Transfer Önerileri (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Önerileri

Taarabt ve Konoplyanka mutlaka alinmali... Cok iyi oyuncular.

Bence Taarabt Di Maria dan bile daha yetenekli bir oyuncu! Ve konoplyanka tabiki cok ama cok yetenekli bir oyuncu.

bedavaya ochoa'dansa üç beş verilip sinan bolat'ın alınmasını tercih ederim ben. daha iyi olduğundan değil kontenjandan.

türk oyuncular için, beşiktaş ve fenerbahçe ile kapışacak bir gücümüz yok. o yüzden hamit, selçuk gibi ihtimalleri geçmek lazım. buraya top yapmayı bilen yabancılar gelmedi. bu yüzden kaleye yabancı almayalım.

sol tarafa konoplyanka sağ tarafa gazetelerde çıkan marvin martin nasıl olur.

Konoplyanka değeri nedirki hem bu oyuncuyu videolarda gördüm iyi hoş oynuyo fakat ligimizde bence onun kadar kaliteli grosicki varken ne gerek var diye düşünüyorum,hem türkiyeye gelince neyapacak diye düşünmeyizde adamın perfonmansı ortada

Öztürkde yönetimde olacak gibi,Fransadan oyuncu bekliyorum..

Sözleşmesi biten oyuncular zaten gider..Şunuda söylim Balta falan kesin kalır..Şimdiden hazırlayın;),Birde sözleşmeli yabancıları göndermekte zor..Gelecek hoca bakalım neler yapacak..Kısa vadede çok büyük değişimler beklemeyin.Enkaz baya büyük toparlaması zor olacak..Öyle yazıldığı gibi kolay şeyler değil.Başka sorunlarda var..Gelen oyuncuların adaptasyon sorunu falanda olacak..Allah hepimize sabır versin.

Kance'ye ve Danny'e istenecek paraları düşünemiyorum..Bir taraflarını kaldırmaya gerek yok..Faty var bonservisi elinde olacak.

Karcemarskas iyi kaleci değil diyordum 3 ay önce, herkes üstüme saldırıyordu. Bugün ki maçta 3 golde de hatalıydı. Aynı golleri Ufuk yese, halı saha kaleciliğinde, futbolculuğuna kadar yemediği laf kalmazdı. Karcemarskas gibi adam için yabancı kontenjanı doldurulmaz.

Manuel Fernandes. Beşiktaş'ın bu futbolcuyu satın alacağını pek zannetmiyorum. Oyunun iki yönünüde oynayabilen bir orta saha. Bonservisi tuzlu gelirse eğer kiralayabiliriz.

Karcemarskas iyi kaleci değil diyordum 3 ay önce, herkes üstüme saldırıyordu. Bugün ki maçta 3 golde de hatalıydı. Aynı golleri Ufuk yese, halı saha kaleciliğinde, futbolculuğuna kadar yemediği laf kalmazdı. Karcemarskas gibi adam için yabancı kontenjanı doldurulmaz.

Nihayet benimle aynı fikirde olan birisini bulmak çok güzel. Söylediklerinde yüzde yüz haklısın Sercan!

[video=youtube;UQg8dQBbmUU]https://www.youtube.com/watch?v=UQg8dQBbmUU&feature=related[/video]

[video=youtube;o5jb0Nyj08M]https://www.youtube.com/watch?v=o5jb0Nyj08M[/video]

[video=youtube;3lhZeQwW-W4]https://www.youtube.com/watch?v=3lhZeQwW-W4[/video]

e23acc6b.jpg

ilk 11 bu..

ama burda

Nené'nin yerine Ardayıda oynatabiliriz..

26 Kişilik Kadro ve Yedekler..

Culio

Kazım

Çağlar

Stancu

Emirhan

Neill

Pino

Baros

Murat Ceylan

Emre Çolak

Anıl

Cem Sultan

Yiğit İncedemir

Danny

Popov

tekrarlıyorum g.antep'ten kaleci mahmut

Lucas,Chelsea ile anlaşmadımı.?Dün de İlker Yasin söyledi.Karıştırıyor da olabilirim.

,,Söylendiği gibi 100-150 milyonlar konuşuluyorsa''

tam anlamadim ben bunu. Para nerden , ve kimden geleckmis?

Lucas,Chelsea ile anlaşmadımı.?Dün de İlker Yasin söyledi.Karıştırıyor da olabilirim.

Chelsea ile anlaşan 17 yaşındaki Lucas Piazon..

Arkadaşın önerdiği Lucas Rodrigues Moura da Silva, adından çok söz ettirecektir. Avrupa'nın dev kulüpleri takip ediyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt