Transfer Önerileri (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Önerileri

Bence önümüzdeki sene Fransa Ligi'ne damga vuracak isimlerin başında geliyor.

aynen dostum müthiş bir yetenek gerçekten yararlı olur.

ünal aysal'ın başkan olucağını düşünürsek adnan öztürk ve onun orda iyi bağlantıları olduğu için oraya yönelicekler gibi geliyor bana .

rennes'in ilk başlardaki çok iyi çıkışında payı var .

m'vila da çok iyi ama zor m'vila .

tettey , m'vila , brahimi güzel orta sahası var rennes'in marveaux leroy gibi komutanları var güzel takım rennes

Bize Fransa Ligi'nden gelen her oyuncu tutmuş.Çok ilginç değilmi?

Frank Ribery-Mondragon-Sebastian Perez-Milan Baros-Rigobert Song

Bize Fransa Ligi'nden gelen her oyuncu tutmuş.Çok ilginç değilmi?

Frank Ribery-Mondragon-Sebastian Perez-Milan Baros-Rigobert Song

keita ve pino'yu dahil edelim bence :)

ben faydalı olmayan christian'ı hatırlıyorum oda allak bullak hatırlıyorum :)

aynen istisnasız bence çok iyi bir pazar fransa .

sochaux a bakıyosun , boudebouz,marvin martin , modibo maiga , ideye brown

toulouse'ta etienne capoue , tabanou

saint etinne'de dimitri payet .

daha çok oyuncu sayılır hepside genç ve dediğin gibi fransa'dan aldığımız oyuncuların hepsinin tutması , bence aysal oraya yönelicek ki bu çok mantıklı olur :)

Aysal şöyle demişti tecrübeli yıldız oyuncu alıcaz başarı istiyoruz gibisinden o zamanda lucho tarzı oyuncular geliyor aklıma bence seneye güzel bir kadromuz olucak öyle hissediyorum :)

Portsmouthun forvet oyuncusu Nadir Çiftçi 18 yasinda A milli takimada cagirildi yetenek vardir cagirildigina gore :)

Payet var fransa liginde sağ açığa ilaç gibi olur

keita ve pino'yu dahil edelim bence :)

ben faydalı olmayan christian'ı hatırlıyorum oda allak bullak hatırlıyorum :)

aynen istisnasız bence çok iyi bir pazar fransa .

sochaux a bakıyosun , boudebouz,marvin martin , modibo maiga , ideye brown

toulouse'ta etienne capoue , tabanou

saint etinne'de dimitri payet .

daha çok oyuncu sayılır hepside genç ve dediğin gibi fransa'dan aldığımız oyuncuların hepsinin tutması , bence aysal oraya yönelicek ki bu çok mantıklı olur :)

Aysal şöyle demişti tecrübeli yıldız oyuncu alıcaz başarı istiyoruz gibisinden o zamanda lucho tarzı oyuncular geliyor aklıma bence seneye güzel bir kadromuz olucak öyle hissediyorum :)

Fransada ne oyuncular var bir arastirilsa :)

dun kanal a da valenciennes rennes macina bakan oldumu olduysa gormussunuzdur valenciennede ilk 11 de 10 zenci vardi :D

Fransada ne oyuncular var bir arastirilsa :)

dun kanal a da valenciennes rennes macina bakan oldumu olduysa gormussunuzdur valenciennede ilk 11 de 10 zenci vardi :D

fransız diyince artık kahretsinnn :) herşeylerde bunlar burnunu sokuyorlar. şeylerii elleri çok uzunmuş :)

Aysal bir Tv programında 4-5 yabancı alacaz demişti bir Tv programında.

yani 4-5 taneside kalacak demek bu, baros-culio-stancu-cana kalır gibi, belki Neill.

culio ve cana kalırsa orta sahaya bir yabancı oyuncu alınacak demektir.

herkes ortasaha öneriyor da, nasıl olacak acaba :)

haziran ayında transfer bitecek dediler, inşallah Adnan Polat işine dönmez.

Fransız alınacaksa siyahi almak lazım diğerleri kendilerini çok üstün görüyolar.İtalyanlar bi de fransızlar çok burnu havada insanlar oluyo

Lucho Gonzalez bence şu anda Fransa Ligi'nin en iyi orta saha oyuncusu.Alırsak çok iyi olur.Marvin Martin ve Dimitri Payet'te mükemmel transferler olur.Dimitri Payet zaten S.Etiene'e fazla bir oyuncu.

Fransız alınacaksa siyahi almak lazım diğerleri kendilerini çok üstün görüyolar.İtalyanlar bi de fransızlar çok burnu havada insanlar oluyo

oyle dememek gerek ben iclerinde yasiyorum zenciler kadar havali artist insan yok cok hantallar issizlik parasi yer yatarlar hep ,fransizlar ekmek kazandigi yere ihanet etmez elinden geleni yapar ama italyanlar ve portekizliler kendilerini ustun goruyorlar o dogru :D

Lucho Gonzalez bence şu anda Fransa Ligi'nin en iyi orta saha oyuncusu.Alırsak çok iyi olur.Marvin Martin ve Dimitri Payet'te mükemmel transferler olur.Dimitri Payet zaten S.Etiene'e fazla bir oyuncu.

Lucho imkansiz unut adam gitmek istemiyorum hic bir yere daha yapacagim cok is var diyor hem cok pahali okadar paramiz varsa biraz daha ekleyip alalim lisandro lopezi ezer gecer turkiyede :D

Lucho Gonzalez Fransa'da taş çatlasın kemiksiz 2 milyon avro kazanıyordur.Ver 3-3.5 milyon avro bence değer bak nasıl geliyor.Zaten bizde vergi oarnı çok düşük.

Bence Paul Scholes'ta Premier Lig'in en iyi orta saha oyuncusu. Alırsak çok iyi olur.. :ays:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt