Transfer Önerileri (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Önerileri

beyler john fleck'in son durumu nedir ?

bilgisi olan varmı

Peki söyle birsey sorayım; Cana'dan verim alabilmek icin ne yapılmalı?

Defansif yönden Cana kadar iyi olan hatta ondan daha çabuk ve aynı zaman da top kullanma becerisi iyi olan bir oyuncu gerekir.Mete'nin dediği gibi Alou Diarra olabilir ama benim tercihim Blaise Matuidi olurdu.

Andre Ayew mükemmel bir oyuncu. Bana göre Fransa Ligi'nin Hazard ve Payet ile birlikte en iyi kanat oyuncusu.

Peki söyle birsey sorayım; Cana'dan verim alabilmek icin ne yapılmalı?

Konu Cana'ya kayıyor iyice. Ekstra bişey yapmaya gerek yok hep kendi yerinde oynasın sadece bu başka bişey değil. Stopere falan çekilmesin misal zırt pırt. Mesela en güçlü orta saha denilen beşiktaş orta sahasının Cana karşısında nasıl rezil rüsva olduğunu hepimiz görmüştük. Ernst-Guti falan sürünüyodu. Daha sonra stopere çekildi sanırım o an kaybettik orta sahayı. Bi de çok ekstra işler beklemeyin ön libero sonuçta bu adam. Havadan-yerden her topu keser zaten. Pozisyon bilgisi süper. Rakibin potansiyel kontra ataklarını başlamadan bitirdiği zibilyon tane pozisyon var. Mehmet gibi arkaya kaçmıyor hemen önde keser;) Yani bi ekstraya gerek yok sadece basit şekilde kendisinden pas alabilecek 1-2 orta sahaya ihtiyaç var.

Bu arada önerileri haşat ettin konuyu değiştirip, alıntılamak zorunda kaldım:o

İngiltere'den alabileceğimiz bi kaç oyuncu önerisi, biraz para harcayacağız artık:D EPL akar her zaman:cool:

Stewart Downing - Player profile - transfermarkt.co.uk

Arda giderse alacağımız oyuncu olmalı. Sol ayağı dehşet çok süratli, ortaları süper, şutları mermi gibi. Takım oyununa da uygun. Gareth bale'nin 1 level altı diyebilirim. Hatta ben ona çok yakın görüyorum.

Kenwyne Jones - Player profile - transfermarkt.co.uk

Bu adam biraz pahalı ama Drogba'yı alacağımıza onun genç versiyonunu alalım:D Çok süratli ayrıca ayaklarına da hakimdir bu arkadaş. Son vuruşları çok iyi değil ama iyi. Adebayor'la tarz olarak tıpatıp aynılar diyebilirim. Hem 1'e 1'de geçer, hem sırtı dönük oynar, hem havadan etkilidir. Adam king kısaca.

Gary O'Neil - Player profile - transfermarkt.co.uk

Bu adamı defalarca önerdim ama West ham almış Boro 2.lige düştüğünde rahatça alınabilirdi. Çok yönlü bi adam.

Mark Noble - Player profile - transfermarkt.co.uk

Scott Parker - Player profile - transfermarkt.co.uk

West ham'da böyle hayvani orta saha oyuncuları da var:D Mark noble-Scott parker bizi Uefa'da şampiyonluğa bile götürür.Takımn gerisi iyi kurulursa Şampiyonlar liginde hatta.

Sébastien Frey - Spielerprofil - transfermarkt.de

Boruc oynuyor zaten Fio'da. Frey satılacak büyük ihtimal. Fazla söze gerek yok;)

Jérémy Clément - Player profile - transfermarkt.co.uk

Son önerim Fransa liginden. Jeremy clement rahatça alabileceğimiz bi oyuncu.Çift yönlü tabirinin alasıdır Clement.İleri geri motor gibi çalışır. Pasları da çok iyidir. Bizim için süper bi orta saha bana kalırsa.

@ Yunus

Hiçbiri gelmez. Belki Frey, O'Neil. Ama diğerlerini getirmeye gücümüz yetmez.

an itibari ile başkanlığa ünal aysal'ın seçilmesi durumunda ki seçilecektir, ronaldinho'yu resmen renklerine bağlamıştır.

(les principes de assassin, 12.05.2011 22:56)

ekşiden alıntı. yazacak yer bulamadım.

Görüyorum ve arttırıyorum :) Diğerleri dediğiniz oyunculardan da daha iyileri gelecek (bence).

Abi bunlardan daha iyileri bize göre imkansız.Yazdığım futbolcuları iyi tanımadığını düşünüyorum;)

@ Yunus

Hiçbiri gelmez. Belki Frey, O'Neil. Ama diğerlerini getirmeye gücümüz yetmez.

Hepsi gelir. Cana içinde aynısını diyorlardı Sunderland'e yeni transfer oldu ilk senesinden kaptan oldu niye göndersinler falan diye. Sadece biraz uğraşmak gerekir, biraz da para tabi:)

Scott Parker'ı Man U istiyordu sanırım.

Noble, K.Jones, Downing hepsi İngiltere dışına çıkmayı tercih etmeyecek ve fiyat/katkı açısından yetersiz oyuncular.

Tek Clement ile Frey göze çarpıyor önerilerde yararlı olabilecek olarak.

Gary O'neill'ı rahat alabiliriz. Kenwyne Jones gelebilir. Clement-Frey gelir. Ya Umut uzattırma işte bana Scott parker hariç hepsi gelebilir yani:D Elano'da gelmez falan diyoduk geldi. Ayrıca geçen sene bu tarz öneriler yaptığımda Cana'da gelmez demiştin lan unutma:D Bi de fiyat/performans açısındna nası yetersiz oluyolar hocu anlamadım?

an itibari ile başkanlığa ünal aysal'ın seçilmesi durumunda ki seçilecektir, ronaldinho'yu resmen renklerine bağlamıştır.

(les principes de assassin, 12.05.2011 22:56)

ekşiden alıntı. yazacak yer bulamadım.

ronaldinho mu kaldı ya leşh transfer olur

Premier Lig'den 23-30 arası ada futbolcusu(İngiliz,İskoç,İrlandalı) almak tam bir leş olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt