Transfer Önerileri (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Önerileri

Yerli oyuncu kalitesini arttırmalıyız selçuk inanı alamayız büyük ihtimalle avrupaya gidecek . Antepten olcan çok iyi olur koşar basar orta yapar gol atar :yenieek: Bucaspordan Erkan taşkıran duran topları güzel kullanır :yenieek: almanyadan mehmet ekici mükemmel olur :lol: Hamit altıntop dehşet olur zaten :b5: o gelirse kardeşide gelir halil tadından yenmez:akansular: defansa orhan şam perfect olur :animation: kaleye sinan bolat eldekilerden kat ve kat iyi olur :happynew: sağ açığa volkan şen dehşet olur alına bilrse ibrahim akın iyi olur

Yerli oyuncu kalitesini arttırmalıyız selçuk inanı alamayız büyük ihtimalle avrupaya gidecek . Antepten olcan çok iyi olur koşar basar orta yapar gol atar :yenieek: Bucaspordan Erkan taşkıran duran topları güzel kullanır :yenieek: almanyadan mehmet ekici mükemmel olur :lol: Hamit altıntop dehşet olur zaten :b5: o gelirse kardeşide gelir halil tadından yenmez:akansular: defansa orhan şam perfect olur :animation: kaleye sinan bolat eldekilerden kat ve kat iyi olur :happynew: sağ açığa volkan şen dehşet olur alına bilrse ibrahim akın iyi olur

2 Kilo Patates 3 Kilo Soğan =)

alper potuk sezer öztürk. gökdeniz karadeniz, sinan bolat, hamit altıntop, mehmet ekici, 2 tane saglam yabancı defans, orhan şam alınabilir. orta sahaya 2tane bir defansif birde ofansif yıldız topcu. bukadar yeter:)

Adel taarabt hoşuma gitti fazla adı çıkmadan düşünmek lazım 21 yaşında daha 2 videosunuda ekleyeyim

[video=youtube;62-fyC1Xmhw]https://www.youtube.com/watch?v=62-fyC1Xmhw[/video]

[video=youtube;STiWolvqEDo]https://www.youtube.com/watch?v=STiWolvqEDo[/video]

bu sene transfermarkta göre 40 maçta 16 gol 22 asist yapmış forvet arkası ve kanatlarda oynayabiliyor

Adel taarabt hoşuma gitti fazla adı çıkmadan düşünmek lazım 21 yaşında daha 2 videosunuda ekleyeyim

[video=youtube;62-fyC1Xmhw]https://www.youtube.com/watch?v=62-fyC1Xmhw[/video]

[video=youtube;STiWolvqEDo]https://www.youtube.com/watch?v=STiWolvqEDo[/video]

bu sene transfermarkta göre 40 maçta 16 gol 22 asist yapmış forvet arkası ve kanatlarda oynayabiliyor

Tek merak ettiğim, Tottenham'ın neden bıraktığıdır. Ben Tottenham'da 1-2 maçına denk gelmiştim. O kadar ayrıntılı izlemedim.

.....................

Usta ben videodan bakmadım çok ferah 10-15 maçını izlemişimdir(Lens'teki hazırlık maçında, Tottenha'daki kısıtlı srelerine, Milli Takımından, şu anda oynadığı kulüpteki performansı).Önümüzdeki sezon için Mourinho bile kadrosuna katmayı istiyor, Fergie kadrosuna katmak istiyor, Everton istiyor.İsteyeni kesinlikle çok fazla, ki çok kaliteli bir oyuncu.Geçen seneden beridir önerdiğim bir isim, o zamanlar girişimde bulunulsaydı şu anda kesinlikle bir yıldızımız olurdu.Ayrıca 21 yaşında olmasına rağmen takımında kaptan durumunda.

Usta ben videodan bakmadım çok ferah 10-15 maçını izlemişimdir(Lens'teki hazırlık maçında, Tottenha'daki kısıtlı srelerine, Milli Takımından, şu anda oynadığı kulüpteki performansı).Önümüzdeki sezon için Mourinho bile kadrosuna katmayı istiyor, Fergie kadrosuna katmak istiyor, Everton istiyor.İsteyeni kesinlikle çok fazla, ki çok kaliteli bir oyuncu.Geçen seneden beridir önerdiğim bir isim, o zamanlar girişimde bulunulsaydı şu anda kesinlikle bir yıldızımız olurdu.Ayrıca 21 yaşında olmasına rağmen takımında kaptan durumunda.

Sana demedim zaten.Özer'e de Arda'dan daha iyi diyorlardı videoları izleyerek.

fb den müthiş transfer atağı :D:D

221773_155221484540122_119387411456863_339787_5076347_n.jpg

scoutgs bugün bir oyuncu tanıtmış İran'lı Fabregas diyorlar.

Yok mu yeni kesif? Scouta koyalım.

Al üstad, bir araştırma yapsan iyi olur, Malaga'nın Venezuellalı forveti Rondon.21 yaşında ve bu sezon 12 golü var, ben çok beğeniyorum, çok rahat 5-6 maçını izlemişimdir, müthiş bir yetenek.

benim yerli favorilerim bunlar=

mehmet ekici

gökhan inler

ömer toprak

selcuk inan

gökhan süzen

serdar aziz

ve suanki kadrodan arda-sabri-yekta-emre colak disindakiler postalayacaksin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt