Transfer Önerileri (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Önerileri

adnan sezgın ve bulent tulun mantıgı ıle bakarsa daha cok sene kaybederız.tamam 15 oyuncu abartı ama takım ıhtıyacına gore bu oyuncuların cogunu almak lazım.yenıden yapılanmada bu sene olmasa bıle ılerkı senelerı garantı altına alırız.yoksa kotu takıma ucuz ya da transfer sezonunun son gununde 3-5 oyuncuyla zaten ıkı senede 30 oyuncuyu buluruz,elımızde de hıc bır basarı olmaz.

Bunu zaman göstericez beklemeliyiz ama cok umitli degilim YERLİ konusunda.

Aysal yönetimi yabancı konusunda herkesin agızını acık birakabilir.

yabancı ne kadar ıyı olursa olsun esas basarı ve yuk yerlılerde.bu sene bjk yıldızları aldı ama yerlı oyuncusu olmadıgından erken havlu attı.fb ıse alex ve lugano dısında volkan,gokhan gonul,emre,topuz,semıh,ozer vb yerlılerle fark yarattı.trabzonun basarısında da yerlıler hep on planda.gecen sene bursa da da oyleydı.bız sampıyon olurkende oleydı.hatırlayın hakan sukur,hasan sas,umıt karanlı kadroları.

Yabancı futbolcular ligin baslarında sırtlıyor ligin sonları dogru kaliteli yerlilerin yükü alıyor.

Fb de Özeri saymasan daha mantıklı olur ama video payalasım siteleri dısında göremedik.

Trabzonun basarısının tartısmasız ismi Burak Yılmazdır.

Hakan sukur hasan sas ve ümüt karan a o dönemde burun kıvırdımızı tribünlerdeki küfürlerden hatırlıyorum :=)

kaleye %90 sinan bolat gelecek, demedi demeyin.

birincisi, yabancı hakkını kaleciye kullanmak istemezler.

ikincisi, bülent tulun belçika'da olduğunu oyuncularla görüştüğünü söyledi.

üçüncüsü, bir yerlerde yabancı transferi ile başka birinin ilgilendiğini, tulun'un türk oyuncular ile görüştüğünü okudum ama nerede okudum bilmiyorum, okuduğum yer de sallamış olabilir.

ama durum buysa tulun, bolat ile anlaşmaya gitmiştir.

Jebrini adi duyulmamis fanatik Galatasarayli olan Is adami alacak ins. GS mize guzel bir hediye olur. GS istemezse hollandanin Feyenoord takimina verilecek.

Torric Jebrin mi?

Bir link yada tam ad verebilir misin?

Link yok. Kendisi hollandada donusunde gorusmeye basliyacakmis. Belkide GS yerine feyenoorda satacak.

750-1.5mil€ arasinda butcesi ayridi onu biliyorum sadece

Adi Ertugrul G. Kendisi oyle cok zengin milyarder fln degil medyadada adi hic gecmedi daha. Anadoludan ,isleri iyi olan fanatik GSli olan bir arkadas.

Steven Fletcher olabilir

[video=youtube;6HnEON25qP4]https://www.youtube.com/watch?v=6HnEON25qP4[/video]

nelson valdez takimi hercules lig den düsüyor bence alinmasi lazim hem maliyetide ucuz olur

birde gene koyicam bu adami bu adamin alinmasini cok istiyorum

[video=youtube;Thq8t4fwRW8]https://www.youtube.com/watch?v=Thq8t4fwRW8[/video]

Bu oneriyi pek tanimiyorum Ghost kardes

B. Münih ve W. Bremen, Mehmet Ekici için 5 Milyon Euro'ya anlaşmış..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt