Transfer Önerileri (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Önerileri

İskelet yapımızdaki oyuncuları iyi seçmeliyiz. Sağlam bir iskelet 200 kiloluk kişiyi bile taşır.

Enteresan haberler var. Lazio Canayi istiyor. Lazio baskani kendi söyledi, o gücte ve tecrübede birine ihtiyacimiz var dedi. Rakam söylenmedi ama 5.5 milyon euroya bitebilirmis. Lotito Hernanesi 10 milyon euroya aldi. Simdi 25-30 milyon euro istiyor.

Belki karsiliginda Lubor Kozaki istemeliyiz. ibrahimovic tarzinda, hem ebat olarak büyük 1.90lardan fazla, hemde güclü, teknik. ayaklarina hakim. Agresif, savasci, hucum presinide yapar. Sert lige uygun...

Stoke Serveti istiyormus. Emenikeye Rusyadan Rubin 5milyon euro teklif etmis...

Gelecek sezon hucum hatti, Cenk Tosun ve Kozak...rakip savunmalara bela olurlar... Arkalarinda Lucas Marcelinho... Sao Paolodan yildiz adayi...Müthis bir adam...

Ortasahaya Seedorf...Bosmanlardan Ergic ve Selcuk İnan...Yedeklere Genclerli Soner, Eskisehirli Alper...

Savunmaya G.Antepli Dany, cok hizli ve teknik...Bizim savunmanin öyle birine ihtiyaci var. Serdar Kesimal da partneri olur. 1 Tanede sol bek... Atilla Turan diyelim... Sağ bekede Tandoğan...

Kaleye de Genclerli Serdar...

------------------------------Serdar---------------------------------------

-Tandoğan---------Dany-------------------Serdar-----------A.Turan-------

-----------------------Selcuk-----------Ergic------Seedorf-----------------

-----------------------------Lucas Marcelinho------------------------------

------------Kozak----------------Cenk/Baros--------------------------------

Servet, Arda, Balta, Zan, Ayhan, Sarp, Cana, Neill, Kewell hepsi gitsin...

Gervinhoda olmaz. Lille CLde oynayacak. Bizden daha iddaali. üstelik en az 20 milyon euro istiyolar...Modric desen zaten cok daha zor... Tottenham Bale, Modrid ve Sandro üclüsünü satsa bile fais fiyatlar isteyecektir... Bale icin dönen rakam 40-50 milyon euro, Sandro en az 20 milyon euro...Modric 25-30 milyon euro civari...

Hazard desen o da o civarda... Hic 20 milyon euro üzerinde para ödeyerek oyuncu aldik mi?

@Gökay Yildiz, Tandoğan bizim sağ bekte cok iyi isler yapabilir. Ergic bence o söyledigin 3 oyuncudan da daha faydali olabiliecek brisi. Cenk Tosun bence Sercandan da daha uygun, daha iyi, daha kaliteli... Selcuk keske alinsa, o kaliteyi artirir...

galatasarayda görmek istediğim ekonomik ortasaha

.............CANA.....TANER YALÇIN..............

................MEHMET EKİCİ.......................

belki ünal aysan baskan olduğunda daha iyi oyuncular gelecektir ama ben bu 2 gurbetçiyi istiyorum

-------------------------Ochoa-------------------------------

Sabri--------Servet------------Serdar------------Çağlar

---------------------Sissoko------------------------------

Kalou--------Hamit-------------Kalström---------------Vargas

-----------------------Drogba-----------------------------

-------------------------Ochoa-------------------------------

Sabri--------Servet------------Serdar------------Çağlar

---------------------Sissoko------------------------------

Kalou--------Hamit-------------Kalström---------------Vargas

-----------------------Drogba-----------------------------

Baki, savunma haric ilk11 güzelde... Bizim en büyük derdimiz savunma...Sadece Serdar takviyeli. Degismesi gereken blok savunma zaten...

Bu Sissoko hangisi? Juveli ve yoksa Moussa Sissoko mu? 30 Milyon euroluk Sissoko mu?

Korcan (Sivas, kaleci)

serdar kesimal (kayseri)

serdar aziz (bursa)

sezer (eskişehir)

aklıma gelen en faydalı olacak yerliler

galatasarayda görmek istediğim ekonomik ortasaha

.............CANA.....TANER YALÇIN..............

................MEHMET EKİCİ.......................

belki ünal aysan baskan olduğunda daha iyi oyuncular gelecektir ama ben bu 2 gurbetçiyi istiyorum

Taner Cananın yanında oynayamaz ;)

Kaleye askımız Ochoa ...

Sag beke Orhan Şam ... Sabriye alternatif lazım ...

Göbek Serdar Kesimal,Serdar Aziz[Ersan Adem Gülüm] ...

Sol Beke Taye Taiwo yada en az onun kalitesinde bir isim sol bekde adam akıllı bir futbolcu görmek istiyorum...

Savunmayı saglama almak lazım basta

Oynayamaz diyorsam oynayamaz. Cana zaten tek hamlelik bir oyuncu. Taner diger yandan agır bir oyuncu. Bitirici pasları ve vurus teknigi mukemmel ama Cana ile yanyana oynayamaz. Arkasına Diarralardan birini, Rio Mavubayı veya Mohamed Sissokoyu koy o zaman olur iste.

taner -taner-taner ne sevdadır bu anlamadım ..izlemeden nasıl bu kadar emin olabilyorsunuz .....bi aralar yasin pehlivaniçinde aynı şeyler yazılıyordu avusturya-türkiye maçında gördük nasıl bir balon olduğunu

Oynayamaz diyorsam oynayamaz. Cana zaten tek hamlelik bir oyuncu. Taner diger yandan agır bir oyuncu. Bitirici pasları ve vurus teknigi mukemmel ama Cana ile yanyana oynayamaz. Arkasına Diarralardan birini, Rio Mavubayı veya Mohamed Sissokoyu koy o zaman olur iste.

öyle diyorsan öyledir de ;) taner ağır topçu değil bu bir ikincisi ekonomik dedim diarralar falan fazla olur.

taner -taner-taner ne sevdadır bu anlamadım ..izlemeden nasıl bu kadar emin olabilyorsunuz .....bi aralar yasin pehlivaniçinde aynı şeyler yazılıyordu avusturya-türkiye maçında gördük nasıl bir balon olduğunu

siz bu yüzden genç topçu bulamazsınız bir maç izldin yasini sildin:SS: arkadaşım taner i hiç izledim mi veya köln maçı ha diyeceksin taner oynamıyor ki köln de ben işte tanerin her maçını izliyorum 5 dk veya 90dk ona göre istedim ve ekonomik dedim unutmayalım bunu

---------------Kova----------------

Sabri----Neill---------Nesta----Hakan

---------------Cana----------------

-------Selçuk--------Ekici-----------

Boukhari---------------------Grosicki

---------------Baros----------------

Nesta, serbest;

Selçuk, serbest;

Grosicki, 2,5 milyon;

Boukhari 4 milyon;

Ekici 4 milyon;

Toplam 10 deyin işte.

en kısıtlı yönetimin bile yapabileceği şu kadro bir nebze olsun iş görebilir.Önümüzdeki sezon şu isimler bile çok faide sağlayabilir.

Öncelikle ön libero hastaliginda kurtulmamiz lazim. Topu ilerde ne kadar cok tutarsan o kadar az pozisyon görürsün. Topu ilerde tutamayinca, istersen 10 tane ön liberoyla oyna, yine de o top döner dolasir gol olur...

3 tane top yapan, 2 yönlü, pres yapan, Unitedli Fletcher tarzinda örnegin...Böyle adamlar isimizi görür...

Ağır bir savunma, savunma yapmadan haberi olmayan, ortasahada 3 tane ön libero, Sarp, Ayhan,Baris...önlerinde kontra golcüsü Baros...Bu nedenden dolayi burdayiz biz...

Kenarlarda Pino gibi, Kazim gibi, son vuruslari zayif, veya Arda gibi...en ilerde kontratak golcüsü Baros...Bu yapi degismeli...

Kalede De Sanctis geldi, gitti Napolideki perfonmansi ortada... Elano geldi gitti.oyunu ortada... Bu yapi degismeli...Handanovic mükemmel oynuyor cünkü önündeki savunmada iyi. Abbiati harika sezon geciriyor cünkü savunmasi iyi... J.Cesar bu sene kötü, cünkü inter savunmasida kötü...

Bizim savunmayi organize edecek, cekip cevirecek bir lidere ihtiyacimiz var... Servet savunmayi agirlastiriyor... Önce savunmayi insa edelim...Sonra ortasahayi öyle 3 tane 2 yönlü ortasahayla düzeltiririz...Ya biz TSLde sampiyon olmak istiyoruz, oynadigimiz takimlarin yüzde 90i kapaniyor... Kime karsi 3 tane capayi kullaniyoruz... TS ön liberosuz oynuyor.Fener ön liberosuz oynuyor. Takimin en kötüsü Selcuk veya Cristian... Müthis top kapan, heryere basan, Gattuso bile artik ofansta bir seyler yapiyor, ne biliyim,adam geciyor, ara pas atiyor, gollük pas veriyor...

Ondan sonra bize ne lazim? Yildiz lazim. Gercek yildiz...Sezon boyu mac alacak yildiz adam. Gercek yildiz. öyle 1 mac oynayip,3 mac yatmiycak...Fenerbahce macini alacak, Gencler macinida alacak. Buca macinida alacak. O kapasitede bir yildiz...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt