Transfer Önerileri (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Önerileri

Gençler güzel bir çalışma yapıyorum, bana top tekniği yüksek, Saviola tarzı forvet önerebilir misiniz ? Saviola kadar dribling özelliği olmasına da gerek yok :) orta saha özellikleri olsa yeterli. 2. forvet olarak oynayacak tarzda. Rooney gibi falan işte

Ricardo Fuller

Yannick Djalo

Vagner Love

Sercan Yıldırım

Dentinho

Semir Stilić

images

öncelikle paslar müthiş tek topu çok iyi oynuyor frikikler fena değil pasları bize gelmeden önceki misimoviçi hatırlattı.düşünüle bilir bence genç de sayılır.her takıma bi tane böle topçu lazım ve bence bizde şuan bu kadar teknik oynayan bi futbolcu yok. barosla iyi anlaşabilir

sunu söyleyebilirim fazla para harcamadan bu adam alinabilir tabiki dortmund istemezse gene nuri yi sattilar am bence kesinlikle alinmali

Andrés Guardado iyidir candır.Eğer Arda gönderilecekse alınmasını isterim.

Peter Odemwingie nasıl bir oyuncudur ? pek izleme imkanım olmadı.

Bizde oynuyor.Hızlı yırtıcı bir forvet son vuruşları sıkıntılı ama çok gol pozisyonuna girdiği için gol atıyor.Ligde 15 golü var.

Gol krallığında 4 veya 5.ncii sırada olması lazım Odemwingienin.

hasagic türk pasaport u varmi ?

varsa GS a alinabilir bence sözlesmeside bitiyor

Kenan Hasagic bugünkü kupa finalinde süper oynadı. Daha yaşı 31. 7 senedir Türkiye'de. Belki Türk vatandaşlığına da geçiririz ve yerli statüsünde oynar. Süper bir kaleci almayacaksak bence Hasagic iyi bir tercih olur. Çok parada istemez.

Ali Dürüst her ne kadar yabancı transferinde önceliğimiz tecrübe dese de, Emanuelson ve N'zogbia'yı sol kanada önermek isterim.

2 futbolcuyu 15 milyon € civarına transfer edebiliriz.

24 yaşlarında ve tecrübeli sayılabilecek isimler.

N'zogbia yıllardır Premier Lig'de oynuyor, Emanuelson ise uzun süre Ajax forması giydi.

Kanatlarda oynayan isimlerin böyle futbolcular olması gerekir diye düşünüyorum.

emmanuelson'u ben de çok severdim.

bu arada bilen var mı lille sow için ne kadar istiyor?

emmanuelson'u ben de çok severdim.

bu arada bilen var mı lille sow için ne kadar istiyor?

7.5-10 Milyon Euro'dan açarlar kapıyı.. :)

Yalnız Lille satar mı? Bence satmaz. Büyük ihtimalle Şampiyonlar Ligi'ne gidecekler. Kadroyu pek bozmazlar gibi..

Şahin Aygüneş - Kasımpaşa, adı Lazio ile geçiyordu, hala ilgileniyorlar mı bilmiyorum, ama alınması gerek ve diğerlerine göre daha kolay olur transferi, Selçuk, Hamit gibi herkes peşinde değil sonuçta.

Yapılması gereken kaliteli yerli oyuncu hamlesidir, Yekta gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt