Transfer Önerileri (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Önerileri

Craig_Gordon1_603977.jpg

Hayır denilmeyecek birkaç kaleciden biri.

Craig Gordon Compilation 3! on Vimeo

Valla her yerde cıktı taraftar Ochoa yı istiyor diye ama gittiler Zapatayı aldılar

OZxa4.jpg

bu adamı karşısında gören hücumcu koşarak soyunma odasına döner.

bence defansa arne friedrich alinmali maglum wolfsburg un düsme ihtimali yüksek almiske diego yuda bir zahmet alsinlar

musa aydin diyorum baska birsey demiyorum.

dün kalitesini bir kez daha kanitladi.

Leverkusen'den Almanyanın Fürth takımına kiralanan,Ümit milli oyuncumuz Burak Kaplan kadro dışı bırakılmış..Ligde golde atmışdı..

Ümit milli maçlarını takip eden iyi bilir..Çok iyi duran top kullanıyor,Pasları ve Adam geçmesi gayet iyi..

Burak Kaplan'ı kesin almamız lazım..

Tunay'ı trabzon kapacak gibi yine yas tutatız.

#Torric Jebrin

Sürati ve ivmesi çok iyi , attığı paslar ve top sürmesi de normalin üzerinde genç yaşına rağmen mendy ile birlikte kaliteli oyuncunun belgesi gibiydi , bundan önceki bucaspor maçlarında da neredeyse tek başına mücade eden bir futbolcu izlenimi veriyor oynatıldığı son 4 lig maçında Attığı 2 gol ve 1 asiste bir orta saha oyuncusunun çok ilersinde bir katkı sağladığı aşikar bilgi için:https://https://www.transfermarkt.com.tr/tr/torric-jebrin/profil/spieler_181665.html tam ihtiyacımız olan box to box türü bir futbolcu bucasporun göze en çok batan futbolcusuydu,hoş teknik direktör takımın en iyi iki oyuncusunu oyundan neden aldı oda ayrıca komik bir durumdu.. gana U20 milli takımındada oynayan jebrin gelecek vaadeden bir oyuncu gibi görünüyor 6+2+2 denebilir bu haliyle bile BAMDAN iki gömlek üstün olarak kendini gösteren jebrin biri iki yıl içinde eğer tutarsa ve gerekli gelişimi gösterirse diarra essien ayarında bir oyuncu olabilir..

Cevap: #Torric Jebrin

Galatasaray taraftarının, vizyonun ne kadar düştüğünü gösteren bir önerme olmuş. Bizim kıstaslarımız, Barış ve Mustafa değil. Ayhan'ı, bu ikisinin yanına dahi koyamadığım için kıyaslamıyorum bile.

Galatasaray taraftarının, vizyonun ne kadar düştüğünü gösteren bir önerme olmuş. Bizim kıstaslarımız, Barış ve Mustafa değil. Ayhan'ı, bu ikisinin yanına dahi koyamadığım için kıyaslamıyorum bile.

Nasil yani?

izledinmi bu oyuncuyu ? arkadaşım ? tek maçını dahi izledinmi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt