Transfer Önerileri (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Önerileri

benficadan sıcağı sıcağına :D

Pablo Aimar - Spielerprofil - transfermarkt.de

aimar sene sonu ayrılması %90 gözüyle bakılıyo bence oynarsa takımını çok güzel oynatıyo

Jardel - Spielerprofil - transfermarkt.de

jardeli bugün ilk defa izledim gayet başarılıydı fiyatıda uygun gibi :D ismide kral zaten

aimar olmaz bizde yaa.. ben de cok severim onu ama kolay sakatlanıyor diye biliyorum.. burda saglam bırakmazlar ilk haftadan perte cıkarırlar kesin :(

not:sakatlık konusunu yanlıs biliyorsam uyarın duzeltiyim ben ole hatırlıyorum :)

Bence Aimar gelip oynayacağına, Emre Çolak oynasın. :)

Yanlış anlamayın, kıyaslama yapmıyorum. Artık altyapıdaki gençlere şans vermekten başka yol yok.

Bence Aimar gelip oynayacağına, Emre Çolak oynasın. :)

Yanlış anlamayın, kıyaslama yapmıyorum. Artık altyapıdaki gençlere şans vermekten başka yol yok.

seneye bu çıtada kalmak istiosak oynasın tabi :) lincoln gibi bir 10 numara arıyo gözler bugün benfica maçını izlerken aimarda lincolnü gördüm,seneye ucuz maliyete alınır diye düşünüyorum haa sakatlık varsa aman bulaşmasın tam bilgim yok

seneye bu çıtada kalmak istiosak oynasın tabi :) lincoln gibi bir 10 numara arıyo gözler bugün benfica maçını izlerken aimarda lincolnü gördüm,seneye ucuz maliyete alınır diye düşünüyorum haa sakatlık varsa aman bulaşmasın tam bilgim yok

Pablo Aimar - Performans bilgileri - transfermarkt.tr

Bu sezon toplam 38 defa maça çıkmış. Sakatlık problemi yok gibi. Ama yaşı itibari ile artık bu yönde transferleri unutmamız lazım. Kaleci ve defans için 28 yaş üstü futbolcular olabilir. Ama hücum oynayan futbolcular için 31 yaş artık.. :)

Eğer 10 numara arıyorsak M. Fernandez uygun olabilir.

https://www.transfermarkt.co.uk/en/matias-fernandez/profil/spieler_37918.html

Gelecek sene için gözüme kestirdiğim tek adam; Borja Valero. Bu adamı alırsak, orta sahamız mükemmel olur. Başka da bir şey demiyorum.

Pablo Aimar - Performans bilgileri - transfermarkt.tr

Bu sezon toplam 38 defa maça çıkmış. Sakatlık problemi yok gibi. Ama ben yaşı itibari ile artık bu yönde transferleri unutmamız lazım. Kaleci ve defans için 28 yaş üstü futbolcular olabilir. Ama hücum oynayan futbolcular için 31 yaş artık.. :)

Eğer 10 numara arıyorsak M. Fernandez uygun olabilir.

Matías Fernández - Player profile - transfermarkt.co.uk

haklısın kewelldan falan dilimiz yanıyo şuanda ama bugün mest etti biranda önerilere yazmış bulundum 10 numara mevkisi çok riskli bir seçim hayırlısı artık

Gelecek sene için gözüme kestirdiğim tek adam; Borja Valero. Bu adamı alırsak, orta sahamız mükemmel olur. Başka da bir şey demiyorum.

Yalnız Valero'yu almak için şimdiden temaslarda bulunmak lazım. Daha bizde gelecek ay seçim yapılacak vs. :)

Ayrıca Avrupa'da olmayışımız büyük bir handikap. Transferlerde çok zorlanacağız.

Yalnız Valero'yu almak için şimdiden temaslarda bulunmak lazım. Daha bizde gelecek ay seçim yapılacak vs. :)

Ayrıca Avrupa'da olmayışımız büyük bir handikap. Transferlerde çok zorlanacağız.

