Transfer Önerileri (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Önerileri

TORRİC JEBRİN bucasporun daha önce realmadrid arsenal ve athletice madrid tarafından da dikkatlice izlenen bu oyuncu geleceğin essieni olma yolunda emin adımlarla ilerliyor... dikkatle izlenmesi gereken bir oyuncu.. şuanda onun yaşında onun ayarında türk futbolcu yok.. gelişime son derece açık olan jebrin ikinci yarı geldiği bucasporun en başarılı oyuncu olarak dikkat çekti.. hemen hemen oynadığı tüm maçlarda ya gol yada asist yapan jebrin.. şuanda galatasarayın ortasahası için çok ideal bir futbolcu izlenimi veriyor..

600-700 bin euroya halledilir.

Havada kapmak lazım bu Jebrini.BAM gideceğine göre rotasyona bu adamdan daha iyisni bulamayız beyler.Ankaragücü-Buca maçında da dikkatimi çekmişti.Dedim herhalde 1 maçlık peformans sonra fener maçında izledim onda da iyi oynadı zaten o çıktıktan sonra fener orta saha hakimiyetini eline aldı.En son trabzon maçında 90 dakika izledim.Boş adam değil kaçırılmamalı

Arkadaşlar çok ciddiyim, bu eleman için biz bir girişimde bulunsak nasıl olur ki?Elimizden kaçırırsak çok yanarım, zaten Fener'de bir Afrikalı furyası var, bir de bunu alrlarsa çok üzülürüm.PArçalı altında görmek istediğim oyuncuların başında geliyor.

Vallahi her şeyi yapalım Emenikeyi falan istemiyorum şu adamı alalım yeter

30 bin euroya alinmis inanamiyorum simdi desinler o paraya arabayi satar birazda credit ceker alirim valla :D

Vallahi her şeyi yapalım Emenikeyi falan istemiyorum şu adamı alalım yeter

Ben Buca'ya imza attığında demiştim çok iyi transfer olduğunu.İspatladı nasıl kalitesinin olduğuunu.Emenike'ye Ferudun Tankut 10 milyon istiyor, Buca taşlar yerinden oynasa 1 milyon TL'ye razı olur ki bu fiyata bağlanacak bir oyuncu.Tutarsa bir var ya, muthiş bir orta sahamız olur.

Aslında bi şirket kuracan şu adam gibi 3 tane adam bulsan hayatın kurtulur.Sonra fonla satarsın gelsin paralar:)

Ben Buca'ya imza attığında demiştim çok iyi transfer olduğunu.İspatladı nasıl kalitesinin olduğuunu.Emenike'ye Ferudun Tankut 10 milyon istiyor, Buca taşlar yerinden oynasa 1 milyon TL'ye razı olur ki bu fiyata bağlanacak bir oyuncu.Tutarsa bir var ya, muthiş bir orta sahamız olur.

Duyurmak lazım sesimizi.Forum olarak üstüne düşmek lazım gerçekten büyük potansiyel.1 ay önce ayağımı kırdım halı sahada o yüzden evden dışarı da çıkamıyorum günde 2-3 tane maç seyredip bu genç yetenekleri takip etmeye çalışıyorum.Bi bu adam bi de Dinamonun forveti Milevskyi var bu ikisi çok etkiledi beni.

Aydin + Serkan + 1 milyon avro verelim buca gobek atarak satar :)

Hayret; şu ana değin bir tane muhalefet çıkmadı.:):)Konya'ya kiralık verdiğimiz Musa ÇAğıran ile kafa kafaya bile takas edilebilir.

Torric Jebrin

Erik Lamela

Yaya Sanogo

Juan Manuel İturbe

Lucas (Brezilya u20'deki)

Lucas Piazon

Matija Nastasic

Şu isimler gelecekte damgasını vuracak isimler.Mutlaka bir şekilde kadroya katılabilewcek isimler vardır, olmak zorunda.Bu iş 30 yaşına gelmiş Elmander'e 2 milyon yıllık vermekle olmaz.Sözümden Elmander'e karşı olduğum anlaşılmasın.Sadece Galatasaray artık oyuncularından para kazansın istiyorum.

Torric Jebrin

Erik Lamela

Yaya Sanogo

Juan Manuel İturbe

Lucas Piazon

Matija Nastasic

Şu isimler gelecekte damgasını vuracak isimler.Mutlaka bir şekilde kadroya katılabilewcek isimler vardır, olmak zorunda.Bu iş 30 yaşına gelmiş Elmander'e 2 milyon yıllık vermekle olmaz.Sözümden Elmander'e karşı olduğum anlaşılmasın.Sadece Galatasaray artık oyuncularından para kazansın istiyorum.

Her sene 2 oyuncu denesek ne kadar zararımız olacak ki ? Misimovic'i oynatmayıp ettiğimiz zararın 10 da 1 i falan zarar ederiz.

maalesef o dediğin hiç bir futbolcuyu (jebrin haric ) alamayız en basitinden lucas chelseaya transfer oldu bol sıfırlı bir rakamla..

edit : nastasic için yabancı sınırlamasının olmaması gerekiyor yada alan yönetimin kiralaması gerekiyor ki ben öyle bir yönetim göremiyorum

Torric Jebrin

Erik Lamela

Yaya Sanogo

Juan Manuel İturbe

Lucas Piazon

Matija Nastasic

Sanagoya karsi oynadim gecen sene :)

Jebrin dibimizde duruyo abi şimdi gidip 1m avroyu versen 2 saatte alıp gelirsin.Lucas falan bir sürü iş

Her sene 2 oyuncu denesek ne kadar zararımız olacak ki ? Misimovic'i oynatmayıp ettiğimiz zararın 10 da 1 i falan zarar ederiz.

bu futbolcular zaten önemli futbolcular.. sanogo olsun piazon oldun lucas olsun tüm avrupa kulüpleri zaten bunların peşinde.. lucasın neymardan pek bir farkı yok..

bu futbolcular zaten önemli futbolcular.. sanogo olsun piazon oldun lucas olsun tüm avrupa kulüpleri zaten bunların peşinde.. lucasın neymardan pek bir farkı yok..

Hadi Lucas konusunda haklısın birşey demem.Avrupa kulüpleri her sene mutlaka genç oyuncularla ilgileniyorlar ama hepsini alıyorlar mı?Biz önce Jebrin'inalmalıyız, zira hem yanı başımızda hem de alınması diğerlerinden çok daha kolay.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt