Onur Özgür
10 Numara!
- 22 Kasım 2008
- 11.428
- 6
- 1.363
Cevap: Transfer Önerileri
Hakan Balta'nın yerine kim gelirse gelsin ben okeyim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çok iyi bir tane yabancı kaleci tercihen Muslela veya Diego Alves
Çok iyi bir tane savunma oyuncusu tercihen C.Chivu veya M.Boughera
Çok iyi bir tane orta saha tercihen Montolivo o olmazsa Deffour
Çok iyi bir tane sol kanat oyuncusu Arda'nın boşluğunu doldurabilecek Arshavin veya Mehdi Carcela Gonzalez
Bu futbolcuyu forumda o kadar çok isteyenler var ki..
Bende resmi siteden kulübe mesaj yolladım bakalım. Belki bir umut. Yalnız hiç izlemedim.![]()
Yekta-M. Ekici-Konoplianka
OrtaSaha'sı müthiş olur.
![]()
INFO : VACLAV KADLEC
![]()
[video=youtube;IFDw6e1crIY]https://www.youtube.com/watch?v=IFDw6e1crIY[/video]
Helal reis. Ikiside aklimdaydi ama unutmusum yazmaya. Özellikle Kadlec müthis yetenek. Bir de Sammir var Brezilya ve Hirvat vatandasi. Hirvat milli takiminda cok iyi oyuncular var.
Bence bi cacık olmaz.Hani burda orta sahayı toparlicak adam? Ekici tam bi AM diye tanımlayabileceğimiz bir adam.Konoplyanka tam bir Sağ-Sol Açık oyuncusu.Yekta'nında gerçek mevkisinin orta sahanın ortası olmadığını hepimiz biliyoruzdur diye düşünüyorum.
Lucas Moura en az Neymar kadar yetenekli fakat onlar kadar ön planda değil gelirse kesinlikle 30 milyon avrodan yukarıya satarız.G.Amerika'da düzenlenen Sudaamericana U-20 turnavasındaki özet maçları izlerken dikkatimi çekti.
YouTube - Top 10 Skills of Lucas ( Sao Paulo )
YouTube - Lucas 2011 São Paulo FC - Highlights
Lucas Moura en az Neymar kadar yetenekli fakat onlar kadar ön planda değil gelirse kesinlikle 30 milyon avrodan yukarıya satarız.G.Amerika'da düzenlenen Sudaamericana U-20 turnavasındaki özet maçları izlerken dikkatimi çekti.
YouTube - Top 10 Skills of Lucas ( Sao Paulo )
YouTube - Lucas 2011 São Paulo FC - Highlights