Hem o saydıkların, hem taliplerinin fazla olması işimizi bir hayli zorlaştırır. Adının geçeceğini bile zannetmiyorum ya, bir umut işte :)

Aimar'ın ismi geçmiş. Bugünkü Psv maçında gol atmış, özetlerde gördüm. Sezon başında önermiştim burada Aimar'ı. Çok beğendiğim bir ofansif orta saha oyuncusu. 7-8 sene evvel Maradona'nın veliahtı olarak görülüyordu. Yaşı ilerledi, fakat hala iş yapabilir.

xxx

Sabri-Dawson-Neill-Çağlar

Cana-Selçuk

Gio-Nuri-Arda

Berbatov​

Bu tarz birşey. Böyle olmayacağını biliyoruz elbet. Ama Ünal Aysal 30-40 ve üzeri rakam harcayacaksa, bu isimler Pino fln gibi boş isimler olmamalı. Nuri ve Selçuk 15'e kapatılır. Gio'yu her türlü alırız. Berbatov'da iyi bir maaşa gelir ki, bence çok iyi bir santrafor. Elano'ya bile 3.5 verdiğimize göre, Berbatov'da o tarz bir paraya tav olur. Elano 1 gram katkı yapmadı tabi orası ayrı. Seneye bu tarz bir takım çok can yakar. Umarım akıllı işler yapılır.

xxx

Cana-Selçuk

Gio-Nuri-Arda

Berbatov​

Bu tarz birşey. Böyle olmayacağını biliyoruz elbet. Ama Ünal Aysal 30-40 ve üzeri rakam harcayacaksa, bu isimler Pino fln gibi boş isimler olmamalı. Nuri ve Selçuk 15'e kapatılır. Gio'yu her türlü alırız. Berbatov'da iyi bir maaşa gelir ki, bence çok iyi bir santrafor. Elano'ya bile 3.5 verdiğimize göre, Berbatov'da o tarz bir paraya tav olur. Elano 1 gram katkı yapmadı tabi orası ayrı. Seneye bu tarz bir takım çok can yakar. Umarım akıllı işler yapılır.

Nuri'nin Türkiye'ye gelmesi bence imkansız. Belki Hamit olabilir. Ayrıca Neill büyük ihtimalle gidecek gibi. Gio'nu bizim ligimizde sürekliliği olacağını düşünmüyorum. Bir arkadaş Ünal Aysal'ın gelmesi halinde, Fransa transfer piyasasına oldukça yakın olacağımızı söylemişti. Ki bencede biz bu sene Fransa'ya yönelmeliyiz. :)

Yurt dışından gurbetçi oyuncular, takımın yönetimi güçlüyse, güçlü görürse gelir. Şuan Adnan Polat baştayken, Barış gibi herifler bile bizi red eder. Ünal Aysal başkan olursa ki hepimiz sanırım hem fikiriz %100 başkan o olacak, geldiği günden itibaren, eser gürler, ortalığı düzeltmeye başlarsa, Nuri dahil her oyuncu bize gelir. Giovani özgüveni eksik bir oyuncuydu, onu da atlatmış gibi, top sürmede, Türkiye'de rakibi yok. Çok iyi kanat oyuncusu bence.

xxx

Cana-Selçuk

Gio-Nuri-Arda

Berbatov​

değerli renkdaşım ne içtiysen bizede söylermisin?Berbatovun haftalık maaşını hiç hesaplamadın herhalde.Ben sana söleyeyim.95 bin pound yani 95 bin x 52 = 4.940 pound/yıl yapar.Euroya vurursak yaklaşık 6.125 euro eder ki buda bizim yaklaşık 6 futbolcuya ödediğimiz yıllık ücret.He bide buna türkiyeye gelme farkı vermemiz gerek 3-4 m euro da o olsa ortalama yıllık 10 milyon euro ya mal olur.Sana nacizane tavsiye Bu güzel sitede bir moderatör olarak (sanırım yönetici oluyor) yazdığın mesajlar akla hayale yatkın olsun.

değerli renkdaşım ne içtiysen bizede söylermisin?Berbatovun haftalık maaşını hiç hesaplamadın herhalde.Ben sana söleyeyim.95 bin pound yani 95 bin x 52 = 4.940 pound/yıl yapar.Euroya vurursak yaklaşık 6.125 euro eder ki buda bizim yaklaşık 6 futbolcuya ödediğimiz yıllık ücret.He bide buna türkiyeye gelme farkı vermemiz gerek 3-4 m euro da o olsa ortalama yıllık 10 milyon euro ya mal olur.Sana nacizane tavsiye Bu güzel sitede bir moderatör olarak (sanırım yönetici oluyor) yazdığın mesajlar akla hayale yatkın olsun.

Öncelikle Modaratör'lükle ne alakası var anlamadım. Ayrıca bilmiyorsun. Maaşının %65'i sponsorlar tarafından karşılanıyor bu adamın. Ve Türkiye'ye geldiği zaman da yıllık 3.5 Milyon civarı bir rakama oynar. Elano gibi adam da bu kulüpten yıllık 7-8 Milyon para kazandı. Heralde sen Sivasspor'u fln tutuyordun yanlışlıkla üye oldun buraya. Ayrıca ''hayale yatkın olsun'' bu ne demek? Türkçe'yi biraz daha özenli kullan bence. Yani anlatım bozukluğun var. Hayallerin mantığa uygun olmasına gerek yoktur. Ayrıca Berbatov gibi bir adam hayal edilecek kadar, Dünya yıldızı değildir.

yabancı kaliteli oyuncu beklemeyelim hiç seneye avrupada yokuz yerli alabildigimizi alıcaz

Öncelikle Modaratör'lükle ne alakası var anlamadım. Ayrıca bilmiyorsun. Maaşının %65'i sponsorlar tarafından karşılanıyor bu adamın. Ve Türkiye'ye geldiği zaman da yıllık 3.5 Milyon civarı bir rakama oynar. Elano gibi adam da bu kulüpten yıllık 7-8 Milyon para kazandı. Heralde sen Sivasspor'u fln tutuyordun yanlışlıkla üye oldun buraya. Ayrıca ''hayale yatkın olsun'' bu ne demek? Türkçe'yi biraz daha özenli kullan bence. Yani anlatım bozukluğun var. Hayallerin mantığa uygun olmasına gerek yoktur. Ayrıca Berbatov gibi bir adam hayal edilecek kadar, Dünya yıldızı değildir.

Türkçemi mahsur gör özür dilerim.Sen benim demek istediğimi anladın.Elanoyla berbatovu kıyaslıcak bir ruh halindesin ?

1-berbatovun bayerleverkusenden totenhama ne kadar bonservis bedeli ile transfer olduğunu biliyomusun?

2- tottenhamdan manchestere????????

bilmiyorsan bir googleye yaz öğren.

Moderatörlüğe gelince,

sen üyelerin türkçesine değil.Yorumlarına bak.

Nasıl bakacaksın 35-40 mil euroya yukardaki kadroyu kurmuşsun o paraya sadece berbatovu alamazsın ki bırak transferin gözdesi nuriyi alabilesin.

Sponsor demişsin Dünyanın en az takip edilen liglerinden birinde oynayan bir futbolcunun ne büyüklükte bir sponsoru olur.Veya onun için sponsoru ne kadarlık bir maliyeti gözden çıkarır tahmin edersin diyeceğim ama???

Sivassporu tutsam burda işim olmazdı.Ben galatasaraylıyım.Sana göre sivaslı olabilirim.Tabi sana göre berbatov rahatlıkla sivastada oynar.Nasıl olsa sponsorlar var????

Son sözüm şudur ki Burası kişisel tartışmaların olacağı bir yer değil.Bende sana bir şey yazmayacaktım.Ama galatasaray gibi büyük bir kulübün En önemli forumlarından birinde popüler olan (moderatörlüğünden dolayı) bir arkadaşında biraz gerçek hayatla ilişiği olur.Ne yazdığını bilmeden 10.000 yoruma ulaşmaya çalışan bir ergen genç havası vermez.

Yukarıda yazdıklarını da forumu takip eden diğer üyeler okumuşsa yorumunuda yapmışlardır.Saygılar.

Futbolcu önerisinden cok transfer stratejisi konusunda bir önerim olacak. Takimin bastan sona yenilenmesi ihtiyaci asikar. Ama bunu tek transfer döneminde ayni anda yapmak cok iyi sonuclar ortaya cikarmayabilir zaten seneye Avrupa'da da yokuz.

Bence bu yaz sadece kaliteli yerli transferler yapilmali, yabanci konusunda en fazla Misimovic ve Insua'nin yerine 2 transfer yapilabilir. Yerli kalitesi yükseldikten sonra yabancilarin verim ya da verimsizligi daha kolay belli olur. Ayrica yabanci oyuncu yollamak, yerlilerden kurtulmaktan daha masrafli tabiki, bunu bilerek 2012 yazinda yabancilar konusunda calismalar yapilmali. Bir diger nedeni de transferlerin daha cabuk bitirilmesi ve sezona takimin biraz da olsun birbirine uyum saglamis olarak baslamasi gerekiyor diye düsünmekteyim.

serdar aziz gene çok iyi oynuyor. artık tren kaçtı ama 1 sene önce kapsaydık bu adamı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt