Transfer Önerileri (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Önerileri

Al üstad, bir araştırma yapsan iyi olur, Malaga'nın Venezuellalı forveti Rondon.21 yaşında ve bu sezon 12 golü var, ben çok beğeniyorum, çok rahat 5-6 maçını izlemişimdir, müthiş bir yetenek.

izlediğim maçlarda en çok dikkatimi çeken oyuncuydu özellikle madrid maçını çok iyi hatırlıyorum rondonla abeiye diye futbolcu vardı 2si tek başına oynamışlardı ama yetmediler

Al üstad, bir araştırma yapsan iyi olur, Malaga'nın Venezuellalı forveti Rondon.21 yaşında ve bu sezon 12 golü var, ben çok beğeniyorum, çok rahat 5-6 maçını izlemişimdir, müthiş bir yetenek.

Racing macında izliycem. Barca hegemonyasında dolayı artık izlemiyodum La Liga'yı.

Hakan, o ScoutGS kadar bos yabancı transfer önerileri yapan bir yer görmedim. Yerli arastırmaları iyi fakat zaten belli topcular.

Racing macında izliycem. Barca hegemonyasında dolayı artık izlemiyodum La Liga'yı.

Hakan, o ScoutGS kadar bos yabancı transfer önerileri yapan bir yer görmedim. Yerli arastırmaları iyi fakat zaten belli topcular.

Valla Mete, oyuncu süper beğeneceğin kanaatindeyim.

amelia

sabri serdar taşçı geromel zhirkov

gökhan inler

hamit arda elia

baros gervinho

T.D ERİC GERETS

Erik Lamela

Kulüp:River Plate

Uyruk:Arjantin

Boy:1.83

Kilo:74

Bu sezon oynadığı maç sayısı:23

Gol:3--------Asist:4

Arjantin'in son dönemlerde sivrilen en yetenekli genç oyuncularından birisi.Şimdiden peşinde Milan,Lazio ve Atletico Madrid gibi kulüpler var.Bu yaz U-20 Dünya Kupasında dikkatle izlenmesi gereken bir isim.Bende fazla izlemedim, bu yaz Dünya Kupasında izleyeceğim.

Çocuk 13 maçta 6 gol 4 asist yapmış, oldukça etkili birine benziyor.Bu tip elemanları böyleyken almak gerek.

Geçenlerde Ochoa'ya gol atmıştı. :)

[video=youtube;-K5AGLHimOU]https://www.youtube.com/watch?v=-K5AGLHimOU[/video]

Erik Lamela

Kulüp:River Plate

Uyruk:Arjantin

Boy:1.83

Kilo:74

Bu sezon oynadığı maç sayısı:23

Gol:3--------Asist:4

Arjantin'in son dönemlerde sivrilen en yetenekli genç oyuncularından birisi.Şimdiden peşinde Milan,Lazio ve Atletico Madrid gibi kulüpler var.Bu yaz U-20 Dünya Kupasında dikkatle izlenmesi gereken bir isim.Bende fazla izlemedim, bu yaz Dünya Kupasında izleyeceğim.

Lamela icin Milan 12 milyon euro teklif etti. Fakat reddedildi. River 18 milyon euroda israrci...Bir kac sene önce de Barcelona istedi fakat River reddetti... Cok fazla takim istiyor adami.

Lamela icin Milan 12 milyon euro teklif etti. Fakat reddedildi. River 18 milyon euroda israrci...Bir kac sene önce de Barcelona istedi fakat River reddetti... Cok fazla takim istiyor adami.

Radamel Falcao'ya da River Plate, 20 milyon fiyat çekmişti.Porto 5 milyona aldı.Ayrıca Genova'nın bi Arjantinli forveti var(Alkan Gültekin'in avatarıdır).Vakti zamanında Barca'dan 18 milyon euro fiyat çeken kulüp 4,8 milyona Genoa'ya sattı.Yani demem o ki, o kadar fiyatçkmelerine takma sen.Çok daha cüzi rakamlara transfer oluyorlar Güney Amerikalılar.

Radamel Falcao'ya da River Plate, 20 milyon fiyat çekmişti.Porto 5 milyona aldı.Ayrıca Genova'nın bi Arjantinli forveti var(Alkan Gültekin'in avatarıdır).Vakti zamanında Barca'dan 18 milyon euro fiyat çeken kulüp 4,8 milyona Genoa'ya sattı.Yani demem o ki, o kadar fiyatçkmelerine takma sen.Çok daha cüzi rakamlara transfer oluyorlar Güney Amerikalılar.

Bu örneğe Otamendi'de eklenebilir. :)

---------------Cenk-----------------

Sabri---Moreno------Caceres---Hasan

---------------Cana-----------------

--------Selçuk-------Brahimi---------

----Elia----------------------Arda----

--------------Drogba-----------------

Eğer başkanımız Ünay Aysal olursa, Pete Kenyon başta olmak üzere kulübü profesyonellere bırakacağını söylemişti.Bu kadroyu kurabilir.

Alou Diarrayı almak icin daha iyi bir zaman yok. Takımı ligde 10. sirada. TSL icin bicilmis kaftan. Tam aradıgımız tipte bozucu, süpürücü ve pasör niteliklerini tasıyan defansif orta saha oyuncusu. Mehmet Topalın ayagı top yapanıda diyebilirsiniz.

Fransa'dan Diarra ve Diawara ikilisi yeni kurulacak omurganın kilit adamları olur. Biri 30 digeri 32 yasında, almak icin tam zamanı.

---------------------Transfer I.-------------------------

Cetin Güngör-Suleymane Diawara-Transfer II.-Caglar Birinci

---------------------Alou Diarra-------------------------

Omurgada geriye kalır 2 transfer.

Transfer I: Stephane Ruffier, Diego Alves, Cedric Carrasso, Przemyslaw Tyton.

Transfer II: Ersan Gülüm, Nesta, Serdar Aziz.

Kayserispor,Napoli'nin eski kalecisini almış.

Bence kaleye transfer yapacaksak bunu çok iyi tartmalıyız.

Yeni gelen yönetime güvenmek istiyorum.

Ortaya 10 kağıt atsak Lille Sow´u verir mi acaba:ays:Gyan gibi EPL´de ciddi işler yapabilecek bir adam,hatta daha fazla etki gösterebilir orada.

Alou Diarrayı almak icin daha iyi bir zaman yok. Takımı ligde 10. sirada. TSL icin bicilmis kaftan. Tam aradıgımız tipte bozucu, süpürücü ve pasör niteliklerini tasıyan defansif orta saha oyuncusu. Mehmet Topalın ayagı top yapanıda diyebilirsiniz.

Fransa'dan Diarra ve Diawara ikilisi yeni kurulacak omurganın kilit adamları olur. Biri 30 digeri 32 yasında, almak icin tam zamanı.

---------------------Transfer I.-------------------------

Cetin Güngör-Suleymane Diawara-Transfer II.-Caglar Birinci

---------------------Alou Diarra-------------------------

Omurgada geriye kalır 2 transfer.

Transfer I: Stephane Ruffier, Diego Alves, Cedric Carrasso, Przemyslaw Tyton.

Transfer II: Ersan Gülüm, Nesta, Serdar Aziz.

Zirt pirt sakatlanan bir sol bek ile mu omurgayi kurmayi düsünüyorsunuz? Geriye kalan yerler güzel ama.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt