Transfer Önerileri (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Önerileri

Eurosport'ta Hollanda - İngiltere U17 maçı var. Hollanda 1-0 önde, golü atan Arsenal'in reserve takımında bulunan Kyle Ebecilio..

Yurt içinden Volkan Şen,Selçuk İnan,Alper Potuk,Torric Jebrin,Mustafa Pektemek.

Onur Kıvrak, S.Frey, Vicente Guaita, Kraft,

Mexes, Lescott, Alex, Chivu, Milito, Heitinga, Garay, Ersan, R.Costa,

Y.Zhirkov, Jordi Alba, Maxwell, Guardado, Yuto Nagatomo, John Arne Riise, Andrea Dossena,

Kalou, Charles N'Zogbia, Shaun Wright-Phillips, Vicente, C. Delgado, Valbuena, Nene, Volkan Şen,

Pandev, Domínguez, Quagliarella, Shinji Kagawa, Cacau, Mladen Petric, Mounir El Hamdaoui, Mohamed Zidan, Mousa Dembélé,

Drogba, Pavlyuchenko, Elmander, Klose, Cardozo,

Fernando Gago, Lassana Diarra, Borja Valero, Wilson Palacios, Jermaine Jenas, Kim Källström, Lucas Biglia, Flamini, Latifa, Robert Lewandowski, José Manuel Jurado

Arkadaşlar Moussa Sissokko nasıl oynadı bu yıl?Hazır Toulouse da kötü durumdayken biz alamaz mıyız kine?

Alou Diarra ve Federico Marchetti, kuluplerinde limitlerini doldurmus iki oyuncu. Alması cok kolay olur ve ilk sezon ki maliyetleri 10 milyon euroyu zırnık gecmez.

Alou Diarra ve Federico Marchetti, kuluplerinde limitlerini doldurmus iki oyuncu. Alması cok kolay olur ve ilk sezon ki maliyetleri 10 milyon euroyu zırnık gecmez.

Marchetti'yi bilmem,tanımam ama Alou Diarra çok iyi olur bak.Taş gibi o herif.Bizim maçlarda ne kanırtmıştı orta sahamızı.

handanovic- çok kaliteli bir kaleci yaşıda uygun alırsak 6-7 sene kalede sorun yaşamayız.

serdar kesimal-çok yetenekli iyi bir stoper hızlı sağ bekte oynayabiliyor

ersan-serdar için söylediklerim geçerli sol bekte oynayabiliyor.

vargas-hucümcu sol bek tam istediğimiz gibi çok seri müthiş şut atıyor duran top ustalığıda cabası

selçuk inan-oyunu iki yönlü oynayabilen çok kaliteli bir oyuncu mutlaka alınmalı

drogba-pastanın kreması olsun oda

Serdar Kesimal hızlı falan değil.Neill'den biraz daha kaliteli, genç ve Türk stoper.

Diarra orta sahayı tek başına toparlar çok beyenerim kendisini , Blanc kolay kolay bi adama hayran kalmaz...

Marchetti, De Sanctis ve Marco Amelia'yı milli takımdan kesen kaleci. Yakın bir zamanda Buffonu da kesicek gibi. Kulübü ile arası iyi degil ve bir kaleci icin tam ideal yasta. Galatasaraya 10 sene kaleci aratmaz.

Diarra diger yandan bir nevi Niang'ın konumunda. Hatta Bordeaux'un ligdeki konumundan getirebilesi daha kolay.

Bu ikisi icin tam zamanı.

handanovic- çok kaliteli bir kaleci yaşıda uygun alırsak 6-7 sene kalede sorun yaşamayız.

serdar kesimal-çok yetenekli iyi bir stoper hızlı sağ bekte oynayabiliyor

ersan-serdar için söylediklerim geçerli sol bekte oynayabiliyor.

vargas-hucümcu sol bek tam istediğimiz gibi çok seri müthiş şut atıyor duran top ustalığıda cabası

selçuk inan-oyunu iki yönlü oynayabilen çok kaliteli bir oyuncu mutlaka alınmalı

drogba-pastanın kreması olsun oda

hepsi iyi çocuklar :D ama vargas biraz çok fazla pahalı :D

İngiltere'den alabileceğimiz bi kaç oyuncu önerisi, biraz para harcayacağız artık:D EPL akar her zaman:cool:

Stewart Downing - Player profile - transfermarkt.co.uk

Arda giderse alacağımız oyuncu olmalı. Sol ayağı dehşet çok süratli, ortaları süper, şutları mermi gibi. Takım oyununa da uygun. Gareth bale'nin 1 level altı diyebilirim. Hatta ben ona çok yakın görüyorum.

Kenwyne Jones - Player profile - transfermarkt.co.uk

Bu adam biraz pahalı ama Drogba'yı alacağımıza onun genç versiyonunu alalım:D Çok süratli ayrıca ayaklarına da hakimdir bu arkadaş. Son vuruşları çok iyi değil ama iyi. Adebayor'la tarz olarak tıpatıp aynılar diyebilirim. Hem 1'e 1'de geçer, hem sırtı dönük oynar, hem havadan etkilidir. Adam king kısaca.

Gary O'Neil - Player profile - transfermarkt.co.uk

Bu adamı defalarca önerdim ama West ham almış Boro 2.lige düştüğünde rahatça alınabilirdi. Çok yönlü bi adam.

Mark Noble - Player profile - transfermarkt.co.uk

Scott Parker - Player profile - transfermarkt.co.uk

West ham'da böyle hayvani orta saha oyuncuları da var:D Mark noble-Scott parker bizi Uefa'da şampiyonluğa bile götürür.Takımn gerisi iyi kurulursa Şampiyonlar liginde hatta.

Sébastien Frey - Spielerprofil - transfermarkt.de

Boruc oynuyor zaten Fio'da. Frey satılacak büyük ihtimal. Fazla söze gerek yok;)

Jérémy Clément - Player profile - transfermarkt.co.uk

Son önerim Fransa liginden. Jeremy clement rahatça alabileceğimiz bi oyuncu.Çift yönlü tabirinin alasıdır Clement.İleri geri motor gibi çalışır. Pasları da çok iyidir. Bizim için süper bi orta saha bana kalırsa.

Yunus Canın transfer önerilerinde biraz temkinli olun. Gelmeden önce Lorik Canayı dünyanın en iyi 3 önliberosundan biri olarak tanımlayan birinin önerilerini iki sefer düsünürüm ben sahsen.

Avrupa'nın en iyi 10 ön liberosundan biri demiştim hala da diyorum, dediğin gibi bişey demedim. Cana'yı biz kullanamıyoruz ve Sunderland'de hiç izlemeyen arkadaşlar onun ne kadar mükemmel bi ön libero olduğunu bilmez, çünkü bizde farklı sebeplerden hala o performansına erişemedi. Bu sene istikrarlı olarak ön libero oynarsa şahane performans gösterir iddia ediyorum. Neyse konu Cana'ya kayıp öneriler güme gitmesin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt