtim bu takım playof oynadı orada seyretmişlerdir, bonservisini almak riskli olabilir ama kiralarsın bir yıllığına sözleşmeye de makul bir fiyata opsiyon koyarsın baktın tuttu verirsin parayı makul bir fiyata oyuncu kazanmış olursun hem de bir elin parmakları kadar olmayan kalitede bir türk oyuncuyu, ama inanılmaz bir şekilde parmaklarını oynatmadılar sezon başında şimdi Adana 5 milyon istese haksız mı?

Kesinlikle bilmiyorlardır, bilseler bile burun kıvırır bizim les adnanslar keza bunların futboldan haberleri yok dahası bir futbol takımı ısrarla tonla para cöpe atılarak tamamen nasıl batırılır onun dersini veriyorlar,tez yazıyorlar,sineğin yağını cıkartırken 2 yıldaki kayıp nereden baksan 80 milyon euroyu geciyor...

arda-yekta-emre colak disindaki tüm yerliler gönderilmeli.( gitmek isterse iyi bir fiyata arda satilabilir)

gelecek yerliler: volkan sen-serdar aziz-ömer toprak-tunay torun-veli kavlak-mehmet ekici

baros ve stancu disindaki tüm yabancilar gitmeli.

gelecek yabancilar:

ofansif orta saha= arshavin(arsenalde sorun yasiyor,ver yillik 2-3 milyon bak nasil geliyor)

kanatlara= gervinho

stopere= samba(blackburndan)

kaleye = ochoa,romero,kameni üclüsünden biri

defansif orta saha= gago yada flamini

box to box orta saha= emana

--------------ochoa-----------

sabri-----ömer---serdar----caglar

----------flamini----emana----

gervinho-----arshavin-------arda

---------------baros---------------

Daha Arda diyorsunuz ya ?!?!

en cok istedigim oyuncu balazs dzsudzsak. super oyuncu gercekten. boyle oyuncular alicaksin iste. paraya kiyacaksin. ver 15 milyonu al dzsudzak'i

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt