Transfer Önerileri (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Önerileri

İki yönlü ofansif tarafı guçlü bir orta saha, tahmini fiyat 4m euro.

Diego Souza - Spielerwechsel, Spielertransfers - transfermarkt.de

Stoper adayım Lyon'da kiralık oynayan eski Kiev'li ve St.Etienne'li, tahmini fiyat 4m euro.

Pape Diakhaté - Spielerprofil - transfermarkt.de

Kaleci adayım Utrecht'li Hollanda Milli Takımı yedek kalecisi, tahmini fiyat 3-4m euro.

Michel Vorm - Spielerprofil - transfermarkt.de

ve lazio'nun gözden çıkardığı River'da kiralık oynayan 3-4m euroya alınabilecek,

Juan Pablo Carrizo - Spielerprofil - transfermarkt.de

Hucumcu orta saha, geçen sene de onerdiğim 3m euroya transfer olan, tahmini fiyat 4m euro.

Modibo Maïga - Spielerprofil - transfermarkt.de

Hucumcu sağ bek alınacaksa, Fransa'dan iki aday,

Mickaël Chrétien Basser - Spielerprofil - transfermarkt.de tahmini fiyat ikisi içinde 3m euro.

ve

Albin Ebondo - Spielerprofil - transfermarkt.de

Santrfor adayım, 5m-5.5m euroya alınabilecek,

Dieumerci Mbokani - Spielerwechsel, Spielertransfers - transfermarkt.de

Maiga ve Mbokani hariç hepsi Galatasaray'ı ileriye götürecek oyuncular değil.

Diego'yu alacağımıza, Dominguez'i alalım.Gerçi ikisinide almayalım o tür futbolcuların devri bitti artık.

Diego'yu alacağımıza, Dominguez'i alalım.Gerçi ikisinide almayalım o tür futbolcuların devri bitti artık.

Ilk cumlene katiliyorum ikincisine katilmiyorum . Soyleigin tarz futbolcuyu anladim fakat Dominguez bence o tarz bir oyuncu degil . Bir kere dribling kabiliyeti cok yuksek ve durarak oynayan bir oyuncu degil Dominguez . Kaliteli bir bitirici alirsak mukemmel bir ikinci forvet olur kanimca .

Ben oyun temposu ve takım savunmasına katkıları bakımından söylemiştim.

yacine brahimi , luc castaignos , marco reus , juan iturbe

[video=youtube;ofKhI1rvlZg]https://www.youtube.com/watch?v=ofKhI1rvlZg&feature=bf_next&list=PLA166A93BF7EA4294&index=15[/video]

[video=youtube;q9SzA2qiKxY]https://www.youtube.com/watch?v=q9SzA2qiKxY&feature=bf_next&list=PLA166A93BF7EA4294&index=21[/video]

Eğer Arda giderse çok çok iyi bi sol kanat oyuncusu almamız şart. Benim önerim

Stewart Downing - Player profile - transfermarkt.co.uk

Adam tam anlamıyla reis:tiphat: Çok süratli, mermi gibi şut atabiliyo, ortaları da çok iyi. Sol ayağı mükemmel ayrıca sağ kanatta da oynuyor gerektiğinde. Paraya kıyacağız artık ama olursa 10 değil 11 numara transfer olur.

Kaleye de artık şüphe götürmeyecek birini almamız şart artık. Frey'i satıyor diye biliyorum Fiorentina. Boruc oynuyor zaten. Frey'i deneyebiliriz bence.

Eğer Arda giderse çok çok iyi bi sol kanat oyuncusu almamız şart. Benim önerim

Stewart Downing - Player profile - transfermarkt.co.uk

Adam tam anlamıyla reis:tiphat: Çok süratli, mermi gibi şut atabiliyo, ortaları da çok iyi. Sol ayağı mükemmel ayrıca sağ kanatta da oynuyor gerektiğinde. Paraya kıyacağız artık ama olursa 10 değil 11 numara transfer olur.

Kaleye de artık şüphe götürmeyecek birini almamız şart artık. Frey'i satıyor diye biliyorum Fiorentina. Boruc oynuyor zaten. Frey'i deneyebiliriz bence.

aynen downing estiriyor villada yardırır reistir :)

Torric Jebrin - Spielerprofil - transfermarkt.de

Son +2 için düşünülebilir.İlginç bi futbolcu çok iyi top saklıyo,tekniği iyi,mücadeleden kaçmıyo.Orta sahaya iyi bi alternatif olacağını düşünüyorum.Dün alıcı gözle izledim gerçekten iş var bu adamda

geremi gibi herif işte. gecen fener macında buca öndeyken bu adamı cıkardı hoca diye gecinen angut. jebrinde bence kalite var. ulan bunu buca buluyoda biz niye bulamıyoz komedi:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt