Onur Arslan
10 Numara!
- 4 Ağustos 2010
- 11.289
- 0
- 341
Cevap: Transfer Önerileri
beyler john fleck'in son durumu nedir ?
bilgisi olan varmı
beyler john fleck'in son durumu nedir ?
bilgisi olan varmı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Peki söyle birsey sorayım; Cana'dan verim alabilmek icin ne yapılmalı?
İngiltere'den alabileceğimiz bi kaç oyuncu önerisi, biraz para harcayacağız artıkEPL akar her zaman:cool:
Stewart Downing - Player profile - transfermarkt.co.uk
Arda giderse alacağımız oyuncu olmalı. Sol ayağı dehşet çok süratli, ortaları süper, şutları mermi gibi. Takım oyununa da uygun. Gareth bale'nin 1 level altı diyebilirim. Hatta ben ona çok yakın görüyorum.
Kenwyne Jones - Player profile - transfermarkt.co.uk
Bu adam biraz pahalı ama Drogba'yı alacağımıza onun genç versiyonunu alalımÇok süratli ayrıca ayaklarına da hakimdir bu arkadaş. Son vuruşları çok iyi değil ama iyi. Adebayor'la tarz olarak tıpatıp aynılar diyebilirim. Hem 1'e 1'de geçer, hem sırtı dönük oynar, hem havadan etkilidir. Adam king kısaca.
Gary O'Neil - Player profile - transfermarkt.co.uk
Bu adamı defalarca önerdim ama West ham almış Boro 2.lige düştüğünde rahatça alınabilirdi. Çok yönlü bi adam.
Mark Noble - Player profile - transfermarkt.co.uk
Scott Parker - Player profile - transfermarkt.co.uk
West ham'da böyle hayvani orta saha oyuncuları da varMark noble-Scott parker bizi Uefa'da şampiyonluğa bile götürür.Takımn gerisi iyi kurulursa Şampiyonlar liginde hatta.
Sébastien Frey - Spielerprofil - transfermarkt.de
Boruc oynuyor zaten Fio'da. Frey satılacak büyük ihtimal. Fazla söze gerek yok
Jérémy Clément - Player profile - transfermarkt.co.uk
Son önerim Fransa liginden. Jeremy clement rahatça alabileceğimiz bi oyuncu.Çift yönlü tabirinin alasıdır Clement.İleri geri motor gibi çalışır. Pasları da çok iyidir. Bizim için süper bi orta saha bana kalırsa.
Andre Ayew mükemmel bir oyuncu. Bana göre Fransa Ligi'nin Hazard ve Payet ile birlikte en iyi kanat oyuncusu.
@ Yunus
Hiçbiri gelmez. Belki Frey, O'Neil. Ama diğerlerini getirmeye gücümüz yetmez.
Görüyorum ve arttırıyorumDiğerleri dediğiniz oyunculardan da daha iyileri gelecek (bence).
@ Yunus
Hiçbiri gelmez. Belki Frey, O'Neil. Ama diğerlerini getirmeye gücümüz yetmez.
an itibari ile başkanlığa ünal aysal'ın seçilmesi durumunda ki seçilecektir, ronaldinho'yu resmen renklerine bağlamıştır.
(les principes de assassin, 12.05.2011 22:56)
ekşiden alıntı. yazacak yer bulamadım.
ya gervinho?