Transfer Önerileri (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Önerileri

Kameni çok iyi kaleci lan ntvspor da esp-atmadrid maçı var açın izleyin süper maç

Sylvain Marveaux. Dünkü Rennes maçında çok beğendim.

Zaten sorunsuz,süper Brezilyali buraya getiremezsin. Hernanesi getir bakalim. Thiago Silvayu getir. Getirebiliyormusun?

Lincoln madem o kadar iyi katki yapiyordu Schalke neden göndersin ki? Veya Elano Cityde önemliyken neden göndersinler ki? Veya Keita, Dos Santos veya jo...Hepsi de klüblerinde sorunlulardi. Msiimovic...Neden Wolsburg müthis oynayan Misimovici göndersin ki, yerine o kadar para verip, Diegoyu alsin. Veya Liverpool neden insua gibi genc yetenegi kiralasin ki? Tecrübe kazansin diye kiralamak isteseler, neden göz önünde bile olmayan lige kiralasinlar... Örnekler sürer gider...

Guiza madem o kadar iyiydi, neden Real, Barcelona, Valencia Sevilla Villareal almadi da Fenerbahceye geldi...

Upcoming Midfielders - Footy Stars Watch

Müthis genc yildizlar var. Okumanizi tavsiye ederim.

Yazan güzel yazmis, izlemis yazmis FM yorumlari gibi de degil. Gayet kaliteli...İzlenmis oyuncular...

Örnegin Milan Badelj yabanci forumlarda da konusuluyor perfonmanslarindan sonra...Pastorenin istikrarsizligdan bile bahsediyorlar.

linkte de Lee Chung-Yong'a denk geldim. bu adamı fm'de alıp sağ kanada koyuyordum keita sonrası :) ilk seneler deparları ve isabetli pasları ile ön plana çıkıyor sonraki senelerde gollere de başlıyordu. sonra araştırdım ki, şenol güneş piyasaya çıkartmış bu adamı. bolton'da şu anda 22 yaşında.

gerçi izlemedim ama her yerde karşıma çıkıyor :) liverpool da izliyormuş. sağ kanada düşünebiliriz, koreli hem sempati yaratır :D

Udinese,Porto nerelerden bulup getiriyor ya. Porto Hulku Japonyada kesfetti. Uruguaydan, Kolombiyadan Siliden adamlari nasil bulup getiriyorlar müthis...

Asamoah, Gökhan inler, isla, Sanchez, Armero, Zapata vs daha tonla örnek var. Sağ bekte isla var. Satsalar, güzel paraya verirler. Yerine Quadraro var... Portoya bakiyorum, Guarin, Falcao, Rodriques, Fernando vs. tonla örnek var. Nasil buluyorlar sadece saygiyla egiliyorum.

Dortmund Kagawayi buldu. Schalkede japon bulmus. Sag bek, iyi adam. Cesena Nagatomoyu buldu. intere kiraladi. Bizim mactada oynadi ya, forvet koreli, korenin ibrahimovici diyorlarmis... güney korenin. öyle adamlari alsak, disiplinli, sert, savasan adamlar+yetenekli...

Ki Sung-Yong hep orta sahaya bu adamı yazarım.

O zaman ben de yine Celtic'den sol bek Izaguirre'yi yazarim

Yumurta yer misin dedim

Kahvalti zamani ya kardis

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt