Transfer Önerileri (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Önerileri

Hadi Lucas konusunda haklısın birşey demem.Avrupa kulüpleri her sene mutlaka genç oyuncularla ilgileniyorlar ama hepsini alıyorlar mı?Biz önce Jebrin'inalmalıyız, zira hem yanı başımızda hem de alınması diğerlerinden çok daha kolay.

Havada kapmak lazım.Daha fazla parlamasına izin verirsek Emenike gibi 4-5m avrolar isterler.Alınacaksa şimdi alınmalı

fm'de wonderkid ti galiba potansiyel yetenek olarak görülüyodu

3 maç arka arkaya izledim üçünde de ben büyük yeteneğim diye bağırdı adam.Başka bi takıma kaptırırsak kahrolurum.Bu adam alınsın eğer 1-2 senede banko oyuncumuz olmaz ise ben bu foruma bi daha uğramayacağım bu kadar iddialıyım.

Havada kapmak lazım.Daha fazla parlamasına izin verirsek Emenike gibi 4-5m avrolar isterler.Alınacaksa şimdi alınmalı

bende fenerbahçe maçında dikkat ettim fm'dede duymuştum oak diye bi takımdaydı çok aşırı gelişme kat ediyordu .

Fm oyuncu gelişimlerini %90 bilir .

bencede hemde çok genç fiyatıda çok ucuz değerlendirilmeli dediğin gibi +2 kontenjanında

Baki zaten lig bitti birşey olmaz da, istediğim maliyetli olmasın.300-500 bin euro gibi bir paraya alınsa müthişş olur.Genç futbolcuya 5 milyon üstü vermek de mantııklı değil.

Baki zaten lig bitti birşey olmaz da, istediğim maliyetli olmasın.300-500 bin euro gibi bir paraya alınsa müthişş olur.Genç futbolcuya 5 milyon üstü vermek de mantııklı değil.

1-1.5m falan teklif etmek lazım.Zaten öyle 4-5m avro verilmez ezilir o paranın altında

Torric Jebrin ,arsenal ve atletico madrid denemiş boş oyuncu olsa o kapılardan giremezdi .

Real madrid'te takip altına almış. Portsmouth'a da transfer olmuş bir dönem galiba cidden boş oyuncu değil bence alırsak çok iyi bir iş yapmış oluruz .

Johan Elmander;

Kenwyne Jones;

Peter Odemwingie;

forvete düşünülebilir.

---------------------------------------handanovic-------------------------------------

---------sabri--------------samba-----------serdar aziz-----------------taiwo-----

--------------------diaby------------------gökhan inler (selcuk inan)--------------

----------gervinho----------------mehmet ekici-------------------arda---------------

--------------------------------------------drogba--------------------------

diaby gökhan ikilisi bizim orta sahayi toparlar.en iyi orta saha bizde olur

3 maç arka arkaya izledim üçünde de ben büyük yeteneğim diye bağırdı adam.Başka bi takıma kaptırırsak kahrolurum.Bu adam alınsın eğer 1-2 senede banko oyuncumuz olmaz ise ben bu foruma bi daha uğramayacağım bu kadar iddialıyım.

bir iki seneye gerek yok iyi bir güçlemdirme takviyesiyle ilk yıldan itibaren kalitesini gösterecektir.. bileklerine hakim ve top kapabilen (emrevari ) bir nevi box to boxx tipi oyuncular zaten dünya üzerinde pek ender görülen oyuncu tipi .. umarım isim transfer etmeyiz..

Lucas 80 milyon avro.

Lucas Piazon artık Chelsea'de.

İturbe'yi Porto aldı.

Eric Lamela'yı bize bırakmazlar.

Şunlara yönelsek.

Jesic:U-17 Avrupa Kupasında adından söz ettirdi.Çok yetenekli forvet oyuncusu.Barcelona'da oynamak istiyormuş

Bu videoda 1 golü var 1 tane golünde hazırlayıcısı.Teknik kapasitesi çok yüksek ve çok iyi adam eksiltiyor.

YouTube - Serbia U-17 - Denmark U-17 2-3 All Goals & Highlights 03-05-2011

Alan Patrick 19 yaşında Santos'ta oynuyor.

YouTube - ALAN PATRICK MEIA HIGHLIGHTS

Rafael Andrade 21 yaşında Santos'un as kalecisi.Kaleci sıkıntısı çektiğimiz bu günlerde bu sıkıntıyı giderebilecek çapta bir kaleci.Copa Libertadores'te Santos'un en önemli kozlarından birisi geleceğin Julio Cesar'ı.

YouTube - Rafael - santos fc

Diego Rubio Colo Colo'nun 17 yaşındaki starı.Kendisi forvet.Hernandez'den çok daha potansiyelli bir oyuncu.17 yaşında olmasına rağmen Colo Colo ile çıktığı 7 maçta 5 golü bulunuyor.Copa Libertadores'te bir maçta maçın adamı seçilmişti.

YouTube - Diego Rubio Colo Colo

YouTube - Los 2 Goles De Diego Rubio - Noche Hispana 2011

Casemiro 18 yaşında Sao Paulo'da oynuyor.Defansif orta saha oyuncusu.Bizim Cana'nın daha atletik,çabuk ve teknik olanı.

YouTube - Casemiro - São Paulo F.C

Selçuk İnan'ı alamazsak eğer ortasahamız 3 yabancıdan kurulmalı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt