Transfer Önerileri (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Önerileri

Adel Taarabt gibi mantıksız öneriler yapılmasa ?

EPL

Alex

Y.Zhirkov

S.Kalou

Lescott

Shaun Wright-Phillips

Denílson

Tomas Rosicky

Emmanuel Eboué

Wilson Palacios

Jermaine Jenas

Niko Kranjcar

Johnny Heitinga

Charles N'Zogbia

EPL

Alex

Y.Zhirkov

S.Kalou

Lescott

Shaun Wright-Phillips

Denílson

Tomas Rosicky

Emmanuel Eboué

Wilson Palacios

Jermaine Jenas

Niko Kranjcar

Johnny Heitinga

Charles N'Zogbia

Valla hepsi alınabilicek oyuncular , hepside geldiği taktirde takıma inanılmaz katkı verir dediğim oyuncular....

Geçen Emenike'yi havaalanında gördüm. fotoğraf falan çektirdik. Çok samimi birisiydi. Galatasaray'a geliyor musun dedim hafif bir tebessüm gösterdi.

Arsenal'den ayrılacakmış. Bendtner'i alalım.

Mario Götze

imkansız ama yinede öneriyim içimde kalmasın

Tüh satmayacaklarmış :asd:

Arsenal'in peşinde olduğu 18 yaşındaki oyuncuyu satmayacaklarını söyleyen Dortmund'un CEO'su Hans-Joachim Watzke, Bild'e verdiği demeçte, "Mario'yu kesinlikle para için satmayacağız. Onun için petrol yatakları bile önerseler, Mario'yu bırakmayacağız." ifadelerini kullandı.

Kamil neden bunu her yere yazma gereği duydun ? Benim enstantanem ile dalga geçmek senin gibi aklı başında birine yakışıyor mu ?

Geçen Emenike'yi havaalanında gördüm. fotoğraf falan çektirdik. Çok samimi birisiydi. Galatasaray'a geliyor musun dedim hafif bir tebessüm gösterdi.

Kamil neden bunu her yere yazma gereği duydun ? Benim enstantanem ile dalga geçmek senin gibi aklı başında birine yakışıyor mu ?

Estağfurullah Alpcım canım benim. Öyle bir niyetim yoktu. Sadece benim başıma gelen bir olayı anlatmak istedim. Bak ne güzel senlede karşılaşmış. Daha şimdi öğrendim bunu.

Estağfurullah Alpcım canım benim. Öyle bir niyetim yoktu. Sadece benim başıma gelen bir olayı anlatmak istedim. Bak ne güzel senlede karşılaşmış. Daha şimdi öğrendim bunu.---Kamil neden bunu her yere yazma gereği duydun ? Benim enstantanem ile dalga geçmek senin gibi aklı başında birine yakışıyor mu ?

sizi survivor adasına gönderelim yeminle reyting rekorları kırarsınız.. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt