Transfer Önerileri (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Önerileri

Taarabt 38 maç 15 gol 22 asist ile oynuyor sezonun geri kalanında, QPR bonservisini sadece 750.000 euro'ya satın almış , ancak 18 yaşındayken lens'ten tottenham'a 4 milyon euro'ya gelmiş. Çok iyi bir gelişme kaydetmiş özellikle de bu sezon. Düşünülse ne iyi olurdu.

arkadaşlar fazla sivasspor maçı izlemem ama 1-2 defa denk düştü orta sahalarınki kadir hakkında bilgi verecek olan varmı yaşı kaçtır necidir ? tekniği fena değildi oyunu iki yönlü oynuyordu koşuyordu izlediğim maçlarda.

Taarabt iyidir, yanlız orta sahayı Türk oyunculardan kurmak gerekir bu tarz adamlar alınacaksa. Yani Selçuk İnan, Nuri vs... gibi. Ama Huddlestone'da gelirse Türkiye oyuncu görür biraz. Serte sert, tekniğe teknik bir oyuncu. Aslında biz yabancı oyuncuları, Tottenham'dan alsak da olur. Jenas'da alınır. Stopere Dawson. Bence zor değil.

arkadaşlar fazla sivasspor maçı izlemem ama 1-2 defa denk düştü orta sahalarınki kadir hakkında bilgi verecek olan varmı yaşı kaçtır necidir ? tekniği fena değildi oyunu iki yönlü oynuyordu koşuyordu izlediğim maçlarda.

Kosmak bir meziyet degil, sadece belirtmek istedim:)

tekniği ve oyunu iki yönlü oynamasındanda bahsetmiştim ? çok koşandan oyuncu olsaydı barış en iyisiydi bu işin :)

Valla seyretmedim kendisini ama ülkemizde kosan, mücadele eden futbolculari çok övüyorlar, halbuki onlar her futbolcuda olmasi gereken seyler.... Her arabada direksiyon vardir, her futbolcuda kosmali :)

Valla seyretmedim kendisini ama ülkemizde kosan, mücadele eden futbolculari çok övüyorlar, halbuki onlar her futbolcuda olmasi gereken seyler.... Her arabada direksiyon vardir, her futbolcuda kosmali :)

şöyle söylüyeyim izlediğim maçlarda emre tarzı bi oyuncuydu tabi yaşı hakkında felan pek bir bilgim yok genelde öyle bir oyuncuda olmayabilir.koşan derken basan bi oyuncu yani

Kadir Bekmezci - Vikipedi

Vay, altyapi egitimini bizim burada almis... Standart'in altyapisi iyidir, iyi egitirler futbolcularini, Bayram diye bir Türk oynuyordu, Blackburn Rovers'in altyapisina transfer oldu... Kadir'i seyretmek lazim bir ara...

Kadir Bekmezci - Vikipedi

Vay, altyapi egitimini bizim burada almis... Standart'in altyapisi iyidir, iyi egitirler futbolcularini, Bayram diye bir Türk oynuyordu, Blackburn Rovers'in altyapisina transfer oldu... Kadir'i seyretmek lazim bir ara...

millet bilinen oyuncuları konuşup duruyor kaleci kaleci diye bağırıyorlar 50 defa g.antep'deki mahmut'u yazdım bitane dikkate alıpta tartışacağımız biri çıkmadı cesc,,julio cesar felan onları önerip tartışyıorlar. sen bu kadir'i izle derim :) eğer izlediğim gibiyse iyi bir öneri olur.

Ochoa,Kesimal,Ekici,Cenk Tosun,Giovani Dos Santos , Arda kalmali

Bunlar kesinlikle olmali.

Ochoa'dan baska önerilecek kaleci yok mu diyorum baska birsey demiyorum!

Bir Ochoa efsanesi aldı başını gidiyor. :) Ben hiç izlemedim kendisini. Anlatılanlar ve okuduklarım kendisinin olağanüstü kaleci olduğu yönünde. Ama madem bu adam bu kadar mükemmel bir kaleci, neden dünya kupasında o berbat adamın arkasında yedek bekledi. Çok mu önyargılıyız ne :p

Bir Ochoa efsanesi aldı başını gidiyor. :) Ben hiç izlemedim kendisini. Anlatılanlar ve okuduklarım kendisinin olağanüstü kaleci olduğu yönünde. Ama madem bu adam bu kadar mükemmel bir kaleci, neden dünya kupasında o berbat adamın arkasında yedek bekledi. Çok mu önyargılıyız ne :p

Madem Keita süper futbolcu neden 8 milyona satildi?

Bazen bazi kisiler sacmaliyor iste.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt