Transfer Önerileri (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Önerileri

geremi gibi herif işte. gecen fener macında buca öndeyken bu adamı cıkardı hoca diye gecinen angut. jebrinde bence kalite var. ulan bunu buca buluyoda biz niye bulamıyoz komedi:)

Bu adamı havada kapmak lazım.Doğru düzgün yıllık ücret de almaz.6+2+2 nin son 2sine alınmalı bence

Bu adamı havada kapmak lazım.Doğru düzgün yıllık ücret de almaz.6+2+2 nin son 2sine alınmalı bence

trabzon macında abdulkadirin attıgı golde attıgı pas zekiceydi. adam dinamo gibi zaten. biz şöyle adamları nasıl bulamayız. adam 92liymiş .

trabzon macında abdulkadirin attıgı golde attıgı pas zekiceydi. adam dinamo gibi zaten. biz şöyle adamları nasıl bulamayız. adam 92liymiş .

Bulduk abi işte.Alalım gitsin.Küme düşen takımın oyuncusunu alamayacaksak vay halimize

Yerli,yerli,yerli....

Yerli oyuncu konusunda yeni gelecek yönetime sesimizi duyurmalıyız..Hem gitmesi gerekenler konusunda,hemde gelmesi gerekenler konusunda..

Servet

Balta

Sarp

Ayhan

Barış

Serkan

Gökhan

Aydın

Bir pankart halinde bu oyuncuları yeni gelecek yönetimin gözüne sokmalıyız..Bu konuda ses getirmeliyiz..

Bu yukarıdaki isimlerden illaki kalacak olan olursa bunlar Aydın ve maç başı anlaşmayla Gökhan olmalıdır..

Gökhan İnler ve Eren derdiyok(ne kadar zor olsada uğraşılmalı)

Selçuk(bize geleceğini hiç sanmıyorum)

Hamit

Mehmet Ekici

Serdar Taşcı

Mevlüt Erdinç

Atila Turan

Serdar Kesimal

İbrahim Öztürk

Mustafa Pektemek

Şu yukarıdaki oyuncular haricinde oyuncu alacaklarsa vay halimize diyorum...

Yabancı oyuncular konusunda bir tane şöyle kesinlikle bu takımda kalmalı dediğim bir adam yok...Doğru bir mevkisel anlamda kadro planlaması dahilinde gitmesi kesin olanlar haricinde 2 adamı +2 de tutusunlar..

Evet Ünal Aysalı destekliyoruz,fakat şu ana kadar çıkan haberlerde,müstakbel yeni yöneticilerimizin söylemlerine baktığımda,medyada çıkan haberlere baktığımda bu konuda bana hiç güven vermiyorlar..

Aslında bu takım buraları hakedecek kadar kötü değil cümlesinden nefret ediyorum..Evet belki 15.liği haketmiyor ama ilk beşide haketmiyor..yeni yönetimden beklediğim Galatasarayı bu durumları düşüren kadroda çok büyük bir revizyon yapılacak söylemidir..Ama hiç umudum yok,inşallah yanılıyorumdur..

daha önce burda TS kalecisi tolga yı önerdim beni tefe koydunuz:D

şimdi çok iyi bi performansı var:)

Bundan önceki topicte çok sık önermiştim, Buca'ya transfer oldugu zamanda demiştim oynarsa büyük patlama yapar diye.Dünkü maçta çok etkiliydi bence.Kesinlikle kaçırlmamalı.Çok büyük bir oyuncu olacak. Rotasayonda Barıs Sarp Ayhan gibi oyuncular yerine Jebrini izlemeyi yeğlerim.

Bundan önceki topicte çok sık önermiştim, Buca'ya transfer oldugu zamanda demiştim oynarsa büyük patlama yapar diye.Dünkü maçta çok etkiliydi bence.Kesinlikle kaçırlmamalı.Çok büyük bir oyuncu olacak. Rotasayonda Barıs Sarp Ayhan gibi oyuncular yerine Jebrini izlemeyi yeğlerim.

bucada oynamadan nerde oynuyordu bu cocuk kimden geldi yani. ilerde iyi bir takıma giderse şaşırmam.

bucada oynamadan nerde oynuyordu bu cocuk kimden geldi yani. ilerde iyi bir takıma giderse şaşırmam.

Valla Barıs Buca'dan önce Gana'nın Hearts of Oak diye bir takımında oynuyordu.Youtubeden tarat 10 dakikalık bir videosu çıkacak, şaşarsın.Atletico madrid ve Arsenal ile deneme antrenmanlarına çıkmış ama çalışma iznini alamamış birçok Afrikalı gibi.Mersin'den Tonia Tisdell ve bu eleman kesinlikle alınmalı.Rotasyonda çok iyi olur.Bueleman daha 19'unda ve ligde 5 maçta 4 gole imza attı.Kesinlikle kulübe duyurmalıyız diye düşünüyorum.

Valla Barıs Buca'dan önce Gana'nın Hearts of Oak diye bir takımında oynuyordu.Youtubeden tarat 10 dakikalık bir videosu çıkacak, şaşarsın.Atletico madrid ve Arsenal ile deneme antrenmanlarına çıkmış ama çalışma iznini alamamış birçok Afrikalı gibi.Mersin'den Tonia Tisdell ve bu eleman kesinlikle alınmalı.Rotasyonda çok iyi olur.Bueleman daha 19'unda ve ligde 5 maçta 4 gole imza attı.Kesinlikle kulübe duyurmalıyız diye düşünüyorum.

he mersinde TONYAYI 2 mactır izliyorum. hırslı bi herif ama cok inatcı arkadaş gecemeycegi yerden gecmeye calışıyor:) jebrinede bakim youtubedan saolasın söyledigin icin.

Jebrini kaçırmamak lazım.Ben dün hayran kaldım adama.Mücadele var,teknik var,top saklama var.Egosu düşük,yıllık ücreti az,takımı küme düşmüş.Daha ne?Alak gitsin.Tutmazsa da 1 tane kontanjan boşa gitmiş olur en fazla

Bence rotasyon oyuncularını bu şekilde değerlendirmeliyiz Barış. Misal Tisdell kanatlarda, Jebrin orta sahada ofansa yönelik, Auxerre'den Yaya Sanogo forvette rotasyon elemanı olarak değerlendirilebilir.:)Çok da güzel olur.

Bence rotasyon oyuncularını bu şekilde değerlendirmeliyiz Barış. Misal Tisdell kanatlarda, Jebrin orta sahada ofansa yönelik, Auxerre'den Yaya Sanogo forvette rotasyon elemanı olarak değerlendirilebilir.:)Çok da güzel olur.

Aynen öyle.Bunlar yedek kalmayı da dert etmez.Düşük yıllık ücret alırlar.Yedekte yıllık 1.5m avro alan adamı tutmak çok mantıksız bence

Aynen öyle.Bunlar yedek kalmayı da dert etmez.Düşük yıllık ücret alırlar.Yedekte yıllık 1.5m avro alan adamı tutmak çok mantıksız bence

Kesinlikle Baki.1,5 milyon alan yedek olmaz.İtalya'da Simon Kjaer yanılmıyorsam PAlermo'da 450 bin euro ya oynuyordu ki o eleman Avrupa'yı peşinde koşturuyordu.

bucasporda-torric-jebrin-sevinci-59389-412196.jpg

Torric Jebrin adam 1992 dogumlu arsenal athletico madrid ile antremanlara cikmis zamaninda , benim cok hosuma gidiyor oyun stili atikligi ve yasi cok genc bucada ikinci lige dustu alip 6+2+2 de degerlendirebiliriz yada alip kiralayabiliriz istanbul a filan

https://www.uzunpaslar.com/2010/12/bucaspordan-transfer-torric-jebrin.html

Mehmet Akyüz Serdar Kesimal diyorum. Genç futbolculara gitmeliyiz.

jebrin yetenekli bir oyuncu kesinlikle alinmali daha 19 yasinda iyi oynamasa bile aldigimizda kontenjan zarari olur sadece.

Bu futbolcuda gelecek var.Kesinlikle alınmalı.

evet mersindede vardi nduka diye biri sanirim trabzon almis oda fena degildi ama bu adam real tarafindan filan takip edilmis yani yetenek var olmasa 10 numarayi vermezler 16 yasinda bir oyuncuya. 30 bin avroya mal olmus bucaya antalyaspor 500 bin avro teklif etmis 3 gun once

gelecegin yildiz adaylari arasinda gosteriliyor her tarafta

https://liberofootball.com/scouting-report-part-2/

Arkadaşlar çok ciddiyim, bu eleman için biz bir girişimde bulunsak nasıl olur ki?Elimizden kaçırırsak çok yanarım, zaten Fener'de bir Afrikalı furyası var, bir de bunu alrlarsa çok üzülürüm.PArçalı altında görmek istediğim oyuncuların başında geliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt