Transfer Önerileri (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Önerileri

42510280814dwn49241prev.jpg

Dün de müthis bir gol atti, takimini lider yapti.

tam bir lider. bu adamın etrafında gençlerle dolu bir kadro kuracaksın. yönetecek bütün takımı.

Hazard,M'vila,Neymar üçlüsüne 60 Milyon Euro civarı bonservis ve senelik adam başı 5.5 Milyon Euro bile versek gelmeyebilirler bize.Mehmet Ekici bile şüpheli.Ayrıca defans hattı ile kevgire döneriz buna rağmen.:)

Ya Alpay hocam ben alalım demedim sadece isterdim böyle gencecik elemanlarımız olsun diye.Defans hattı konusunda haklısın kevgire dönebiliriz.:)Her maç abartısız 3 gol yeriz, ama abartısız 5 gol de atarız.:):):)

Serdar Aziz, Serdar Aziz, Serdar Aziz bin kere Serdar Aziz, on binkere Serdar Aziz!

Serdar Aziz, Serdar Aziz, Serdar Aziz bin kere Serdar Aziz, on binkere Serdar Aziz!

bu tarz genç ve başarılı adamlar mutlaka alınmalı.

ancak bonservis bedelinin altında ezilmeyen yerli futbolcu görüldü mü türk futbol tarihinde? bu beni korkutuyor.

Sercan için 5 yıldır uğraşıyoruz..Serdar Aziz satmaz bursa..Çok zor..İsteyeceği bonservis fiyatını düşünemiyorum.

Bu akşamdan sonra bonservis bedeli en az 5 Milyon Euro..

yuzde 5 bence gelme sansi adami barca real juventus izliyor ben canlida izledim bize gelse 10 sene sol bek sikintisi cekmeyiz ama adamin turklukle alakasi kalmamis ikna etmek zor olur :)

O kadar abartmayın canım adamı getirmek kolay olu ama önemli olan bu adamdan haberi olan yöneticimiz olacakmı?

Verirsin kulübüne 1-1.5 arası birşey hemen verirler.

Semih Şentürk [Genç olan]

Artık balkanlardan futbolcu alma zamanı geldi ! Benim has toprağım olan [novi pazar doğumlu] bu elemanı çok iyi takip etmek lazım ;)

Adem ljajic : 8.000.000 €

[video=youtube;UeErAY6U08o]https://www.youtube.com/watch?v=UeErAY6U08o[/video]

Geleceği parlak bi yıldız adayı...

ochoa.jpg

sabri_sarioglu.jpg

servet_cetin.jpg

aziz10.jpg

Malik-Fathi.jpg

obertan_207345t.jpg

AnatoliyTymoschuk_2446409.jpg

MehmetEkici_Bayern.jpg

wendel-42.jpg

amauri1.jpg

nelson_valdez_hercules-medium.jpg

Her sene milyonlarca euro sokağa attığımızı düşünürsek bu takım hiçte fene olmaz :)

1-OCHOA

2-SABRİ

3-SERVET

4-SERDAR AZİZ

5-MALİK FATHİ

6-OBERTAN

7-MEHMET EKİCİ

8-TYMOSCHUK

9-WENDEL

10-AMAURİ

11-NELSON VALDEZ

bende ochoa diyorum bu kaleciyi almak lazim her türlü cok akilci bir transfer olur

OCHOA nın bonsrvisi olmayacak sezon sonu - orta sahaya tecrübeli defansif ve ofansif olarak bayernden tymoschuk alına bilir obertan zaten yedek man utd gelebilir wendel artık bourdeuxdan ayrılabilir amauri parmadan rahatlıkla alına bilir valdez in takımı ispanyadan küme düşüyor oda fazla bir para ödenmeden getirilebilir aklıı bir yönetici bunların hepsini halleder oda haldun üstünel :)

Ryad Boudebouz , Modibo Maiga , Marvin Martin

sochaux ta güzel oyuncular var gerçekten genç ve potansiyelli =)

[video=youtube;JeRnvshmiyQ]https://www.youtube.com/watch?v=JeRnvshmiyQ&feature=related[/video]

ünal aysal marvin martin getircek fransa pazarına hakim diyordu haber vardı İNŞALLAH doğrudur

sochaux ta ki bu oyuncular gerçekten müthiş ya boudebouz 90 doğumlu henüz

Yanlış anlasılmasın da bu forumda fransa ligini ve özellikle sochaux'yu izleyen varmı ?

Neden bu soruyu sordum çünkü bazen Youtube görüntüleriyle topcu beğenmek daha sonrasında ters tepebiliyor.

Baros, Cana, Sabri, Kazım, Yekta, Pino ve Culio dışında herkes gönderilsin önce.

1)Beyin

2)Mantık

3)Zeka

4)Sağlık

5)Başkan

6)Teknik Direktör

7)Takım

8)Uyum

9)Karakter

10)Sistem

11)Disiplin

culio, stancu, zapata filan sezon sonu her türlü gider. bu adamların yerlerini genç ve kaliteli futbolcularla doldurmalı. önerilerim;

culio yerine semir stilic

stancu yerine artjoms rudnevs

zapata yerine ochoa. olmazsa kameni.

1000 defa da yazsam ochoa diyorum baska birseyde yazmiyorum simdilik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt