Transfer Önerileri (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Önerileri

West Ham'ın kalecisi.Tottenham maçında bir frkik çıkardı,Mondi'nin Rapaiç'in topunu çıkarışı gibi.

Arda sezon sonunda gidecek, yerli-yabancı basında çok sık dillendiriliyor.Panathinaikos'ta Leto vardı, Sabri'yi hallaç pamuğu gibi atmıştı oynadığımız maçta.Yunan takımlarını Avrupa Kupaları dışında izleme şansımız olmadığı için kesin konuşamıyorum ama çok etkili bir maç çıkarmıştı bizimle oynanan maçta.Aynı performansı gösterebiliyorsa Sol kanada alınabilir.Orta sahaya çok sık takip ettiğim Delvin N'Dinga alınabilir.Cidden iyi oyuncu ve pek maliyetli olmaz.Yine Toulouse'dan stoper Daniel Congre çok iyi bir oyuncu.Top tekniği Neill'den farksızdır.Mehmet Ekici de yerli rotasyonu açısından alınarak kalite artırılabilir.Sol beke yine Fransa menşeili Cheikh M'bengue, bilhassa Benoit Tremolinas çok iyi gider.Sol bekimiz Benoit hariç yazdığım bütün elemanlar ortalama elemanlar olup alınmaları mümkün isimler.Benoit ise şartlar epey zorlanırsa alınabilir bence, çok da iyi bir sol beke sahip oluruz.

--------------------Ufuk-----------------------

Sabri-----Servet/Neill----------Congre----Benoit

----------------Cana--N'dinga------------------

--------------------Ekici-----------------------

------Kazım------------------------Leto--------

-------------------Baros-----------------------

olabilir.

Ante Vukosiç, Hırvatların yetiştirdiği ve fenomen olmaya aday bir oyuncu.

1991 doğumlu forvet oynuyor, şimdiden bir çok Avrupa takımının takibinde kendisi, piyasası daha da artmadan tez elden almak lazım!

Ante Vukosiç, Hırvatların yetiştirdiği ve fenomen olmaya aday bir oyuncu.

1991 doğumlu forvet oynuyor, şimdiden bir çok Avrupa takımının takibinde kendisi, piyasası daha da artmadan tez elden almak lazım!

Bu oyuncuyu fener alıyordu geçen yıl.Kesinliklr atlanmamalı.Yaşına rağmen takımında kaptan olması ilginç bir nokta.

[video=youtube;Thq8t4fwRW8]https://www.youtube.com/watch?v=Thq8t4fwRW8[/video]

Xavi terk. Harika bir adam. Bir tek bizmi görüyoruz arkadas böyle oyunculari?

Arda gitti sayılır. Yerine Konoplianka gelsin. Dnpro'nun 10 Numarası.

6224.jpg

INFO : VACLAV KADLEC

6178.jpg

[video=youtube;IFDw6e1crIY]https://www.youtube.com/watch?v=IFDw6e1crIY[/video]

Busezonki performansına dikkat,Bir çok büyük takımların listesinde..

[video=youtube;X_rMOvYD7tk]https://www.youtube.com/watch?v=X_rMOvYD7tk[/video]

Arda gitti sayılır. Yerine Konoplianka gelsin. Dnpro'nun 10 Numarası.

Bu futbolcuyu forumda o kadar çok isteyenler var ki..

Bende resmi siteden kulübe mesaj yolladım bakalım. Belki bir umut. Yalnız hiç izlemedim. :)

Kayseri'de Hasan Ali Kaldırım var.Balta'ya oranla çok daha iyi bir futbolcu.1989 doğumlu ve solda oynamasına rağmen Carlos gibi ileri çıkmayı çok seviyor.Ben bir kaç maçını izledim ve futboluna hayran kaldım.Zaten Türkiye'de sol bek sıkıntısı var bu adam kaçmaz.Sağ backe de Orhan Şam iyi bir transfer olabilir.Türk futbolcular takımın iskeletidir.Ligi yabancılardan çok daha ciddiye alırlar ve çok daha istekli olurlar.Yabancılar gibi hemen gitmek istemiyorlar.Çünkü oynadıkları klubün ne kadar büyük olduğunu çok iyi biliyorlar.Bu adam kaçmaz bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt