Transfer Önerileri (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Önerileri

pirlo-250x186.jpg

Bu isimleri yan yana gördüğümde bile heyecanlanıyorum ister istemez.

Andrea Pirlo. Dün Nuri konusunda bahsettiğimiz futbolcuların bayrak tutanlarından Pirlo. Ve adı Galatasaray'la anılıyor.

Haber ne kadar doğrudur, ne ölçüde bir gerçeklik payı vardır bilinmez. Ama düşüncem o ki Galatasaray eğer Pirlo'yu kadrosuna katabilirse, gerçekten çok ama çok büyük bir oyuncu kazanmış olacak.

'Winner' kelimesinin tam anlamıyla karşılığı bir anlamda Pirlo.

Şuan 32 yaşında ve gelmesi durumunda minimum 3 sene

Galatasaray için katkı verecektir.Hiç bir şey yapmasın duran top kullansın bari. O bile yeter abi.

Pirlo sonuçta.

Kolektifutbol: Pirlo ve Galatasaray

adada nihat krallığını ilan etmiş sizin gibi reislerin oraya gitmesi bu duruma el koyması gerekmektedir.

Chris Brunt Arda giderse yerine düşünebiliriz.Frikik atar,şut atar,gol atar,asist yapar geriye yardım eder.Şu anda ligde 5 gol 10 asisti var.Avatarımdaki oyuncu.

valbuenadan bi cacik olmaz emre colakin yasli versiyonu

EPL

Alex

Y.Zhirkov

S.Kalou

Lescott

Shaun Wright-Phillips

Denílson

Tomas Rosicky

Emmanuel Eboué

Wilson Palacios

Jermaine Jenas

Niko Kranjcar

Johnny Heitinga

Charles N'Zogbia

Boş zamanımda diğer ligleri de yapacağım, Aysal'a göndersek mi lan ? :D

zhirkov kaç paradır ki :)

bu adamı sol beke koysak yazık mı ederiz, güzel akar ama soldan soldan. chelsea'de sol bek oynadı gibi hatırlıyorum.

Lassana Diarra orta sahamıza çağ atlatır.

süper ligde şampiyon olacak bir kadro kurmak istiyorsak yabancı kontenjanından dolayı öncelikle yerli oyuncuların çok iyi olması gerek.elimizde arda,servet,yekta,sabrive ufuk dışında oynatabileceğimiz kaliteli yerli yok.o yüzden eksik bölgelere öncelikle yerli ve gurbetçi oyuncular alınsın.

bence şu oyuncular transfer edilsin. orhan şam,ersan gülüm,hasan ali kaldırım,selçuk inan,yiğit incedemir,mustafa pektemek,sinan bolat,tuncay şanlı,abdullah durak,sercan yıldırım,volkan şen,olcan adın,cenk tosun,serkan balcı,ibrahim akın...

süper ligde şampiyon olacak bir kadro kurmak istiyorsak yabancı kontenjanından dolayı öncelikle yerli oyuncuların çok iyi olması gerek.elimizde arda,servet,yekta,sabrive ufuk dışında oynatabileceğimiz kaliteli yerli yok.o yüzden eksik bölgelere öncelikle yerli ve gurbetçi oyuncular alınsın.

bence şu oyuncular transfer edilsin. orhan şam,ersan gülüm,hasan ali kaldırım,selçuk inan,yiğit incedemir,mustafa pektemek,sinan bolat,tuncay şanlı,abdullah durak,sercan yıldırım,volkan şen,olcan adın,cenk tosun,serkan balcı,ibrahim akın...

15 FUTBOLCU iyi misi?

teorik olarak güzel de olmaz o iş öyle. pektemek ve sercan'ı alırsan cenk tosun imkanı yok gelmez. veya tuncay yedek kalacağını bilerek gelmez.

ayrıca bu kadar adam dolarsa takıma 2 sene "takım" olmaya zaman harcarız.

mevcut kadro bozulmayacak dendiğinde insanlar panikliyor ama zaten olması gereken bu. 4-5 kaliteli yabancı. 3-4 kaliteli yerli al. koy takıma. tüm çehresi değişir takımın. maksimum 8-9 yani.

Dogru ama ben su anki havadan ihtimal veremiyorum bu ölcekte isimler alabilecegimize ama bakalım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt