Transfer Önerileri (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Önerileri

çok merak ediyorum 1 ocak dan beri toplam 52 dk oynabilen bir adamın her maçını izleyerek ortalama 5 dk lık performanslarda ne gözüne çarptı...

siz bu yüzden genç topçu bulamazsınız bir maç izldin yasini sildin:SS: arkadaşım taner i hiç izledim mi veya köln maçı ha diyeceksin taner oynamıyor ki köln de ben işte tanerin her maçını izliyorum 5 dk veya 90dk ona göre istedim ve ekonomik dedim unutmayalım bunu

taner -taner-taner ne sevdadır bu anlamadım ..izlemeden nasıl bu kadar emin olabilyorsunuz .....bi aralar yasin pehlivaniçinde aynı şeyler yazılıyordu avusturya-türkiye maçında gördük nasıl bir balon olduğunu

Yasini cogu kisi bilmiyordu. Avusturya ligini haklı olarak izlemez yani cogu kisi. Ama sen Taneri hic izlemediysen baskalarını kendinle aynı keseye koyma. Taner 5-6 macta izledigim kadarı ile agır ama cok klas bir futbolcu. Fiyat arttıran kulupler girmedigi surece en fazla 1 milyon euroya transfer edilebilir.

evet iyi araştırmıssın işte o 5 dk galatasarayın ortasahasında suan oynayan birçok oyuncudan daha iyi olduğunu gördüm

---------------Kova----------------

Sabri----Neill---------Nesta----Hakan

---------------Cana----------------

-------Selçuk--------Ekici-----------

Boukhari---------------------Grosicki

---------------Baros----------------

Nesta, serbest;

Selçuk, serbest;

Grosicki, 2,5 milyon;

Boukhari 4 milyon;

Ekici 4 milyon;

Toplam 10 deyin işte.

en kısıtlı yönetimin bile yapabileceği şu kadro bir nebze olsun iş görebilir.Önümüzdeki sezon şu isimler bile çok faide sağlayabilir.

Kova "ilk" transfer yapılması gereken mevki. O transfer gerceklesmeden digerlerinin pek bir degeri yok.

bu kadar klas bir oyumcu neden köln gibi vasat bir takımda oynayamıyor o zaman ..öyle klasına bakarsak altyapılarda yetişmiş o kadar adam vardıki şimdiye kadar gördük hepsini

Yasini cogu kisi bilmiyordu. Avusturya ligini haklı olarak izlemez yani cogu kisi. Ama sen Taneri hic izlemediysen baskalarını kendinle aynı keseye koyma. Taner 5-6 macta izledigim kadarı ile agır ama cok klas bir futbolcu. Fiyat arttıran kulupler girmedigi surece en fazla 1 milyon euroya transfer edilebilir.

bu kadar klas bir oyumcu neden köln gibi vasat bir takımda oynayamıyor o zaman ..öyle klasına bakarsak altyapılarda yetişmiş o kadar adam vardıki şimdiye kadar gördük hepsini

Cenk Tosunu begenmiyormusun yani? Sonucta o da Bundesliganın vasat takımlarının birinde tutunamayıp Turkiyeye geldi.

bu işte musa çağıran nın galatasarayda oynayamaması gibi aslında defansif orta sahalar içinde gsde en kaliteli olmasına rağmen mustafa sarp oynuyor köln de de aynı durum

cenk tosun henüz a takım tecrübesine ulaşmadan geldi yani tutunma gibi bir sorunu olmadı ..skibbe gibi bir adamın kurbanı oldu...tanerse 2-3 yılddır kadrolu yedek

Cenk Tosunu begenmiyormusun yani? Sonucta o da Bundesliganın vasat takımlarının birinde tutunamayıp Turkiyeye geldi.

tm bende seçiyim bir tane o zaman....buldum lecce maçlarını izliyorum bundan sonra..belki bir türk asıllı oyuncu izlerim oralarda ...güldürmeyin adamı

ne alakası var ben bazı liglerden takım takip ediyorum almayadan köln ü şeçmişim netten izliyorum da anlamadım konuyla alakasını

tm bende seçiyim bir tane o zaman....buldum lecce maçlarını izliyorum bundan sonra..belki bir türk asıllı oyuncu izlerim oralarda ...güldürmeyin adamı

kardeşim ne alakası var ben köln takip ediyorum dedim bunda gülüncek bi şeyde görmüyorum. taner hem ekonomik hemde mustafa sarplardan iyi diye yazdım bu benim fikrim katılırsın veya katılmazsın bu kadar basit

tm devam et izlemeye köln ü..taner in 5 dk lık performanslarınıda paylaşmayı unutma bizle

kardeşim ne alakası var ben köln takip ediyorum dedim bunda gülüncek bi şeyde görmüyorum. taner hem ekonomik hemde mustafa sarplardan iyi diye yazdım bu benim fikrim katılırsın veya katılmazsın bu kadar basit

Alper potuk alinmali bu takima. O adamda patlama yapacak kapasİte var. Adam eksİltebİlen bİr topcu gÖzden kacmamali..

öyle bakarsan geçen yıl son gençlerbirliği maçında bizde hemen hemen a2 takımıyla çıkmıştık ama hiçbiri şu an a takımda değil

Cenk yedekte olsa duzenli olarak A takımda bulundu. Yeterli bulunmadı ve cok cuzi bir rakama Gaziantepspora transfer oldu. Taner 1 milyon euro icin kacırılıcak turden bir futbolcu degil. Yerli, yetenekli, klas, bilekleri yumusak, muthis vurus ve pas teknigine sahip. 1 milyona kumar oynanır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt