Baki Özden
Büyük Kaptan
- 14 Haziran 2010
- 20.717
- 229
- 403
Cevap: Transfer Önerileri
Torric Jebrin
Torric Jebrin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Andrei Prepelita bakalim eskilerden kim hatirlayacak![]()
Bu mu?
![]()
Andrei Prepelita konusu bir takım medya ve kendini "gazeteci" olarak adlandıran iş güzarlara, sadece hit çekmek için haber yapan "çakma gazetecilere" tepki olarak açılmış bir konudur.
Bu konuyu açmamızdaki en büyük etken siz üyelerimizi bu konuda uyarmak ve bazı ziyaretçilerizin ve bazı websitelerinin üzerine direk olarak atladığı bu haberin ve bunun benzerlerinin her zaman doğru olmadığını göstermektir.
Kesinlike unutmayınızki; resmi sitemizde yayınlanmayan hiçbir haber % 100 doğru değildir, bu haberler söylentinin ötesine geçmemektedir.
Özellikle transfer dönemlerinde "bomba akşam,şimdi ofisteyim,eve geçeyim,bi yemek yiyeyim yazarım" gazeteciliği yapanlara inanmayınız, yinede transfer döneminin heyecanını yaşamaktan geri kalmayınız.
Tek amacı hit ve okur yorumu olan "bombacılara" selamlar..
Üyelerimize teşekkür ediyor, tek birşey rica ediyoruz, lütfen bozuntuya vermeden devam edin, ziyaretçi olarak siteyi gezen "bombacı gazetecilerin" foyası ortaya çıksın.
GSCimbom.com | Galatasaray Taraftar Sitesi
birde gene koyicam bu adami bu adamin alinmasini cok istiyorum
[video=youtube;Thq8t4fwRW8]https://www.youtube.com/watch?v=Thq8t4fwRW8[/video]
Gençler güzel bir çalışma yapıyorum, bana top tekniği yüksek, Saviola tarzı forvet önerebilir misiniz ? Saviola kadar dribling özelliği olmasına da gerek yokorta saha özellikleri olsa yeterli. 2. forvet olarak oynayacak tarzda. Rooney gibi falan işte
Yeni yönetim kapalı kutu oyuncular almaz, Daha tanınmış oyuncular olması lazım.