Transfer Önerileri

Kuzey Aslan

P. Griffin
Yönetici
Moderatör
Ekibimize faydalı olabileceğini düşündüğünüz isimleri burada tartışabilirsiniz.

Troll ve imkansız isimlerden kaçınalım.

Ekibimize faydalı olabileceğini düşündüğünüz isimleri burada tartışabilirsiniz.

Troll ve imkansız isimlerden kaçınalım.
Bence bu sitenin yöneticileri olarak bir oyuncu listesi hazırlayın, deyin ki: bu isimlerden bahsedenler direk troll diye bu sitede ceza yiyecek. Bundan birkaç ay evvel tavsiye ettiğim 2 futbolcu yüzünden troll damgası yedim, 44 yaşında, 5 6 yaşlarımdan beri futbol ve spor takip eden sıkı bir G.Saray taraftarı olarak, futbol da oynamış, evinde en iyi kaleci kupası bulunan biri olarak bunu haketmediğimi düşünüyorum. Burada çoğu futbolsevere ders veririm. Aslında bı sitede daha yazmama kararı almıştım fakat bu konudan bahsetmem gerektiğini düşündüm. Lütfen bu uyarımı dikkate alın.

Yusuf Demir gibi hiç düşünmeyeceğimiz oyuncu yerine u 23'e bu tarz genç alınmalı. Video izlerken gözüme çarptı, özellikle fiziği etkiledi 17 yaşındaymış daha. Bir alternatif yaratır Yusuf gibi hiç bir şey yapmayan oyncudansa.

u23 kontenjanı için aradığımız orta saha tipi bence. Gerektiğinde Lemina bölgesine içimiz rahat koyarız. Özellikle orta sahada biraz gençleşmemizde lazım o yüzden rotasyon için alınacak oyuncular genç olursa daha iyi olur. Rennes alt yapılı bir oyuncu zaten bu aynı zamanda bonservisi biraz yüksekte olur demek.

Devre arası orta sahaya alınması gereken tarz. Fiziksel olarak böyle biri alınmalı orta sahaya ve genç olmalı.

@Melih Akan Caleb Yirenkyi

1759914453856.webp

Yüksek baskı altında top tutma yüzdesi çok iyi.

Büyük takım topçusu olacak çocuk.

Orta sahada rotasyonda bu tarz bir yedek oyuncu arıyor gözler. Berkan bu konuda yeterli güveni veremedi.

Barış satılırsa Lookman falan gibi maaşı 7-9 milyon euro olacak oyuncularla ilgilenmek yerine. Bu tarz daha az maaşlı oyuncuları almak lazım. Bize çok uyar gibi bizle hazırlık maçında da iyiydi sanki.

hauge yi direkt almamız lazım bay denen kişiyi dehleyip

Barışı satt lokman çek Hakan çek birde sol stoper bitti gitti

Uğurcan
Singo Davinson Transfer Jakobs
Torreira Hakan
Sane İlkay Lookman
Osimhen

Taş gibi kadro olur İlkay çıkar yunus girer ikinci yarılarda Veya tam tersi sol stoper lazım Apo’yu severim Şuan iyide ama seneye hazırlık yapmak lazım ufaktan Hakan çalsan ise bizim için elzem bir oyuncu lookmanda olma ihtimali olursa değerlendirilmeli ama barıştan zarar etmeden vedalaşmalıyız

Yurt içindeki yerli havuzunu ve alt yapıya bakınca en önemli önceliklerden biri de gurbetçi topçu taraması yapmak olmalı. Başarının anahtarı yerli kalitesinin yüksek olmasından geçiyor mevcut sistemde.

Geri
Üst Alt